Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
válasz
urandom0
üzenetére
Na, már el is kezdődött, amit írtam. Almáék bejelentették, hogy innentől nem cél az 1:1 RHEL kompatibilitás: AlmaLinux No Longer Aims For 1:1 Compatibility With RHEL
Innentől fogva azoknál, akik RHEL alternatívaként használták az Almát, elveszti jelentőségét a disztró, és igazából szerintem ezzel együtt a létjogosultságát is, így szinte már csak egy "futottak még" kategóriás disztró lesz. Azt sem tartom kizártnak, hogy pár éven belül megszűnik majd.
Gondolom, a Rocky is hasonló utat fog bejárni. -
pengwin
addikt
válasz
urandom0
üzenetére
Szerintem ez a "Red Hat kemény munkáját ellopják" dolog olyan, hogy a RH is nagyon sok upstream projektnek haszonélvezője... nyilván van, amibe ők is adnak fejlesztési erőforrást, de azért közel sem mindenbe.
Elvileg a RHEL utánzatok olyan forrásokat használtak eddig is, amik ezután is elérhetőek lesznek, ezek ha jól tudom a CentOS befagyasztott ágai, amik a RHEL egy adott verziójának az alapját adják. De a RH oldaláról valószinüleg elég elbizonytalanítani ezeknek a rendszereknek a felhasználóit, hogy azok más megoldások után nézzenek. A SUSE-nak ez azért jó lehetőség, mert egy viszonylag nagy, ismert cég, akikben jobban meg fog bízni ez a piac, mint egy AlmaLinuxban, akik csak a CentOS lelövése miatt futottak be úgy igazából.
Én örülök neki, a SUSE eddig nem nagyon adott okot kételkedésre, míg mondjuk a legnagyobb RHEL-koppintó cég (az Oracle) igen... szóval ne a jósda csinálja az ingyen RHEL pótlékot, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest