- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
nem hiszem, mert az alaplapi biosból tiltva van. Lehet a vga-t nézi hangkártyának, elvégre az az ATI

Próbálkoztam a legkülönfélébb lejátszó programokkal is, de semmi előrelépés...az egészben az a vicc, hogy a rendszerbeállításoknál normálisan le tudja tesztelni az összes hangfalat subwooferrel együtt, de miután véglegesítem ezeket a beállításokat és kilépek vissza desktopra, elfelejti, és újra az ATI HDMi cucc lesz alapból beállítva. -
gabranek
senior tag
sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni a hang beállításához suse 11.4 alatt:
van a gépben egy audigy2-es kártya, amit a rendszer szépen fel is ismer, viszont az 5.1-es hangot nem tudom elővarázsolni belőle (leginkább a mélynyomó hiánya zavar)
Hiába állítom be a YAST vezérlőközpontjában a multimédia alatt a hangfalbeállításoknál a soundblastert alapértelmezettnek, mire kilépek belőle, elfelejti és valami Redwood HDMI audiót akar alapnak használni
(az eszközkezelőben is megjelenik ez az ATI kártya, ami igazából nem is tudom, hogy micsoda, mert ilyen kártya nincs a gépben
).szóval, hogy a csudába tudom megjegyeztetni a hangfalbeállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(az eszközkezelőben is megjelenik ez az ATI kártya, ami igazából nem is tudom, hogy micsoda, mert ilyen kártya nincs a gépben