- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Hali!
Mivel a keresővel sem itt sem a nagy linux topicban nem találtam rá utalást, ezért bátorkodom feltenni a köv. kérdést:
(Nem hiszem, hgoymásnak nem volt ezzel baja. Bár az is lehet, hogy én kerestem rosszul.)
Szóval. 9.3-as SuSE-m van és ugye őnagysága alapból nem hajlandó dvd-t meg egy csomó formátumot kezelni. A YaST-tal felraktam a Multimedia Option Pack 1-4 cuccost, de ez még mindig kevés a dvd-hez.
Megtenné egy linux-guru, hogy leírja hogy mit kell összeszednem, illetve telepítenem ahhoz, hogy menjen a dolog nagyon megköszönném.
Vagy ha ad egy linket, amin érthetően használható formában le van írva az egész akkor az is jó. Lehet angol is.
Előre is köszike.Már kezdek nagyon pipa lenni hogy nem sikerül sehogyse a dolog.
Érdekelne az is, hogy az MPlayer felrakásához miket kell telepíteni, hogy sikerüljön a fordítás, mert még az se jött össze.
Amúgy most ismerkedem vele, szóval nem vagyok túlzottan otthon benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Robotporszívók
- Videó stream letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest