- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ez elég szomorú.
Úgy néz ki egy ekkora rendelés már nagyobb tételnek számít a raktárkészletükhöz képest. Gondolom a leadott rendelések között időrendi sorrendben osztanak ki az új rendeléseknél, szóval csak akkor biztosított, hogy kapsz a termékből ha van időben leadott és visszaigazolt(!) rendelésed. Ebben az esetben mindenképp fent kellene tartani egy rendelést, hogy a következő szállítmánynál biztosan kapjunk.
Szerintem az lenne a legjobb, hogy akinek lehet elküldeni a maradékból (ha igény van rá), illetve aki mindenképp azt akarja annak visszaküldeni a pénzt. Ezek után összevonni a két rendelés megmaradt embereit és leadni minél hamarabb egy újat és várunk ameddig kell.
Aki visszakéri a pénzt vagy később szeretne csatlakozni az max egy későbbi rendeléshez tud jelentkezni, mert a rendelés módosítgatással lehet megint lemaradnánk (visszaesünk a lista végére vagy mit tudom én hogyan van náluk...).
Szóval én nem kérem vissza a pénzt egyelőre.
Többiek mi a vélemény erről? -
Neoteric
addikt
Ha számláról számlára utalod azt tudtommal nem kerül egy fillérbe se, legalábbis MKBnál biztos nem.
De plusz melót nem akarok gyártani fölöslegesen. Kéne a füles nekem is természetesen, de nem gond ha nem a jövőhéten jön.
Maradjon úgy minden akkor ahogy most, ne utald vissza a pénzt, hanem amint van lehetőség rendelni megint rakjál bele engem is a kalapba. -
okilay7
csendes tag
Szép kis táblázat! Sajnálom, hogy így alakult, nekem is sürgősen kellett volna a 2 db fejhallgató, mert lehetetlenség a pici gyerekünk miatt este egy kicsit is a TV elé leülni, pihenni. Ezért ha valakinek az R2-es csoportban nem sürgős valakinek a fejhallgató, akkor megköszönném ha előre venne a várakozók sorában.
-
Sentry1
csendes tag
Én mindenképp tartom a rendelésem.
Thomann meg tehet egy szívességet........
Rendeljenek több százat keletről aztán nem kell hetente rendelni nekik se és pénzkiesésük se lesz, hogy 3 hétig nem tud vásárolni a "paraszt".
Mindenesetre érdekes üzletpolitika ami csinálnak.Pedig hogy menőznek az oldalukon hogy mekkora raktárjuk van.... nem fér el benne 150 dbal több Superlux ?
Vagy tajvánon nincs elég szapora kéz legyártani ennyi fejhallgatót?!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
cintula187 #892 üzenetére
-
kiralytom
aktív tag
üdv
megkérdezhetem hogy mennyien vannak az R2esek? csak mert szükségem lenne a fejhallgatóra egy verseny miatt és így is ratyi (tesco hama) fülesen játszom (az előző a héten adta be a kulcsot), szerettem volna ezt a fejest használni.
nem szeretnék mással kicseszni, de ha van akinek annyira nem sürgős és megoldható egy pozition swap, akkor nagyon hálás lennék -
nagyúr
Véleményem szerint, mivel ezt nem írták a válaszban, a módosításnak nincs köze az egészhez. Nem akarom schawo-t bűnbaknak kikiáltani, távol álljon tőlem, de az általa rendelt akusztikus elemek miatt nem küldték az R2 rendelést egyből. Itt megjegyezném még egyszer, hogy a rendelés leadásakor elérhető volt a termék (értsd zöld). Mivel ma törölték a rendelésem, és ma már csak 12 db volt, így vélhetően nem rakták félre a korábban rendelt 25 db-ot. Szóval ha csak töröltettem volna azt az egy terméket (ezt nem lehetett), vagy megvártuk volna a 17-ét, akkor sem hiszem, hogy lett volna elég. Legalábbis én így látom...
---
Írtam megint nekik, hogy fel tudják-e gyorsítani a beszerzést. Ezt a választ még mindenképpen várjuk meg.A pénz kérdés.
Javasolnám, hogy aki amúgy is megakarja venni a fejest, az ne kérje vissza a pénzt, mivel ezzel, csak a bankokat gazdagítjuk. Legrosszabb esetben februárban meglesznek a fejesek szerintem. Erre rákérdezek még.
Természetesen aki ragaszkodik a pénzéhez, annak visszautalom.Ha mindenkinek visszautaltam aki kérte, akkor leadom a rendelést, ha ez megfelel a "bentmaradóknak".
-
D@ve89
tag
Akárhogy is legyen, fenntartom a rendelésem. Az első 12 projekt is járható, így legalább valamennyivel kevesebbel kellene foglalkozni a következő rendelésnél.
Azért ami tanulság: egy lefixált, nagyszámú rendelést már nem érdemes módosítgatni.
-
Neoteric
addikt
31.-éig még van 3 hét, az relatíve sok idő.
Annyira nem sürgős nekem a dolog, meg amúgy is csak az R3-ba vagyok benne, így nem is tarthatnék igényt a 12 maradék valamelyikére.
Utald vissza a 10.500,-at, aztán ha lehetőség lesz rendelni megint akkor újra elutalom, az nem tart semeddig se. -
PuMbA
titán
Szerintem az első 12 jelentkező az R2 csoportban kapja meg. Ennek a bevárásnak meg halogatásnak sajnos ez a vége. Európából mások is veszik, mint a veszedelem, nincs idő tanakodásra. Amikor én rendeltem akkor is az volt a szerencse, hogy gyorsan megcsináltam a rendelést. Csak ilyen sok vevőnél ezt lehetetlen gyorsan kivitelezni.
-
nagyúr
válasz
cintula187 #880 üzenetére
Január 31 a következő beérkezés időpontja.
---
Most módosították az elérhetőséget, hogy kis mennyiség még elérhető. Gondolom ez a 12 db.
---
Értelemszerűen igen. -
Neoteric
addikt
Hát én is remélem h azért nincs készleten, mer mi már 45-öt lefoglaltunk...
báze -.-'
-
nagyúr
EBBEN A PERCBEN ÉRKEZETT VÁLASZ THOMANN-TÓL
Törölték a rendelésem, és összesen 12 db 668B maradt raktáron náluk.
Magyarán még az R2 csoportot sem adja ki. -
nagyúr
********************************************************************************************
R3 csoport befizetések- frissített
********************************************************************************************
668B
-Blashe /// 30 EUR -> 8.700 HUF ///
-brekkhun /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK + posta
-cintula187 /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK
-Hocsika + k240 párna /// 30+17.6 EUR -> 13.800 HUF /// Pénz OK + posta
-J97 /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK + posta (előlegezve)
-kiralytom /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK + posta
-kisvizi /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK + posta (előlegezve)
-k4ller_ /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK + posta
-Ndruu /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK
-Neoteric /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK + posta
-okilay7 (2db) /// 30+30 EUR -> 17.400 HUF/// Pénz OK + posta
-petij /// 30+17.6 EUR -> 13.800 HUF /// Pénz OK
-Proyekt Gee /// 30 EUR -> 8.700 HUF ///
-schawo + k240 párna (2db) /// 30+17,6+17,6 EUR -> 18.900 HUF /// Pénz OK (+R2)
-Simid (2db) /// 30+30 EUR -> 17.400 HUF/// Pénz OK
-Vestrum /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK + posta
-will5 /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK
-ZolleeKing /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OKK240 párna
benvolio /// 17.6 EUR -> 5100 HUF /// Pénz OK + posta (+R2)A hiányzó két ember jelezte, hogy ma be tudja fizetni.
Ellenben az eddigi fejlemények tudatában nem tudom mennyire sürgős. -
Vestrum
csendes tag
Micsoda izgalmak, én is megijedtem amikor megpillantottam azt a 31.-ét... Remélem lesz elég füles mert nekem másik fülesem nincs, nem cserélnék le semmit, az előző ketté szakadt egy szép mozdulat következtében amit természetesen nem én hajtottam végre, de mégis én nem tudok már mióta zenét meg miegyebeket hallgatni
-
nagyúr
Hajnalban már csak telefonról írtam.
Nem tudom félre tették-e legalább az R2 fejeseit.
A pénz még nálam van, addig nem vonják le, amíg nem tudják szállítani.
Nem lesz elég fejes, akkor értelemszerűen az R2 kapja meg hamarabb. Bár akkor megint ott vagyunk hogy 2x kell postázniuk.Amint válaszolnak, azonnal jelzem itt.
-
Daneeka
senior tag
kösd le addig a monétát amit küldtünk egy bankban, mire ezek a németek megküldik a cuccot már a felét fogja érni a pénz
-
Sentry1
csendes tag
Az R2es csoport rendelését tartalmazó fejhallgatókat "félre tették" nekünk,nemde ?
Hisz a lovét már elküldte fizik.
Vagy elpasszolták ?!
Fizik ha nem kapunk annyi fejhallgatót mint rendeltünk akkor hogy lesz szétosztva? Ha igazságosak akarunk lenni akkor R2 aztán R3 jeletkezési sorrend.
-
Dave™
nagyúr
Rossz lesz erre ébrednetek
#867: azon kívül, hogy nincs, nem nagyon tudnak mást. De nem értem miért akkor kell rendelni, amikor az utolsó is elfogyott. Tudják, hogy 1 hónap. Lehet most gyújtják be a gyártósorokat Tajvanon
Esetleg ha fizik írta, hogy lenne egy ekkora rendelés, lehet lefoglalták. Meglátjuk holnap. Ma.
-
Dave™
nagyúr
Ugye mindenki látta, hogy elfogyott a thomann 668B-je? Majd egy hónap múlva lehet újra próbálkozni, addig pár dobásból kimaradsz...
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz
Neoteric #862 üzenetére
of kórsz...
---********************************************************************************************
668B
-Hocsika + k240 párna /// 30+17.6 EUR -> 13.800 HUF ///
-J97 /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// Pénz OK + posta (előlegezve)
-okilay7 (2db) /// 30+30 EUR -> 17.400 HUF///
-petij /// 30+17.6 EUR -> 13.800 HUF ///
benvolio /// 17.6 EUR -> 5100 HUF /// Pénz OK + posta (+R2) -
nagyúr
válasz
MarioAna #858 üzenetére
Ma dél körül írtam thomann-nak, de csak holnap kapok választ.
Összesen 45 db 668B, 3 db 681, 1 db 651, 11 db velúr párna lesz rendelve.
Ha belegondolok, hogy mekkora dobozokban adtam fel a 681-eket, akkor bődületes nagy csomag lesz.
Már alig várom hogy meglássam. Majdcsak jobban érdekel a méret mint a fejes -
MarioAna
senior tag
Igen, egyedül a 681 a basszuskiemelés miatt kedveltebb (ahol kedveltebb persze), ezek a modok lényege, hogy kicsit megközelíti a 668 hangzását, de ugye a basszuskiemelése az megmarad.
Fordítva kellene, a 668 hangzása+a 681 mélykiemelése.
tudom tudom, a 668-ban is van bőven mély, csak alig tudom már kivárni hogy megjöjjön, addig ilyen eszmefuttatásokkal csillapítom az étvágyat.
-
Neoteric
addikt
Fejhallgató bejáratásról tudna valaki vmi infoval szolgálni?
Úgy anblokk érdekelne minden, úgy h mezei user is értse. -
Simid
senior tag
-
nagyúr
668B
benvolio /// 17.6 EUR -> 5100 HUF /// Pénz OK + posta (+R2) -
OMG, tényleg nem tudok olvasni
Pedig vagy 20x olvastam el, mert annyira furcsának tűnt. De aztán kezdtem elfogadni, hogy mégis van ilyen. de azért gondoltam rákérdezek. Sry.
(#846) Dave™: K701-en, extra erősítő és forrás mellett azért már szokás lecserélni külön kábelezésre.
-
Dave™
nagyúr
Mondjuk az átmérője nagyobb a szokásos vezetékek átmérőjénél. Ez meg javít a dolgon. De ha az AKG-kon is ilyen van, akkor annyira nem lehet az rossz megoldás. És némileg szemlélteti, mennyire túl is van lihegve ez a kábel kérdés.
Schawo: nem azt akartad inkább mondani, hogy acél egyáltalán nem szokás vezetékként használni?
Már csak a merevsége miatt sem, egy vezetéknél általában nem előny, ha merev mint a cövek
. De itt adott a dolog, 2 in 1
-
-
Vestrum
csendes tag
Valóban, én a gyártó oldalán feltüntetett boltokat néztem ( pontosan ezt ), de amint látom gyártó oldalán is akciós most £129.99 ről £89.97 re, egyébként látom te is olvastad az AVX es fórumot, idő közben mindent tisztáztunk az eladóval szóval nem volt gond, igaz kicsit izgúltam és azért volt az a hírtelen számonkérés ( első aukcióm )
egyébként még így is nagy szerencsém volt, igazad van
örülök is neki mint a fene, még sosem volt 3 ezer forintos tescos fül/fej -esnél jobb a birtokomban... Ebből az okból kifolyólag természetesen a 668 B nek is örülni fogok, mint majom a farkának
-
Shufny
őstag
Először is: [link]
Egyébként nagy mázlid volt, hogy AVX -en nem értékelik túlzottan a fülhallgatókat. Ezt a vételt nem nagyon lehet felülmúlni, de remélem azért elégedett leszel a HD668B -vel is.Mellesleg a gyártó honlapjáról kb ~30k -ra jön ki. Valszeg kervered a q-Jays -el, de már az is 40. (és máshol még valószínűleg olcsóbban is beszerezhető)
-
Vestrum
csendes tag
Ha már fejhallgatókról van szó, legyen egy kis fülhallgató is téma, had dicsekedjem el a nem rég vásárolt kis gyönyörűségemet...
Egy barátom ajánlásával, eltévedtem egy egyforintos aukcióra egy bizonyos oldalon, ahol kerek 3000 Ft-ért vásároltam egy 2 éves(1 évet használt - 1 évet pihent), hibátlan állapotú JAYS d-jays fülest, amit ma kaptam meg minden tartozékával és eszméletlen gyönyörű hangjával együttAz egyetlen kivetnivaló talán az, hogy lila, de nagyon is jól néz ki, noha tisztában vagyok a nemi identitásommal, szóval senki ne gondoljon semmi olyanra ami nem természetes!
Nos hát muszálynak éreztem eldicsekedni ezt a csodálatos esetet, ami megesett velem.
Most nézegettem egyébként, bolti ára 260$ körül mozog ami olyan 60+ ezer magyar forintocskácskécska... Remélem ezek után nem fogom rossz vételnek stitulálni a 668 B-t -
Dave™
nagyúr
válasz
MarioAna #834 üzenetére
Nézegetve a modos képeket - amiket már ismertem - leesett valami. Elég beteg dolog
Szóval azt tudjuk, hogy a 668B egyoldalas kábelezésű (a 681 is, de most maradjunk a 668-nál). Ergo a pánton át kellene mennie a vezetékeknek a másik hangszóróba. De nincsenek vezetékek a pántban, csak két acéldrót a tartószerkezet, ezek vannak műanyaggal borítva. Nektek is leesett?
Ilyet vajon más is csinált már? Azért ezt így üt
szerk: tudom, az AKG-k is ilyen felépítést használnak, de ott sem fut egy vékony kábel a csatornában? Ergo lehetne üreges is az acéldrót, és abban futna. Itt a jelek szerint az acéldrót a vezető. Vagy nem tudom, de eléggé így fest.
-
ZolleeKing
csendes tag
Szia! Akkor én is szeretném véglegesíteni a rendelésem!
Superlux 668B, posta nélkül.Köszi, ZolleeKing
-
MarioAna
senior tag
Viszont a 681-hez meg olyan mod-sorozat leírás van neten, hogy még én is nekimernék állni egy kábelcserének
-
J97
tag
Az igaz! De sajnos emberi időben már nem jutok el ma és holnap az OTP be. K&H -s vagyok, van e-bankom, ma este tudnám elutalni az összeget de azt már csak holnap fogják könyvelni, és rá következő banki napon lenne ott a pénz azaz hétfőn. Ez a HD668B pont jó lenne, egy öreg 6-7 éves Philips SBC HP 165 -öt váltana. Tönkrement a kábele, nemrég javítottam meg, de megint szétment máshol, újra kéne kábelezni, de szerintem már ennyit nem ér meg ez az öreg füles, am sem tartozott a jó hangminőségűek közé. Ahogy nézem elég pörgős itt a rendelés, ha 2-3 hét múlva lesz köv. kör, nekem kellene egy 668B! Azért tetszik ez a model, mert nem fix a kábele. Ha mondjuk véletlen szétmegy simán lehet csinálni hozzá egy jack anya-apa kábelt. A 681-é már fixen rögzített, ott már macerásabb lenne a kábelcsere.
-
nagyúr
668B
-kiralytom /// 30 EUR -> 8.700 HUF ///
-ZolleeKing /// 30 EUR -> 8.700 HUF ///K240 párna
benvolio /// 17.6 EUR -> 5100 HUF /// Pénz OK + posta (+R2)Mindenkitől kaptam visszajelzést, így ez kb. a véglegesnek tekinthető lista az R3 csoport esetében. Hangsúlyoznám, hogy ez a pénzek beérkezését mutatja. Elvileg mindenki kapott visszaigazolást is, ha rajta van a listán és fordítva.
továbbra is tartom, hogy akinek nem érkezik be péntek délig, az lemarad.
Ha esetleg még ma-holnap beesik valaki, és be is tudja fizetni időben, az még csatlakozhat.Ha bárhol hiba van, jelezzétek.
-
nagyúr
-
-
PuMbA
titán
A hifi=fejhallgató görbe tévhitem miatt módosítottam az EQ-t.
A mostmár loudness nélküli hifimhez is hasonlítottam a hangzást. Szerintem nagyon jó On Stage/Front Row hangzást ad. A 668B görbéjéhez hozzáadhatnák ezt és csinálhatnának 668F-et.
-
J97
tag
Wow! Milyen gyorsan pörögnek itt az események!
Úgy néz ki erről a körről is lemaradok, mert péntekig már nem tudom elutalni az összeget! De ha 2 hetenként megy itt a rendelgetés, akkor semmi gáz, majd a köv. körben!
-
brekkhun
tag
Szerintetek egy Prodigy HD2 hangkártya elég jól fogja meghajtani a 688B-t? Jelenleg nincs keretem egy külön fejhallgató erősítőre, csak egy sztereó Pioneer van, ami már lassan 20 éves és nagyon ellaposodott a hangja.
-
Zártabbá tuti nem teszi, inkább nyitottabbá, az AKG párnán több minden beszűrődik. Kicsit megváltoztatja a hangképet, kicsit több mélyet ad, ezért zártabb jellegű hangzást kap. (Tényleg, lehet, hogy az AKG-t is kipróbálom Superlux párnával
)
Kicsit vastagabb, kicsit kisebb az átmérője, de mivel dundi (nem tudom máshogy megfogalmazni), nem okoz gondot a kényelemben.
Én azért kérek hozzá AKG párnát, mert 1 óra alatt belefülled a fejem a Superlux párnába, és marha érzékeny vagyok a melegre. -15 fokig kabátot se húzok, és havat is rövidnadrágban, papucsban lapátolok.
-
nagyúr
R3 csoport - frissített
668B
-Blashe /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-brekkhun /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-cintula187 /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-Hocsika + k240 párna /// 30+17.6 EUR -> 13.800 HUF /// OK
-kiralytom /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-kisvizi /// 30 EUR -> 8.700 HUF ///
-k4ller_ /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-Lop!N /// 30 EUR -> 8.700 HUF ///
-Ndruu /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-Neoteric /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-okilay7 (2db) /// 30+30 EUR -> 17.400 HUF/// OK
-petij /// 30+17.6 EUR -> 13.800 HUF /// OK
-Simid (2db) /// 30+30 EUR -> 17.400 HUF/// OK
-Vestrum /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-will5 /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-schawo + k240 párna (2db) /// 30+17,6+17,6 EUR -> 18.900 HUF /// OK
-ZolleeKing /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OKK240 párna
benvolio /// 17.6 EUR -> 5100 HUF /// OKAz OK feliratnak továbbra sincs köze az utaláshoz/befizetéshez.
Leírom még egyszer, de utoljára, a fizetendő összeg miből tevődik össze:
termék ára, lasd a fenti listát + 1 EUR (szkg) + 1000 HUF (pkg, ha igényelsz belföldi postát) + tiszteletdíjUtóbbinak többen 500 HUF-ot küldtek, de rátok van bízva.
1 EUR = 290 HUF
Ha ezek után valaki képes lesz elrontani, akkor annak visszautalom a pénzét és úgy oldja meg ahogy akarja. Ennél szájbarágósabban nem tudom leírni. Ne kelljen már mindenkinek külön PÜ-ben elküldenem.A pénznek péntekre a számlámon kell lenni. Jobb szerettem volna csütörtökön leadni a rendelést, de többen jelezték, hogy ma utaltak és péntekre ér ide. Szóval akinek nem érkezik meg pénteken, az nem kap.
-
Mivel most lemondtam az akusztikai elemeket, maradt némi tartalékom. Szeretnék kérni 2 pár K240 velúr párnát és még 1db 668B-t. Azt hiszem bele kellene, hogy férjen.
Hehe, azt hiszem, az AKG ennyi párnát, még sosem adott el, mint mostanában. A thomannon a velúr párna kapcsolódó terméke a 668B és a 681
-
nagyúr
R3 csoport
668B
-Blashe /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-brekkhun /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-cintula187 /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-Hocsika + k240 párna /// 30+17.6 EUR -> 13.800 HUF /// OK
-kiralytom /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-kisvizi /// 30 EUR -> 8.700 HUF ///
-k4ller_ /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-Lop!N /// 30 EUR -> 8.700 HUF ///
-Ndruu /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-Neoteric /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-okilay7 (2db) /// 30+30 EUR -> 17.400 HUF/// OK
-petij /// 30+17.6 EUR -> 13.800 HUF /// OK
-Simid (2db) /// 30+30 EUR -> 17.400 HUF/// OK
-Vestrum /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK
-ZolleeKing /// 30 EUR -> 8.700 HUF /// OK681/B/F
-will5 (B) /// 26 EUR -> 7.540 HUF /// OKK240 párna
benvolio /// 17.6 EUR -> 5100 /// OKAz OK feliratnak továbbra sincs köze az utaláshoz/befizetéshez.
Leírom még egyszer, de utoljára, a fizetendő összeg miből tevődik össze:
termék ára, lasd a fenti listát + 1 EUR (szkg) + 1000 HUF (pkg, ha igényelsz belföldi postát) + tiszteletdíjUtóbbinak többen 500 HUF-ot küldtek, de rátok van bízva.
1 EUR = 290 HUF
Ha ezek után valaki képes lesz elrontani, akkor annak visszautalom a pénzét és úgy oldja meg ahogy akarja. Ennél szájbarágósabban nem tudom leírni. Ne kelljen már mindenkinek külön PÜ-ben elküldenem.A pénznek péntekre a számlámon kell lenni. Jobb szerettem volna csütörtökön leadni a rendelést, de többen jelezték, hogy ma utaltak és péntekre ér ide. Szóval akinek nem érkezik meg pénteken, az nem kap.
-
benvolio
őstag
Na nem bírtam ki és levettem a Technicsem egyik velúrpárnáját, próbaképp a 681-re.
Hát már elégé ellaposodott az idők folyamán és kisebb is, így rátenni nem tudtam. De hozzá tettem és így azért kipróbáltam. Könnyebbnek éreztem egyből azt az oldalt és komfortosnak, de a mélyből veszített a hangja és élesebb is lett. Ez szerintem azért volt, mert csak hozzátéve volt és "kiszökhetett" máshol is a hang illetve közelebb került a fülem a hangszóróhoz. Nagyon kíváncsi vagyok most már a K240-es párnájára, szerintem az nemcsak kényelembe, hanem megkockáztatom, hogy a hangjára is pozitívan hat majd. De majd meglátjuk.
-
Dave™
nagyúr
válasz
kiralytom #802 üzenetére
A #810-ben nagyon szépen le van írva a lényeg. A 662 elég V alakú görbéjű, a 668B ennél sokkal laposabb. Én azt mondanám, hogy ha nem kell a nagyon jó szigetelés (nem zavar melletted senkit, ha minimálisan kiszűrődik a zaj, meg csendes környezetben használod, nem ordibál melletted senki) akkor mindenképpen a 668B-t vedd. Ha van zaj/van akit zavarhat, akkor lehet érdekesebb a zárt verzió, de ott is először a 669-et mondanám, ami most nincs (volt már 35€-ért), utána a 662B-t és csak utána a 662-t. Mondjuk én nem is vagyok basshead. De szerintem hosszú távon az fárasztó tud lenni, még ha rövid ideig "fun" is.
-
MarioAna
senior tag
válasz
kiralytom #809 üzenetére
A 668B a félnyitott kialakítás miatt nagyobb térrel rendelkezik elvileg (játékra ez jobb lehet, mellesleg én is nagyon kíváncsi vagyok rá, nekem is fontos lenne a térbeli pozícionálás CS-ben).
A 662-ről meg nem sok tapasztalatot láttam én sem neten, valóban azt írják, hogy a 681 zárt változata, a 681-et sok helyen dícsérik, illetve "fun" hallgatni, a mély és magas kiemelés miatt. Btw, ezt aláírom, talán kicsit in-ear füles hangzása lehet, ott tapasztaltam, hogy a mélyek jobban elnyomják a többi hangszínt (AKG K324P, most pedig Brainwavz M1), de azt is élvezet hallgatni, lehet azt is szeretni (én is szeretem).
Ezek alapján a 668B: kiegyensúlyozott, részletes, természetes hangzás, ahogy írtad, de félnyitott-annyira nem szűri a hangokat, de ahogy olvasgattam ez változó, aprón valaki azért adta el, mert zavarja a szobatársakat (de ki tudja milyen hangerőn!), valaki meg azt írja, hogy normál hangerőn alig hallatszik ki.
A 662 az biztos hogy NAGYON jól szigetel ki-be, erős mély és magas kiemelés, de ezt is lehet élvezni, főleg ha előtte nem valami minőségi fülesed volt, még szerintem ez is hatalmas ugrás lenne hangminőség terén.
Ha nem vagy basshead, akkor a 668B-t vedd szerintem, a szigetelés nem tudom mennyire fontos szempont.
Esetleg még a SUPERLUX HD-662B-t is meggondolhatnád, logika alapján ez meg a 681B zárt verziója.
szerk: 662B nincsen raktáron thomannál, sztornó -
kiralytom
aktív tag
-
MarioAna
senior tag
-
Neoteric
addikt
Rám számíthatsz, ha jó áron adod őket.
Úgy vagyok a vásárlással h ha tehetem akkor magyar terméket (főleg kaja) magyarországi boltból, de pl ilyenkor mikor ennyi az árban a difi füles-füles között, tudásban meg közel azonosak, ráadásul itthon nem is kapni.. kénytelen vagyok külföldről hozni. -
kiralytom
aktív tag
válasz
kiralytom #801 üzenetére
Tehát 2 lovas versennyé változott a kérdés: 668B vagy 662. Első versenyzőm félig nyitott/zárt , második zárt.
Keresgélek neten, de keveset találok ezekről a fülesekről, pláne összehasonlítást.
Mégis mennyire engedi be a zajt a 668B, mert ugye az tuti, hogy a 662 jobban szigetel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest