- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus #2567 üzenetére
Valamikor korábban volt még egy ntfs-config nevű csomag, a tavasszal még biztosan, amikor pont egy kis segédletet dobtam össze ismerősnek, pont hasonló okból. Azzal tudtam még akkor beállítani az írási jogot ntfs partíciókra. Ezt utána a főmenüben rákeresve kis grafikus ablakocskában tudtad beállítani.
Tegnap még fél szemmel ránéztem, de nem rémlik, hogy láttam volna, azóta meg időm sem volt, most melóban meg win xp alapokon nyugszik a vérnyomás karbantartásunk. Este viszont nekem is fog kelleni. Ha addig senkinek nincs ötlete, majd írok.
Azóta nem tudom mi lett, esetleg ha valami fájlrendszeres közösségi tárolót megnézel, hátha abban van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest