Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni a hang beállításához suse 11.4 alatt:
van a gépben egy audigy2-es kártya, amit a rendszer szépen fel is ismer, viszont az 5.1-es hangot nem tudom elővarázsolni belőle (leginkább a mélynyomó hiánya zavar)
Hiába állítom be a YAST vezérlőközpontjában a multimédia alatt a hangfalbeállításoknál a soundblastert alapértelmezettnek, mire kilépek belőle, elfelejti és valami Redwood HDMI audiót akar alapnak használni
(az eszközkezelőben is megjelenik ez az ATI kártya, ami igazából nem is tudom, hogy micsoda, mert ilyen kártya nincs a gépben
).szóval, hogy a csudába tudom megjegyeztetni a hangfalbeállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- OTP Bank topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(az eszközkezelőben is megjelenik ez az ATI kártya, ami igazából nem is tudom, hogy micsoda, mert ilyen kártya nincs a gépben
).