- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
Szia! Ide válaszolok hcf modem ügyben. itt van egy link: Bővebben: link, le lehet tölteni beta drivert hcf-hez, hsf-hez. nekem ki kellett hagyni az elejét a beállításnak (ld link), mivel fent volt ez a driver már, letöltöd, feltelepíted, azokat a dolgokat beírod (ln –s tyySHSF0 /dev/modem stb (nálad lehet ogy HCF van benne
)) és müködik, nekem felkapcsolódott, de nem lehetett semmit elérni a neten, volt egy beállítás amit be lehet pipálni, valahol a modem tulajdonságoknál majd pontosan megnézem valami ilyen : primitív mód v. elérés(???). , ez után nekem már nem bontott, és tuti lett. a ''k'' betüs ikonon, jobbgomb, napló megtekintése pont alatt látod, hogy éppen mit csinál, itt a topic-ban belinkeltem az én tartalmamat, amit kaptam connect alatt. ha suse közelben leszek, akkor pontosabbakat tudok írni...
PS.: igaz, hogy béta driver, de 56k-val megy a cucc, szóval király
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)) és müködik, nekem felkapcsolódott, de nem lehetett semmit elérni a neten, volt egy beállítás amit be lehet pipálni, valahol a modem tulajdonságoknál majd pontosan megnézem valami ilyen : primitív mód v. elérés(???). , ez után nekem már nem bontott, és tuti lett. a ''k'' betüs ikonon, jobbgomb, napló megtekintése pont alatt látod, hogy éppen mit csinál, itt a topic-ban belinkeltem az én tartalmamat, amit kaptam connect alatt. ha suse közelben leszek, akkor pontosabbakat tudok írni...