Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nálunk itt a háznál elég nagy parkoló van. És amit észre vettem ,hogy nagyon sok Suzuki csak áll. Van jó pár ami már hetek óta el sem mozdult a helyéről. És nem lepukkant mindegyik. Van jó pár ami nagyon szép állapotban van.
-
Xmodule
őstag
Hali. 2000 -es gyártmányu Suzuki Alto 1.0 ba mehet ez az olaj? Shell Helix Ultra 5W-40
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Kornel
veterán
válasz Xmodule #11314 üzenetére
eneos sustina 5w40
ez jobb is és olcsóbb is. -
Xmodule
őstag
-
Reaper
őstag
Végre rendbe lesz téve a kicsike, fizet a biztosító, annak meg törjön el mindkét keze aki végigkaristolta...
Végre úgy fog kinézni mint új korában, most, hogy lehet pár hónapon belül mégis eladom -
Reaper
őstag
válasz AMD Power #11321 üzenetére
Mert nem fogom kihasználni. Új munkahelyem lesz immáron napi szinten 60km-t kell leautóznom majd minimum, és ahhoz valami nagyobb kéne. De még majd meglátom, egyáltalán nem biztos, csak felmerült bennem. Igazából azt se tudom mit vennék helyette, kisautónak ennél jobb nem kell, mozgékony, van csomagtere, alig iszik, és megbízható.
-
Kornel
veterán
válasz AMD Power #11325 üzenetére
ki kell menni, akkor én is lecserélem a suzukit
mondjuk a fogyasztása nagyon hiányozna, pedig már taposom, de így se megy 6 felé
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz karakpecze21 #11327 üzenetére
mondom rakjatok bele sustina-t, attol tényleg jobb hangja lesz.
6000-nél még úgy zümmög, mint egy méhecske -
domojko
senior tag
válasz Kornel #11328 üzenetére
Én most már harmadszor rakok bele [Eneos Premium Hyper 5W30] -at. Eltekintve attól hogy nem Sustina, miben másabb vagy jobb az 5W40?
-
ESP
őstag
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
-
Joker88
őstag
válasz Motion_Blur #11339 üzenetére
hát, nekem is még a régi swift van.. 94-es kiadás..
ahol én dolgozok,szintén járműgyár, a karikás , azok mellett tényleg eltörpül,de míg azokhoz ha valami nem jó,nem indul,stb, nem lehet otthon hozzányúlni, rögtön szervíz,szerelő, a suzukihoz majdhogynem egy megfelelő villáskulcs meg egy csavarhúzó elég első autónak, amolyan tanulóautónak, meg hogy mi hogyan működik az autóban tökéletes ! meg fenntartani is olcsóbb, mint pl azokat ahol dolgozok,napi szinten találkozok.. (direkt nem írtam reklámot )In loving memory of Garrett Lockhart
-
Ace Ventura
addikt
Úgy néz ki végleg megdöglött az akksim.Tegnap egy 10km-es út után a félig meleg autót nem indította be, igaz közbe zenét hallgattam, és ment a szivargyújtóba dugható ülésfűtés.Miután kihúztam, elmentem a mekibe kajálni.Visszajöttem indítóztam, és beröffent.Ilyet sem láttam még.Nem tudom mi történhetett abban a 30 percben, hogy utána beindult.
Lényeg, hogy vennék egy új akkut.Milyet ajánlanátok?Esetleg megbízható helyet is linkelhettek, ahol venni lehet.
99-es 1.3-as swift.Köszönöm.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
AMD Power
titán
válasz Ace Ventura #11341 üzenetére
45Ah? kell bele ugye?
-
AMD Power
titán
válasz Ace Ventura #11343 üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
válasz AMD Power #11344 üzenetére
Köszönöm!
Azt nem tudom, hogy jobb, vagy balos kell-e.
Illetve azt sem, ha kicsit nagyobbat veszek bele, abból leeht e gond? Vagy az csak jobb neki?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
AMD Power
titán
válasz Ace Ventura #11345 üzenetére
Gond biztos nem lesz belőle. Sőt én is inkább nagyobbat vennék.
-
Joker88
őstag
régi swiftben, (gyártási év : 1994) a kesztyűtartót milyen módon lehet kiszedni ? egyáltalán ki lehet ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Jadro
veterán
válasz Ace Ventura #11345 üzenetére
A nagyobb nem baj, csak fizikailag férjen be.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
AMD Power
titán
válasz Ace Ventura #11349 üzenetére
Balos kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest