Új hozzászólás Aktív témák

• leviske

veterán

Hello mindenki!

Nyugalom, semmi pánik, nem akarok áttérni SUSE-ra Ubunturól, miután utóbbi kezelését nagyjából megtanultam. :)

Viszont lenne pár kérdésem, mivel van egy ismerősöm, aki számára a SUSE-t tartanám a lehető legjobb megoldásnak és előbb magamnál próbálnám ki.

Kérdések:
    - A Yast helyett nem lehet Synaptic-ot használni valahogy? Vagy hülye vagyok és ahhoz Gnome környezetet kellett volna választanom? Nem lehet valahogy mégis ráoperálni?

- RadeonHD drivert már találtam, de nVIDIA driver miért nincs? Láttam a topicban, hogy be kell állítgatni, de akkor az AMD/ATi esetében miért nem kell?

- Ezen is meglehet osztani nyomtatót normálisan? Hogy Vista-s gépről is lehessen nyomtatni?

- A fizetős változatok mennyivel nyújtanak többet, mint az openSUSE?

- Ha a Synaptic sehogy sem ráerőltethető, akkor hogy tudom a KDE-t 4.1-ről 4.3 RC3-ra frissíteni? Van valami konzolos parancs?

- Mintha azt olvastam volna a Novell oldalán, hogy a VisualBasic és a .NET cuccok elérhetőek a 11.1-en, ez igaz? Vagy valamit félrenéztem? Ha elérhetőek, akkor ugyan ezen a néven, vagy át vannak nevezve, úgy mint a Silverlight>>Moonlight?

Egyelőre ennyi. :D Előre is köszönöm a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés