- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Remélem a wifi tényleg olyan jó lesz a 11.4-ben. Pár napja, ahogy új lakásba költöztem, akkor szívtam egy adagot. TP-link router és tp-link usb-s wifi vevő, gyenge, de használható jel és informatikus apuka által beállított nyílt WEP hálózat (nehogymár titkosítva legyen bármi is). Szóval látta is a kapcsolatot a rendszer, de az istenért se volt hajlandó először még a routerig sem eljutni. Hagytam pár órát, majd később megpróbálkoztam egy live 10.10-es ubi-val, amivel ment is, iwconfig ugyan azt adta, de ment, a Suse-val viszont nem.
Reggel munka előtt még egy próba, ugyan ez. Napközben volt időm hazaugrani, kíváncsiságból kipróbáltam és rögtön megy a Suse-val és nem tudom miért, mert ugyan azt kaptam, mint előtte este, pedig vagy 3szor átrágtam az iwconfig manualját meg a 11.3 dokumentációját.
Biztos a router sincs rendben, mert nem tudtunk rá belépni (a jelszót nem tudja senki, vagy valami szomszéd már megváltoztatta), de még nekiesek. Meg friss lakóként az informatikus ("ha windowsod lenne távolról beállítanám neked, de a linuxhoz nem értek") apukával még nem akartam rögtön összeveszni. Lehet ezt inkább a wifi topicba kellett volna írnom.
Szegény Suse linuxom megint akkor vérzett el majdnem amikor szükség lett volna a linux becsületének átlagemberek között való megerősítésére. De csak majdnem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini PC
- RAM topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest