- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
Szia! Ide válaszolok hcf modem ügyben. itt van egy link: Bővebben: link, le lehet tölteni beta drivert hcf-hez, hsf-hez. nekem ki kellett hagyni az elejét a beállításnak (ld link), mivel fent volt ez a driver már, letöltöd, feltelepíted, azokat a dolgokat beírod (ln –s tyySHSF0 /dev/modem stb (nálad lehet ogy HCF van benne
)) és müködik, nekem felkapcsolódott, de nem lehetett semmit elérni a neten, volt egy beállítás amit be lehet pipálni, valahol a modem tulajdonságoknál majd pontosan megnézem valami ilyen : primitív mód v. elérés(???). , ez után nekem már nem bontott, és tuti lett. a ''k'' betüs ikonon, jobbgomb, napló megtekintése pont alatt látod, hogy éppen mit csinál, itt a topic-ban belinkeltem az én tartalmamat, amit kaptam connect alatt. ha suse közelben leszek, akkor pontosabbakat tudok írni...
PS.: igaz, hogy béta driver, de 56k-val megy a cucc, szóval király
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest