Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
nem hiszem, mert az alaplapi biosból tiltva van. Lehet a vga-t nézi hangkártyának, elvégre az az ATI

Próbálkoztam a legkülönfélébb lejátszó programokkal is, de semmi előrelépés...az egészben az a vicc, hogy a rendszerbeállításoknál normálisan le tudja tesztelni az összes hangfalat subwooferrel együtt, de miután véglegesítem ezeket a beállításokat és kilépek vissza desktopra, elfelejti, és újra az ATI HDMi cucc lesz alapból beállítva. -
gabranek
senior tag
sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni a hang beállításához suse 11.4 alatt:
van a gépben egy audigy2-es kártya, amit a rendszer szépen fel is ismer, viszont az 5.1-es hangot nem tudom elővarázsolni belőle (leginkább a mélynyomó hiánya zavar)
Hiába állítom be a YAST vezérlőközpontjában a multimédia alatt a hangfalbeállításoknál a soundblastert alapértelmezettnek, mire kilépek belőle, elfelejti és valami Redwood HDMI audiót akar alapnak használni
(az eszközkezelőben is megjelenik ez az ATI kártya, ami igazából nem is tudom, hogy micsoda, mert ilyen kártya nincs a gépben
).szóval, hogy a csudába tudom megjegyeztetni a hangfalbeállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(az eszközkezelőben is megjelenik ez az ATI kártya, ami igazából nem is tudom, hogy micsoda, mert ilyen kártya nincs a gépben