Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
"Pont a mi webshopunk"
Hopp hopp miket tudok meg.
Majd kereslek ha van valami nyűgöm.Hanem itt egy kérdés, 2-es swiftem van, és kicsit kormosodik a kipuffom. Szerinted mitől lehet, ha van ez ügyben tapasztalatod? Nem eszik sokat, vagy csak nekem nem tűnik fel. Az olajat egyáltalán nem eszi. Menni sem megy rosszul. Nemrég volt motordiagnosztika, az alapján minden jó.
(#8911) Miamiquake: "nem olyan mint volt" az egyik szerelő ismerősnek is Ignise van. Ő időközönként szét szokta kapni a váltó bovden részt és kitakarítja. Azt mondja ha nem csinálja meg időközönként nehezen jár a váltója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest