- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Kornel #33818 üzenetére
Én értem, hogy megoldottad, de nekem nem kellett.
Majd kiváncsian várom. Astrára is mondták, hogy zörög, 9 év alatt csak a fejegységnél volt valami, egyébként semmilyen zörgés nem volt. Írjátok, hogy a kesztyűtartónál is van valami zörgés az S-Crossnál, Vitarában ilyet még nem tapasztaltam, az oldalsó ablakoknál sem hallottam eddgi zörgést, szélzajt igen, de azt minden autónál hallottam, felépítéstől függően erősebben vagy halkabban. Én most a gumikkal vagyok "fúlharmoniában", arra figyelek, hogy miként viselkednek.
-
Harkovz
aktív tag
válasz
Kornel #33816 üzenetére
Minden eladó
Vagy csere a Te kocsidra,ráfizetek 1 millát.Gondolkodom én is az autó cserén nem azért mert baja lenne hanem tetszik az új S-Cross és ezt most még jó áron lehetne talán eladni.Én 2,5-ért hirdetném meg.De sok költsége van egy újnak,meg megint megvenni hozzá mindent ami kell,sok.Vicc,hogy már se pótkerék se emelő hozzá,mire mindent fekrak még az ember vagy 3-400 ezer.Ez meg már költség mentes atom megbízható motor,mondjuk meg is kap mindent én magam szervízelem most is a váltó olaj,fagyálló,osztó mű és hátsó hajtás is új olajat kapott a motor mellett.Tavaly fékolaj is cserélve lett.Szóval szerintem ha valaki megnézi és ért hozzá az látná,hogy megkímélt és elvinné 2,5 ért 2 garnitúra kerékkel.Majd még meggondolom tavasszal mi legyen.
-
Danex
addikt
válasz
Kornel #33810 üzenetére
Max vasárnap, de inkább valamikor jövőhéten tudok majd vele szórakozni.
A barna az a hétköznapi D ablaktömítő szivacs.
A fehér meg ugyancsak ablaktömítő szivacs csak szélesebb és lapos verzió (ezt gondoltam a kalaptartóhoz) a barnát meg a kesztyűtartóhoz körbe.
Bár vezetésközben azt néztem ,hogy akkor hallgatott el a kesztyűtartó mikor befelé nyomtam, így lehet valami 3D nyomtatott szűkítőt tennék a zárnyelv foglalatába, hogy mélyebben behúzza.
-
Kornel
veterán
Szerintetek miért virágzik a használt autó import?
-
gerii
addikt
válasz
AMD Power #33801 üzenetére
Ez a felmérés egy baromság.
Szervizre nem tudnak elkölteni ennyit évente. Most voltam minden folyadék és szűrő cserén SX4-gyel, 75k lett automata olaj+szűrőjével együtt (36k).
Egy normál szerviz 40k max.
11 év 120e km, semmi mást nem kellett cserélni. Nagyrészt alföldi szupersztrádákon vezetve. -
AMD Power
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest