Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
válasz
Kornel #29395 üzenetére
Nekem az a gondom, hogy bármit és bárhonnan ellopnak. Nálunk a zárt parkolóból, a csúcsszuper biztonsági berendezéssel felturbózott autót simán kivitték a zárt kapun (valószínűleg a távot lemásolták) és valószínűleg trailerrel vitték el, innentől kezdve mindegy, hogy milyen biztonsági rendszer van az autóban. Ha valamit el akarnak lopni, akkor azt el is tudják.
-
dnelb
veterán
válasz
Kornel #29393 üzenetére
Ha bárki lemásolná olyan könnyen, akkor már loptak volna el pajzsos autót ezalatt a 10 év alatt, nem is egyet.. Nekem ennyi bőven elég bizonyíték.. Persze vannak ilyen kamu hszek hogy loptak is csak elvan titkolva, na persze, ha ez ilyen könnyű lenne az egész net tele lenne vele, mindenkit nem tudnak lefizetni/megfenyegetni...
szerintem mindegy mit raksz csak legyen valami, mindkettő jó. -
válasz
Kornel #29388 üzenetére
Gumit majd intézem én (veszem és eladom a régit).
Oldalsó csíkot most nem kérdeztem (fullra ment az üzlet, gyakorlatilag sorban álltunk, hiába a pénzt meg is kell keresni, sok ember, mint én is, ilyenkor ér rá), majd ha megjön az autó.
Egyébként pajzs is megy rögtön majd bele.
A többi felvetésre/kérdésre a válasz:
Sokat megyek városban azért lesz évi 2 olajcsere (turbóval jobb a békesség).
Fehér metál, 5,84 milla (gl+, 1.4t awd automata + metál + vonóhorog üzembe helyezve).
-
blakey
titán
válasz
SirKero #29361 üzenetére
Mindenre van megoldás, én az autó átvétele előtt mindent beszereztem, itteni fórum olvasása után valamint az index megfelelő topikját követve minden kiegészítőt megvettem, fél- vagy negyedáron a szalonárakhoz képest, természetesen eredetiről van szó. előttem már írták az eléréseket.
(#29377) Tom1939
Szerintem ez fölösleges, elég éventa vagy 15e km-ként olajat cserélni. Igaz nekem nem turbós autóm volt, de 9 év alatt soha semmi gondom nem volt, évente volt benne olajcsere km-től függetlenül -
Ma voltam suzuki márkakereskedésben. Rákérdeztem az esetleges visszahívás dologra. Igen, de már a múlt, valami hűtőrács felfüggesztés. Augusztus elején gyártják az 1.4t automatámat.
-
Kornel
veterán
Infó az Scross csoportból, Suzukitol érkezett hivatalos válasz:
"Köszönjük megkeresését, amelyre az alábbiak szerint küldjünk meg válaszunkat:
Az illetékesek szerint nincs semmilyen előírás, javítás erre vonatkozóan.Sajnos ezeknek a fajta motoroknak a hírnevét nagyon lerontotta egy bizonyos márka, aminek nem írom le a nevét.
A Suzuki néhány dolgot máshogy oldott meg, így alap konstrukciós problémákat küszöböltünk ki. Erre példa, hogy mivel nincs EGR rendszer a motoron, ezért nem jut vissza kipufogógáz és így korom a szívó oldalra.
Eddig nem volt ilyen jellegű reklamációnk, pedig már biztos van több tízezret futott ilyen autó.
Felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére! " -
Harkovz
aktív tag
válasz
Kornel #29367 üzenetére
Túl sokat aggódsz.Mindig a gondokat keresed.Lazulj el,próbálj örülni,hogy lesz egy szép új gondtalan autód.3 év vagy 100 ezer km. garancia.Ha ez után jön is valami ami miatt kell rá költeni kicsit akkor mi van?Egy használt vagy más típusra több elmenne a 3 év alatt.Szóval ne bonyolítsd és próbálj örülni neki.A legjobb és leg előnyösebb döntést hoztad ár-érték arányban.Szerintem.Ne keresd a hibákat.
-
Kornel
veterán
Ehhez sincs köze.
Ahhoz van köze, hogy ha van EGR, az a szivocsobe van visszavezetve, közvetlen befecskendezésesnél viszont nincs a szivocsoben benzin, ami lemosná a kormot.
Neten több féle verziót találtam, van ahol azt írták, hogy pont ezért ki is hagyták az EGR-t.
Kicsit hihetetlen lenne... -
biker
nagyúr
válasz
Kornel #29362 üzenetére
ez nagyjából technológiai kérdés, ami minden ilyen motort érint, nem suzuki kiváltság.
ezért jó az A/T
Tempomattal egy jó emelkedőn visszakettő és 6000-ig
Magyar vircsaft, kinek fogyaszt kevesebbet, és 2000-nél felváltok, 5-ben 45-el, ezeket kellene hanyagolni, és nem kokszolódik -
Kornel
veterán
Kereskedői, szervíz vagy gyári kapcsolattal rendelkező forumtarsakhoz szól a kérdés:
A Boosterjet közvetlen befecskendezéses mivoltábol fakadó kokszolódásra van valami megoldása a suzukinak, vagy lesz ami lesz majd? -
SirKero
őstag
Üdv.
A hónap végére Én is tulajdonosa leszek egy Vitara 1,6 GL+ gépjárműnek. Az lenne a kérdésem,hogy találtatok-e már valami alternatív megoldást ( külföldi oldalak vagy méretben megegyező más gyártó terméke ) arra,hogy ne kelljen horror pénzeket kifizetni a kiegészítő cuccokért. Gondolok itt pl. tetőcsomagtartó , vonóhorog , pótkerék
Nem tudom másnak is az a tapasztalata,hogy Budapest és vonzás körzetében szinte semmit nem akarnak hozzá adni grátisz? Egész Székesfehérvárig kellett lemennem,hogy legalább egy téli gumi garnitúrát adjanak hozzá persze azt sem ingyen de jóval olcsóbban a gyári árnál. -
villifog
tag
Az egyik ismerősnek most kellett cserélnie a hátsó gumit.
Defektes lett ( jobb hátsó ), jó széles gumiról volt szó,
ha lett volna benne TPMS, az új gumi árából kikerült
volna a 4db TPMS. Mondjuk még ebben az autóban gyárilag
nincs benne a keréknyomás ellenőrző rendszer.
A hátsó (lassú) nyomásvesztést gondolom nem biztos, hogy
hamar észreveszi. Ha régebbi a gumi, és párba kell
cserélni + a felni (alufelni) is tönkremegy nem jőn ki
pár forintból. -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest