Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz szabonagyur #30546 üzenetére
Neked is hondad van már ?
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #30550 üzenetére
széthajtás ellen praktikus, alapból nem lehet padlógázzal közlekedni
Ja, 13 év és 115k km után is olyan, mint az új. Pedig az utóbbi 5 évben napi melóbajárósként van használva (pontosan ezért van az ülésen is dupla huzat pluszban).Egyébként is vissza kell valahogyan fogni azt a 93 vérmes pacit, különben elszabadul a pokol.
szerk.: Viccet félretéve, semmi gond a pedálok lenyomásával, odáig csak 1 réteg szőnyeg ér fel.
szerk. 2: Ezt meg csak úgy.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #30554 üzenetére
Amikor ~15 éve ez a garázs épült (ami amúgy egybenyitott, 7*7 m^2-es), akkor még egy 343-as Volvónk volt, amit elég sűrűn kellett szerelni, hála a Renault-motornak.
Aztán 2004-ben jött helyette a WagonR, egészen idén februárig az is a szerelőakna felett állt, míg a másik oldalon a biciklik, illetve szintén 2004-től 2012-ig egy Puch Maxi S moped (konkrétan ez volt), 2012-től 2014-ig egy MZ ETZ 125, majd 2014-től idén áprilisig egy Honda CB500X (2015. júniusa óta gtk-san). Februárban megvettük a Jazzt, ezért összébb kellett pakoljunk mindent, és így sikerült. A Jazz 33 centivel hosszabb, úgyhogy az került jobbra, ahol több hely van, a WagonR meg balra, előtte a biciklikkel.
Csak azt nem tudom, hogy ha meglesz az új motorom, azt hová fogjuk rakni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz roberto211 #30552 üzenetére
A Honda az csak úgy van, nem az az elsődleges jármű, szám szerint 2 emberre a harmadik
-
Danex
addikt
Amúgy mint dízelről jött most benzines autós, nektek is sziszeg a tank betöltő nyílása mikor letekeritek?
Illetve volt, hogy kb 3/5 tanknál már visszalökte a pisztolyt és hiába nyomtam volna tovább nem engedte mert mindig visszalökte.
Szellőztetővel lenne valami gond?
-
Danex
addikt
válasz Motion_Blur #30558 üzenetére
Egyszer volt eddig ilyen, hogy kb féltanknál, meg egyszer kb 85%-nál.
Lehet az lehetett ,hogy melegben volt meg mentem is vele és utána próbáltam tankolni és a gőz miatt? Gondolom nem így kéne lenni, bár szerencsére élhető gond, majd következő szerviznél mondom nézzenek már rá azért.
-
kisza25
félisten
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok,
Szeretném megosztani veletek, hogy tegnap én is tulajdonosa lettem egy 1.4-es GL+ kék S-Crossnak.
Megrendelés és átvétel között 9 nap telt el, sikerült a 3 hónapot lefaragni.
Brutál tetszik az autó.
-
őstag
válasz Kornel #30564 üzenetére
Nu most átérzem milyen volt "gyalogosan" várni az új autóra...
Tegnap elvitték az enyém és augusztus 3-án gyártják csak az scrosst.Felhívtam a gusztávot hogy van-e más színben hamarabb. Mondják van grafit színben raktáron.
Gondoltam megnézem, de nem tetszett. Kicsi a világ, éppen akkor adták át azt a metál fehéret amiről azt hittem az enyém lehet (kiderült hogy másnak rendelték), június 12-ei gyártás. Összehasonlítva őket nekem a fehér sokkal jobban tetszett.
-
tboldi
nagyúr
válasz Tom1939 #30565 üzenetére
Tegnap mentem az autómért a móvári Suzukihoz (polírozás, illetve alváz- és üregvédelem volt), és állt a szalonban egy szürke és egy kanyonbarna S-Cross. Az a szürke annyira semmilyen, nem tudom elképzelni, hogy az kinek tetszhet.
Én vagy ebben a “kolbászzsírban” vagy indigókékben választanám.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #30567 üzenetére
Napsütésben nagyon szép, de már félhomályban vagy szürkuketben is sajnos kolbász zsír színbe hajlik, nekem az már nem tetszik.
Jól megvilágított helyen a rozsda vörös árnyalat viszont jól mutat. -
Danex
addikt
kijelző szerint 5.1-5.2 körül, ami a valóságban 5.4 inkább.
Ez többnyire 2 fő, klímával vegyesben.
Most kicsit több, mert volt ballagás... 5fő pályán, meg nemrég meghajtottam kicsit 180-ig, de a fenti teszt óta nem is nagyon számolgatom, csak tankolom
Amúgy legutóbb kifogytam az ablakmosóból, tesco-s ment bele, hát sokkal folyékonyabb mint amit a Shellnél vettem (bár az még vegyült az előtte benne maradt télivel egy picit), majd kipróbálom menet közben, hogy hogyan viselkedik mert még csak betöltés után néztem.
-
dnelb
veterán
Ajánlom, legjobb app .
Az korrekt nagyon, nekem eddig 7.3 az SSS átlaga, kicsit kevesebbet kér mint az 1.5 anno. Normál üzemben már sikerült 6.4 köré hozni.
Jó neked hogy csak ennyit csal a BC, ha hajtva van nekem teljesen meghülyül, 5.6-ot ír ami a valóságban 7.5...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #30581 üzenetére
A Drivvo hasonló, bár még sosem használtam.
(#30582) tboy93: Engem sem érdekelne, ha adnának egyet csak úgy, nem utasítanám vissza. De alapvetően én szeretem a színeket.
(#30584) Krisztián: 6 év Android után váltottam iOS-re, mert qrvára megutáltam.
Egyébként a pokolra fogok jutni, mert pc master race is vagyok, meg dirty mac peasant is.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz szabonagyur #30581 üzenetére
-
félisten
-
Danex
addikt
Ohh, van ilyen appból 100, meg még csinálni is tudnék, de nem 100%-ban én vezetem a kocsit, plusz 100 + 100 dologtól függ épp miért volt annyi a fogyasztás így meg sok értelmét nem látom.
(regényt meg nem írok, hogy most vittem a családot pályán ballagásra, de volt 10 km a pálya után ahol a forgalom miatt beszorultam egy 75-tel tötymörgő kamionlánc mögé )
Szerviztörténet vezetése már más tészta lenne, de egy új kocsinál most csaj az ablakmosó folyadékot írhatnám fel .
Gondolom, ha néha meghajtja az ember azt nem a legjobban számolja a BC
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Székesfehérvári Suzuki Bartánál van valakinek ismerőse?
1-2 dolgot szeretnék megcsináltatni az autón, de nem szeretném ha átvernének és lehúznának.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Halo
senior tag
Vitara felhasználói kézikönyvét keresem pdf-ben. Talált valaki ilyet?
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
nagyúr
2012-tol gyartott swift sportokkal van mar valakinek tapasztalata?
-
Kornel
veterán
válasz tboy93 #30592 üzenetére
Krisztian, Thome ilyet hajt.
Jó kis gépek, alapvetően a 6-os váltón kívül egy nagyobb FL, a 6-os váltó miatt kevesebbet fogyaszt, mint az elődje, és kicsit finomabb, autószerűbb verda, de továbbra is megvan a hothach feeling, igazi kis méregzsák.
Komolyabb tipushibája nincs. -
nagyúr
-
dnelb
veterán
válasz Kornel #30593 üzenetére
+ van tempomat, usb+BT, bixenon, parkradar, kicsit jobb anyagok, amik nekem nagyon hiányoztak az előzőből.
Alapvetően a BC csaláson rosszat nem tudok rá mondani, olcsó szervizelni(mondjuk én ezt is only márkaszervizbe hordom, tudom hülye vagyok ), nagyon jól megy, jól fogyaszt, és hatalmas élmény. Nyilván nem 1 turbós valami, de én szeretem az RPM-et, plusz számomra erősebb autó ebbe az országba full felesleges.. 0-100 8.4, 170ig nagyon szépen húz, felette meg úgy sincs már út ahova kellene a több ló. Esetleg pályázni, hungaroring stb.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz tboy93 #30594 üzenetére
Azért vannak speci dolgok, amik drágák: lengőkar (140 környéke, féltengely csukló szintén hasonló), de ezek a hondaba is ennyik, vagy még drágábbak, és az egy mezei polgári autó.
Krisztián: igen, a felszereltség többletet elfelejtettem kihangsúlyozni.
Ezen kívül egyébként a régi is teljesen élhető, kérdeztem is minap Krisztit, hogy nem kell-e neki egy, persze hétvégén én használnám
Sajnos nem szereti
-
nagyúr
Egyik automat se hordtam markaszervizbe, de mindig jo minosegu alkatrészeket veszek bele, sokszor gyarit. En is szeretem a porgos szivokat A tervem az lenne, hogy majdan asszony C corsajat + az én civicem eladni, abbol venni neki valami normal meretu vasat, magamnak meg egy SSS.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kornel #30596 üzenetére
Neked sok autod volt már, nekem csak ketto, de egyiknel se ment tönkre a feltengely vagy a lengokar, suziban stabpalca, féltengely gumiharang, rugo ami bajos volt, a hondaban gatlok, stabpalcak. Na mindegy, csak annyit mondok, hogy nem eszvesztoen draga hozza a cucc, foleg a drága honda alkatreszek utan
2005-os swift nem igazán tetszik, ha valtanek csak 2012+ johet szoba.
-
mirci18
addikt
Már ezért megéri ide járni.
Nem is tudtam hogy ilyen létezik.
Km óra állás lekérdezés.
Ez még nagyon jól jöhet ha közelebb állok az autóvásárláshoz.
Egyterűn gondolkozok és azokban tudtommal nagyon szeretik visszapörgetni az órákat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- AliExpress tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új, gyári 2024 Ford Focus ST 19" (5-spoke Y design) magnetite könnyűfém felni eladó -35% kedvezmény
- Continental Winter TÉLI 255/40R20 W XL 2db.Dot 2121
- Hibátlan Gyári Audi Alufelni Szett Nokian Téligumival 17" col 225/50 R17
- Xiaomi Roborock S5 robotporszívó költözés miatt áron alul eladó
- Eladó Indesit hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest