- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
Dhampir #3576 üzenetére
Mint utólag kiderült, ennyire azért nem volt egyszerű a helyzet.
Működött ugyan, de csak úgy, ha előtte windowsban "elindult" a modem, majd utána újraindítva a gépet, már felcsatlakozott linux alatt is a hálózatra. A tegnapi hirtelen nagy örömködésben ez nem is tűnt fel, hiszen a win után indítottam is az opensusét, majd egyszerűen csak neteztem.
Ma este kicsit utánakapirgáltam a történteknek, valószínűleg az usb modeswitch nem volt hajlandó átkapcsolni a modemre, mert ha hidegen (szó szerint is érthető, mert melegszik) dugtam fel a gépre a sticket, akkor nem kért pin-t, nem csatlakozott sehova, csak a flashmemóriát látta.
Néhány leírást találtam is az usb modeswitch módosításával kapcsolatban, ezeket próbáltam alkalmazni a gyakorlatban, de vagy nem működik nálam, vagy valamit elbénáztam. Végül egy sokkal egyszerűbb megoldást találtam egy fórum bejegyzés alapján az openSUSE Hardware repójából frissítettem az usb_modeswitch csomagját, egy a korábbinál
frissebbnagyobb verziószámúra és azóta már rendben átvált és csatlakozik.Furcsa módon, ha használat közben lehúzom a modemet, csak akkor csatlakozik újra, ha a network managerből törlöm a kapcsolatot, majd újra hozzáadom és a modem ki-be dugása után már automatikusan csatlakozik és a hálózatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Új fejezetet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest