- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Megjött az adapterem.
HIbakód: P0400, Exhaust Gas Recirculation Flow
P0400 OBD Trouble CodeMit mondotok erre, mi lehet a hiba oka?
-
Doze
aktív tag
valaki nem tudja hogy a szög egyszerű 1.9 Tdi hány lovas? 90 nem?
-
Doze
aktív tag
válasz
AMD Power #14889 üzenetére
eldugott kapcsoló jó megoldás lehet.... mert ha valami über brutál riasztót raksz bele többe van mint maga az autó
...
A szélvédő javításon meglepődtem én is... nagy fedett műhely, 3-4 alkalmazott de maga a főnök csinálta a javítást... kicsit beszélgettem vele, azt mondta sima kőfelverődés 5000huf, de az enyém már tovább repedt centinként meg +500 forint.... viszont van az a repedés ami akkora, hogy nem éri meg kijavítani... és ami a lényeg: áfával kérem vagy sem
A műhelyben még állt egy VFTS is... megnézegettem
-
Doze
aktív tag
válasz
AMD Power #14886 üzenetére
A régi swifteket lopják a legjobban a suzukik közül. Valami listát láttam azon a 4.-5. helyen volt. Alkatrésznek lopják, mert most nagyon pörög az alkatrész piac... újabban itthon gyártott svájcban/osztrákban eladott suzukikat hordanak haza alkatrésznek... hazatérnek
mod: Voltam tegnap osztrákban, bekaptam egy követ a szélvédőre, berepedt középen, 7500ft-ért láthatatlanul bejavították... pedig azt hittem cserés lesz az egész
-
Siriusb
veterán
válasz
Tomics #14885 üzenetére
Igen, mindkettőt. WagonR+-nál a váltózár kb. 1,5 óra volt, csak a sebváltó környékét szedték szét. A riasztó az eltartott 2 órát is, de szépen megcsinálták, persze ez azzal jár, hogy jobban meg van bontva a kocsi belseje.
Azt tudni kell, hogy azt visznek el, amit akarnak, de ha látják, hogy kicsit többet kell fáradniuk az autóddal, mint pl. a melletted állóval, több esélyed van rá, hogy megúszd. -
AMD Power
titán
-
Tomics
addikt
Riasztót, vagy mechanikus védelmet szereltetett vki innen az autójába utólag? Riasztón vagy váltózáron gondolkozom, csak félek hogy nagyon szétkapják hozzá a műszerfalat vagy belenyúlnak az eletronikába. Még nagyon új az autó, nem szeretném h szétbarmolják, viszont jó lenne vmi védelem mert megnézve a lopási statisztikákat a swift elég népszerű :/ Ti mit tanácsoltok?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudtok megbízható autószerelőt Bp keleti felén, mondjuk Gödöllőig, aki megbízhatóan elvégezné 2000 kiadású Wagon R+ szelepszár szimering cseréjét? Az sem hátrány, ha olcsó...Köszi!
-
tepizoli
tag
Ugy döntöttem leírom a teljes történetet hátha valaki tud segiteni.
A történet úgy kezdődött hogy az odáig hosszú évekig hibátlanul működő Suzuki Swifttel /1998/ 1.3 GLX a párom kiment Németországba. 1100Km. Elmondása szerint hazafelé meglehetősen gyorsan jött hosszú ideig. Miután hazaért az autó elkezdett rosszalkodni ,először csak melegen nem indult aztán romlott a helyzet és már sehogy sem. El lett vive egy szerelőhöz aki megjavította azt mondta négy rossz dolgot talált. Elosztófedél repedt, gyertyák, elosztóban forgó érintkező és az injektor. Az injektorból egy használtat rakott bele mert az új borzasztó drága. Ezután az autó több mint egy hónapig hibátlanul üzemelt egésze addig míg egy nap egy kb 2 km szakaszt úgy tettem meg hogy nagyon intenzíven gyorsítottam kb 120km/h -ig. Amikor az út végéhez értem mert jött a körforgalom az autó megtorpant és le ált és nem is lehetett többet elindítani. Mivel újra szerelőre nem volt pénzem megpróbáltam fórumos segítséggel magam a hiba okára akadni. Így odáig eljutottam hogy megint az injektor rossz mert a szivo torokba a pillango szelepre egyáltalán nem jut üzemanyag. pedig ha kiveszem az injektort a házában ott a benzin meg ha lehúzom a benzincsövet akkor ott folyik tehát a szivatyu elhozza odáig. Mivel mint említettem nincs több pénzem vásároltam egy bontott injektort és beszereltem. Nagy örömömre az autó el is indult. Elmentem vele egy boltba kb 2Km. Vásároltam aztán hazamentem és minden rendben volt vele úgy tűnt. Amikor hazaértem átöltöztem és ujjra lementem a kocsihoz hogy megpróbáljam /kb 20 percet pihent/ megint nem indult. Ekkor levettem a légszűrő házat és a benzincsöböl a pillangószelepre folyattam egy kis benzint. Összeraktam egyből indult és járva maradt. Most ott tartok hogyha teljesen hideg akkor elindul ha be van melegedve akkor ha leállítom akkor ha azonnal megpróbálom akkor újraindul de ha áll egy fél órát akkor nem. Viszont ha benzint folyatok a torokba akkor egyből elindul. Nem akarom elhinni hogy mind a két injektor rossz illetve ez már a harmadik ha a szerelő tényleg kicserélte. Mi lehet még a baj? Köszönöm aki tudna segíteni! -
Kornel
veterán
no.
milyen alufelni csavar kell a suzuki swift2/splash-hez?
kerékőrt akarok venni... M12 x 1,25?
szerintem a héten megrendelem a 195/50 r15-ös dunlop sp blurespone-t
valaki felrakta már a nyári papucsokat? -
tepizoli
tag
-
pjen
félisten
-
Doze
aktív tag
válasz
wertigo1984 #14864 üzenetére
Az oracsoportban van egy kiálló feket gomb azt lehet nyomkorászni... van össz megtett km, A ès B rèsz távolságok, a harmadik funkcióban ilyen kis bumszlik jelennek meg, azal pedig a műszerek háttèrvilágítását lehet álítani.
Egyèbkènt elèg fullos a gèpezet.... kulcsnèlküli nyitás- zárás csak a GS modellekben van... no meg tempomat
-
tepizoli
tag
Több óra állás után pöcre indult az auto. Elmentem a Tescoba kb 5km. Fél orát vásároltam kijöttem megint nem indul. Légszürö levesz benzin becsepegtet. Simán indul. Hazahozott szo nélkül. Miért nem indul melegen? Segitség! Az idegeimre megy! Most vettem bele 15 ezerért injektort.
-
Mercutio_
félisten
válasz
wertigo1984 #14867 üzenetére
Tolod neki?
-
tepizoli
tag
Sziasztok! Sikerült vennem egy injektort. Használt de azt mondja a pasi hogy már hármat eladott nem volt baj. Hazajöttem beszereltem és az auto el is indult. Örültem mint majom a farkának. Elmentem vele boltba kb. 2 Km hazajöttem. Ált kb fél órát megint nem indul. Levettem a benzincsövet és folyattam a pillangoszelephez egy kicsit és elindult és utánna tovább is ment a motor. Most megint pihentetem és kiváncsi vagyok. Mi lehet még a baj? Nos egy órát pihent. Megint megprobáltam pöcre indul. Nem értem. Tudja valaki hogy az inyektort miért nem lehet kimérni? Arra gondolok hogy a szervizkönybe az van hogy a tekercsének ellenállása 0,5-1,5 Ohm. Viszont ha én mérem akkor kb 1KOhm-ot mérek ami folyamatosan változik mintha kondi is lenne beleépitve. 1998 -as 1,3 Swiftről van szó.
-
Kornel
veterán
igazad van a fogyasztással kapcsolatban.
0w20 után 5w30-at raktam az enyémbe, így azonos szakaszon kb. 2 dl-vel eszik többet.
persze a gumi is fontos, C-s energiaosztály alattit nem veszek nyárra se.
az E-s uniroyal rainexperttel többet evett, mint a téli C-s nokiannal.
pedig nyáron melegebb is van -
wertigo1984
őstag
Hogyan lehet atallitani azt, hogy az eddig osszesen futott km-t mutassa?
-
trassher
addikt
válasz
Siriusb #14854 üzenetére
Összesen 7500. Csak az olaj 7000 lett volna de van kedvezményem az egyik helyi boltban.
Mondjuk meglepő már csak maga az olaj csomagolása is. Ilyet még csak Liqui Moly-nál láttam hogy a kupakot letekerve le van a flakon "szája" fóliázva. A két boltos srác ajánlotta amúgy az olajat + itt is jókat írtatok róla így nem ellenkeztem.AMD Power: Én ha 2 napig nem vezetek már minden bajom van így megértelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest