- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
YanChi
csendes tag
de ez egy nyílt forráskodú op.rendszer, és tudomásom szerint ezek ingyenesek!
Akkor bizony rossz a ''tudomásod''. Annak, hogy publikálom a programom forrását, semmi köze ahhoz, hogy mennyiért adom.
Egyébként a SuSE 9.3 (is) majdnem mind ingyenes cuccokat tartalmaz: mindent letölthetsz különböző helyekről, sőt, a SuSE különböző tükreiről is. Csak így neked kell összeraknod belőle a rendszert. De ha megveszed kb. 20.000 Ft-ért (a Media Marktban a régebbi verziók kaphatóak voltak), akkor egyben megkapod, egy szép vastag könyvvel, telepítővel, 90 nap VALÓDI telepítési támogatással, annyi szoftvert kapsz, amivel szinte minden felmerülő gondodat meg tudod oldani, a webszervertől a DTP-n át a zeneírásig, videózásig.
Nekem egyébként a SuSE 8.0 van meg dobozban, a többit azóta letöltöttem vagy netről telepítettem. De tervezem a 9.3-at is megvenni, mert kiváncsi vagyok rá, mit alkotott a Novell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest