Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Remélem a wifi tényleg olyan jó lesz a 11.4-ben. Pár napja, ahogy új lakásba költöztem, akkor szívtam egy adagot. TP-link router és tp-link usb-s wifi vevő, gyenge, de használható jel és informatikus apuka által beállított nyílt WEP hálózat (nehogymár titkosítva legyen bármi is). Szóval látta is a kapcsolatot a rendszer, de az istenért se volt hajlandó először még a routerig sem eljutni. Hagytam pár órát, majd később megpróbálkoztam egy live 10.10-es ubi-val, amivel ment is, iwconfig ugyan azt adta, de ment, a Suse-val viszont nem.
Reggel munka előtt még egy próba, ugyan ez. Napközben volt időm hazaugrani, kíváncsiságból kipróbáltam és rögtön megy a Suse-val és nem tudom miért, mert ugyan azt kaptam, mint előtte este, pedig vagy 3szor átrágtam az iwconfig manualját meg a 11.3 dokumentációját.
Biztos a router sincs rendben, mert nem tudtunk rá belépni (a jelszót nem tudja senki, vagy valami szomszéd már megváltoztatta), de még nekiesek. Meg friss lakóként az informatikus ("ha windowsod lenne távolról beállítanám neked, de a linuxhoz nem értek") apukával még nem akartam rögtön összeveszni. Lehet ezt inkább a wifi topicba kellett volna írnom.
Szegény Suse linuxom megint akkor vérzett el majdnem amikor szükség lett volna a linux becsületének átlagemberek között való megerősítésére. De csak majdnem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest