- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Hello mindenki!
Nyugalom, semmi pánik, nem akarok áttérni SUSE-ra Ubunturól, miután utóbbi kezelését nagyjából megtanultam.
Viszont lenne pár kérdésem, mivel van egy ismerősöm, aki számára a SUSE-t tartanám a lehető legjobb megoldásnak és előbb magamnál próbálnám ki.
Kérdések:
- A Yast helyett nem lehet Synaptic-ot használni valahogy? Vagy hülye vagyok és ahhoz Gnome környezetet kellett volna választanom? Nem lehet valahogy mégis ráoperálni?- RadeonHD drivert már találtam, de nVIDIA driver miért nincs? Láttam a topicban, hogy be kell állítgatni, de akkor az AMD/ATi esetében miért nem kell?
- Ezen is meglehet osztani nyomtatót normálisan? Hogy Vista-s gépről is lehessen nyomtatni?
- A fizetős változatok mennyivel nyújtanak többet, mint az openSUSE?
- Ha a Synaptic sehogy sem ráerőltethető, akkor hogy tudom a KDE-t 4.1-ről 4.3 RC3-ra frissíteni? Van valami konzolos parancs?
- Mintha azt olvastam volna a Novell oldalán, hogy a VisualBasic és a .NET cuccok elérhetőek a 11.1-en, ez igaz? Vagy valamit félrenéztem? Ha elérhetőek, akkor ugyan ezen a néven, vagy át vannak nevezve, úgy mint a Silverlight>>Moonlight?
Egyelőre ennyi.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest