Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
kitöröltem a linkeket a könyvjelzőből sajnos, de a lényeg, hogy maga az egész gyújtáselosztó egyben levehetó a blokkról, és ott van egy O gyűrű, ami tényleg vicces összeg, szakboltba megkapod, tökéletes.
A másik variáció, amikor magából az elosztóból folyik kifelé, itt a rotor alatt van egy kis gumi tömítés, ez suzuki specifikus, van után gyártott, de azt mondta az alkatrész boltos, hogy az nem tart fél évig se, érdemes gyárit venni, de az 2-3 ezer Ft, már nem emlékszem. Viszont ennek a cseréje is nehezebb, ennek nem álltam neki otthon, úgyis ment vizsgázni a kocsi, szerelő megcsinálta. -
Kornel
veterán
lehet külön is kapni, 17. kerület valami kis suzuki bolt, kifelé maglód felé azt hiszem.
másik: kiszeded, leméred, bemész egy ilyen szakboltba, és adnak neked oda való O gyűrűt, kemény 10 Ft?
De két helyről szivároghat az olaj, majd keresek képeket a pontos alkatrészekről. -
mdk01
addikt
Volna egy kérdésem.
Suzuki swift 1.3 GLX 2001Szivárog az olaj idézem "gyújtáselosztó fedél tömétésénél"
Itt:Sztem a képen látható motornak is ugyanaz a baja mert kb. ugyan így néz ki.
Azt mondták hogy nem tudják a tömítést kicserélni mert csak készletben van a tömítő és úgy nagyon drága ezért csak bekennék vmi tömítővel, gondolom valami hőálló tömítőragasztóval mint amit a kipufogóhoz is használnak és így lenne 3000,-.
Kicsit furcsállom hogy egy tenyérnyi tömítőt nem lehet külön kapni.
Szóval kérném a tapasztaltak véleményét, mert nekem ez egy kicsit sántít.
Köszönöm
-
xmad
őstag
az normalis jelenseg ha ezekben a reggeli fagypont koruli hidegben ha be inditom a kocsit utana 20-30 masodpercel kesobb feher fust vagy vizpara? Jon a kipufogobol szinten kb 20-30 masodpercig..majd utana semmi
-
anonymus89
addikt
Holnapig akciós a Varta Black Dynamic 45ah-s akkumulátor az Intersparban ha aktuális valakinek 15.990, máshol ennyi.
-
xmad
őstag
december elejen lesz 40 ezer erzsebet utalvanyom.
Elcserelnem 30ezer kp ra
-
Kvazár
őstag
válasz
Kvazár #10489 üzenetére
Ezt találtam:
Viszont ez csak jobban elszomorít, mert e-szerint jól csináltam és mégsem működött!
Én csak a zöld és piros vezetéket kötöttem be, ellenben nem működött rendesen! Nem tudta átbillenteni, a zárat sem nyitó, sem záró irányba. Viszont, amíg be volt kötve, addig kézzel sem igazán akart működni!
Bekötés nélkül viszont pont ugyan úgy működik, mint egy sima zár. -
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Valaki tudja a gyári központi zár (első ajtók) vezetékeinek színkódjait? Mármint, hogy az egyes vezetékek hova mennek és melyiket kötelező bekötni, hogy működjön valamennyire?!
Volt a kocsimban egy univerzális rettenet és az első ajtókhoz vettem gyári zárszerkezetet, de nem igazán tudom beüzemelni!
Az anyós oldalival kezdtem volna, ahol egy két vezetékes motor volt és a gyárinál is 2-3 csoportosításban vannak a vezetékek, így a-szerint be is kötöttem 2-t, de nem jártam sikerrel.
A zár nem billen át, hogy zárjon, vagy nyisson, csak mocorog egy kicsit és nem történik semmi!Valakinek van ötlete?
-
róland
veterán
"Elcseszték" a Kizashi-t.
Pedig ütős autónak indult, de valamiért a vállalt vezetése nem meri bevállalni a nem konzervatív autókat.Talán az S-Cross.
-
bod101
aktív tag
Köszi mindenkinek, ha nagyobb az akku teljesítménye az nem baj?
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Motion_Blur #10483 üzenetére
[link] <- Én őt fogom venni, valószínűleg, ilyen van most is benne(gyári) 7,5évet elment, akkor újra el fog 7,5évet
-
tomsics
senior tag
Ha sok pénzetek van,akkor zselés akkut vegyetek.Azok nagyon jók.Egyébként bosch vagy varta mindegy.Ha nem a legolcsóbbat veszitek belőle,nem lesz vele jó darabig gond.
-
bod101
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10480 üzenetére
Melyik a jobb Varta vagy Bosch? Én Bosch S5-öt néztem ki esetleg S4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Raspberry Pi
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest