- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Lenne egy ASUS A7N8X deluxe alaplap. Ezen integrált hang és hálókártya van. A hangkártya tökéletesen működik, viszont a hálókártya sehogy sem akar feléledni. Tudna valaki megoldást a problémámra?
-
eddie303
őstag
válasz
Mr Bond 007 #235 üzenetére
Ha valami neked nem megy, s 10 másnak igen, akkor nem a programban van a hiba, lásd be, s ne a programot szidd. Használj Slackware-t, ha azt belõni sikerül, ügyes vagy
-
Mr Bond 007
őstag
Hát A ''win elfér a linux-al 1 vincsin'' azt valahogy már nem tom elhinni ugyanis csináltam neki külön partíciót (Partition magic 8-al) felbootolt utánna a win tehát akkor még jó volt!! Majd Suse fel.Rutinosan(nem először csinálok linux telepítést..) csak ahhoz a partícióhoz engedtem nyúlni a telepítőt amit előtte elkülönítettem neki. A wines partíciókat ntfs révén felismerte mountolta. Aztán jött a meglepetés hogy az a vacak amatőr nulla senkiházi **ar program elba**ta a partíciós táblámat!! Ennyit a Suse-ről!!!
-
cucka
addikt
válasz
eddie303 #231 üzenetére
jah csak lefagy. kék képernyő suse logóval és a szokásos ''press f2..'' szöveg. teljesen megfagy, num lock-ra, ctrl-alt-del-re se reagál. szobatársamnak az enyémhez valamennyire hasonló gépe van (csak nála asus lap+gef. fx) és oda minden gond nélkül feltelepült. valami log-ot hogyan tudok előcsalni a yast-ból? hátha ott ír valami hasznosat.
[Szerkesztve] -
cucka
addikt
üdv. suse linux 9.1-et telepítenék. sajnos a telepítő a kernel betöltése után lefagy. valakinek an ötlete, h mi lehet a gond? próbáltam power management opciók nélkül is indítani, de nem segített.
-
-
eddie303
őstag
sax2 ha elindul s csak az a baj, hogy nincs képed, próbálkozz ctrl-alt-+ illetve ctrl-alt-- -al miközben nincs kép, én is így szedtem helyre egyszer TFT-n.
-
-
Jester.c
aktív tag
Hi, frissen telepítet suse linuxot elb@xtam, mer képes voltam YaST2-ben beállítani a monitor gyárilag megadott frissítési értékeit (pontosabban a Sax2-ben)
Azóta only konzol mód van, és a sax2 konzolból sem hajlandó futni.
Heeeeelp Plz! -
escie
őstag
nekem ugyan a 9.1-es, de windo$e-zal egy vinyón van...
szerintem simán megférnek egymás mellett, csak előbb a win menjen fel, utána a suse.
jó fordítva is, de a win telepítő _ha kell-ha nem_ átírja az MBR-t, és így nehezbb lesz elindítani a linuxot...
az enyém spec 1dvd-s kiszerelés (köszi Novell!)
az egy cd-s verzió régebben ilyen ''live eval'' verzió volt, nem nagyon sok mindenre jó, csak ilyen bemutató szerűség...
a ''teljes verzió'' inkább több cd, illetve dvd... -
lamadou
senior tag
Hi! Itt a topic elején írták, hogy 1CD, a 9.0. Na már most nekem 5 CD-n van meg. Ez hogy lehet?
Még nem próbáltam felrakni mert azt mondták/mondtátok, hogy nem jó ugyanarra a winyóra mint a wint. Xp van fent. Akkor fel lehet rakni mellé vagy sem?
-
MasOyama
őstag
UP!
-
MasOyama
őstag
1. Hogyan tudom a 9.1 linux-ra az nvidia drivert telepíteni?
2. Hogyan tudok megszabadulni majd a Linuxtól?
Most a win Xp mellett van fennt, de csak kiváncsiságból. -
eddie303
őstag
válasz
Dufresne #204 üzenetére
Parancssorba: alsamixer, majd menj végig, és mindenhol ahol MM-eket látsz a skála felsõ részén, nyomj rá egy M betũt és húzd fennebb a hangerejét. Meg nekem van egy olyan, hogy IEC985 Raw Data, míg ezt ki nem kapcsolod, addig néma csend. Aztán ha lesz hangod, lépj ki s root-ként: alsactl store. Ja, KDE alatt KMIX-el is lehet, advanced mode-ba kell tenni.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Sziasztok.
A probléma a következő.
Adott a sus linux, sajna a pontos verziőt nemtudom és adott egy NF7-es lap. Namármost a hang nem akar működni. A linux pedig látja a hangkarit, mert kiír róla minden adatot, de nem akarja telepíteni, vagyis nem hajlandó, hiába jelzi, hogy ottt van a cucc.
Na akkor erre várnám a különböző elmés megoldásokat.
Remélem ti tudtok segíteni én sajna linuxhoz hülye vagyok... -
Picimaci
tag
UP!
-
Picimaci
tag
UP!
-
Picimaci
tag
up
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest