Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
ErosenZold
üzenetére
Leges legelőször pedig: Ha 10.04-es akkor ubi, ha SUSE akkor pedig 11.4. Másképpen számozzák a rendszereiket különböző disztrók. Szóval 11.4-es SUSE rakoncátlankodik.
Először: Frissítettél már?
Másodszor: Milyen gépen történik mindez ilyen lassan?
Harmadszor: Pár napig nálam is volt olyan hogy az egyik folyamat 60-70% környékén tekerte a procit indulás után, addig szinte használhatatlan volt a rendszer vagy egy percig, aztán a frissítésekkel elmúlt.V.Stryker: A telepítéses pendriveos problémára sajnos még nem tudok mit mondani.
A frissítős történet pedig szerintem nem túl kiforrott még igazán. Ha tudsz, akkor szerintem frissíts inkább a yastból az online frissítésnél és a szoftvertelepítésnél.
A wifis dolog pedig nálam is gáz, mert amikor megszakad a kapcsolat (vagy legalábbis megáll) akkor nekem is csak újraindítás után megy a network managerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest