- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jadro
veterán
válasz
kabdzsi #27552 üzenetére
Az nekem is megadta magát. Először mért ilyen 70 fok körüli értékeket, aztán most csak a két kis vízszintes vonal van.
A másik a vezető oldali napellenző. Valami megadta magát benne és most csak lifeg. Megoldottam átmenetileg, de most egyállású. Na ebből is csak gyárit találtam 10 ezer fölött. Muszáj lesz megvenni ha nem találok mást. Tippeket szívesen fogadok.
-
dnelb
veterán
válasz
roberto211 #27553 üzenetére
-
kabdzsi
tag
válasz
roberto211 #27553 üzenetére
Egy picike műanyagért igen, amiben valószínűleg csak egy termisztor van. Nekem megfelelne az utángyártott/használt is mondjuk fele annyiért.
-
kabdzsi
tag
Sziasztok!
Tönkrement az Ignisemben a külső hőmérséklet jeladó és folyamat nullát mutat a kijelzőn. Neten találtam eredeti Ignis jeladót, de azt aranyárban mérik. [link]
Szerintetek ha megnéznék pár bontót, akkor találnék ilyen jeladót? Esetleg neten tudtok használtat? (én nem találtam)
Előre is köszi!
-
PH-User
addikt
Holnap veszek egy féktisztítót és kipróbálom.
negroo - Nemrég cseréltem és egy olyan autóból lett kiszedve ami tökéletesen üzemelt csak lerohadt a kasznija. Nem hiszem, hogy pont pár napot bírt volna, ellenben kezdek én is a szivattyúra gyanakodni. Most olvastam egy másik fórumot, hasonló gondjuk volt, ők mérték is a szivattyút - úgy látszott rendben van, aztán végül csak kicserélték és megszűnt a probléma.
-
PH-User
addikt
Az az érdekes a történetben, hogy ha nem állítom le akkor ez addig megy hibátlanul míg benzin van benne, mondhatjuk úgy is: kimegy a világból.
Amikor melegen leállítom valahol és 'X' időn belül nem indítom újra akkor jön elő a hiba.
Beröffen, majd leáll, utána hiába próbálom újraindítani, semmi életjel csak teker az önindító míg van az akkuban szufla.
Ha eltelt megint 'X' idő (nem mértem meg, hogy mennyi) akkor mintha semmi sem történt volna, pöccre indul. -
Harkovz
aktív tag
Valaki szedett már szét SX4 külső tükröt?Újabb Swifté is ilyen)A jobb oldali nem fűt,meg kéne néznem.Az a gyanúm,hogy mikor cserélték nem kötötték vissza,vagy nem is fűthetőt raktak fel.
-
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 1.3 GLX, 2000.12. havi, 8 szelepes "csoda". December óta második alkalommal csinálja azt, hogy indításkor csak egy kattanás van (kábelek felpucolva, új akkumulátor saruk). Szeptember közepén cseréltem akkumulátort, töltés rendben. Nemrég elkezdte csinálni (ha nagyon hideg van), hogy indítás után néha még nyekken is egyet az önindító. A behúzómágnesre gyanakszom. Mennyibe fáj a cseréje, érdemes felújíttatni, vagy jobban járok, ha veszek egy bontott önindítót?
Előre is köszönöm!
-
pjen
félisten
-
PH-User
addikt
válasz
roberto211 #27542 üzenetére
Gyertyákat 2e km ezelőtt kapott.
Elosztófedelet, kábeleket, rotort megnéztem/kimértem.
Trafót még nem néztem mikor nem indul, hogy egyáltalán van-e szikra.
Benzin folyatást az injektor csere után nem próbáltam, nem akartam lekötni a nyomócsövet.
Az injektor házának felső részét kristálytisztára mostam mikor befecskendező csere volt.
Kb. 1/3 tank benzinhez öntöttem 1dl 99%-os izopropil alkoholt, jegesedés kizárt. -
roberto211
őstag
válasz
PH-User #27541 üzenetére
Itt rengeteg hibalehetőség van... Egy egyszerű piti kis gyújtógyertyától fogva hengerfejen keresztül injektorig minden kb... de mindig a legegyszerűbbel kezdjük.
"Viszont ha benzint folyatok a torokba akkor egyből elindul. Nem akarom elhinni hogy mind a két injektor rossz illetve ez már a harmadik ha a szerelő tényleg kicserélte. Mi lehet még a baj? Köszönöm aki tudna segíteni!"
Én először azt tanácsolnám szánj rá fél napot, vegyél 2 üveg féktisztítót, szívócsőtől kezdve a fojtó/pillangószelepig bonts le mindent én még a fojtószelepházat is lebontanám és alaposan mindent megtisztítanék, átfújnám a 2 üveg féktisztítóval. De szó szerint mindent.. Injektort meg pláne, gumicsöveket is stb... Ha ez megvan vegyél egy mocitisztítót/injektortisztítót amit a tankba kell önteni töls bele legalább 15l pld shell 100as benyát és hajtsd meg egy ideig jó nagy fordulaton.. Ha elmúlt valószínűleg nagyon levolt kokszolódva valami.. Ha nem akkor lehet keresni a hiba okát tovább.
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
2000 évj. 1.3 8V Swifttel van gondom, konkrétan az őrületbe kerget. Visszaolvastam a fórumon és volt egy tag akinek ugyanezt a hibát produkálta. Ez a tag 3 éve volt utoljára bejelentkezve, szinte kizárt, hogy tudna segíteni.
Ez a problémám: [link]
Kiegészíteném annyival, hogy üzemanyagszűrőt cseréltem és én is bontott befecskendezőt építettem be ami egy másik autóban tökéletesen működött.
Tanácstalanul állok a problémával szemben, s persze pont mindig a legrosszabbkor hagy ott és már szégyellem, hogy mindig vontatni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest