- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
OpenSuse téren mi a helyzet a 32 bites rendszer jövőjével? Chakránál megszüntetik a 32-es ágat, csak 64-est csinálnak, így a kedvnec ThinkPademre kellene valami, mert ezért nem fogom lecserélni 64 bites masinára.
ISO már letöltve, csak még nem szántam rá magam a telepítésre.Régebben egy ideig használtam az OpenSuse-t, így gondoltam most rá, mert egy igen komolyan összerakott rendszer volt, nem olyan valami izé, mint egy Ubuntu, csak akkoriban valahogy nem tudtam megbarátkozni az rpm világával aztán sajnos a Mint-nél kötöttem ki ami végül (hurrá) elhalálozott...
afgk2012: a widgetes problémádra több asztal használata? Pár dolgot egyébként ki lehet tenni a KDE-s "tálcára", amik mutatnak ezt azt. Mi az, amit nem tudtál oda kitenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest