- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
urandom0 #4189 üzenetére
Szerintem ez a "Red Hat kemény munkáját ellopják" dolog olyan, hogy a RH is nagyon sok upstream projektnek haszonélvezője... nyilván van, amibe ők is adnak fejlesztési erőforrást, de azért közel sem mindenbe.
Elvileg a RHEL utánzatok olyan forrásokat használtak eddig is, amik ezután is elérhetőek lesznek, ezek ha jól tudom a CentOS befagyasztott ágai, amik a RHEL egy adott verziójának az alapját adják. De a RH oldaláról valószinüleg elég elbizonytalanítani ezeknek a rendszereknek a felhasználóit, hogy azok más megoldások után nézzenek. A SUSE-nak ez azért jó lehetőség, mert egy viszonylag nagy, ismert cég, akikben jobban meg fog bízni ez a piac, mint egy AlmaLinuxban, akik csak a CentOS lelövése miatt futottak be úgy igazából.
Én örülök neki, a SUSE eddig nem nagyon adott okot kételkedésre, míg mondjuk a legnagyobb RHEL-koppintó cég (az Oracle) igen... szóval ne a jósda csinálja az ingyen RHEL pótlékot, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest