- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz
kiralytom #809 üzenetére
A 668B a félnyitott kialakítás miatt nagyobb térrel rendelkezik elvileg (játékra ez jobb lehet, mellesleg én is nagyon kíváncsi vagyok rá, nekem is fontos lenne a térbeli pozícionálás CS-ben).
A 662-ről meg nem sok tapasztalatot láttam én sem neten, valóban azt írják, hogy a 681 zárt változata, a 681-et sok helyen dícsérik, illetve "fun" hallgatni, a mély és magas kiemelés miatt. Btw, ezt aláírom, talán kicsit in-ear füles hangzása lehet, ott tapasztaltam, hogy a mélyek jobban elnyomják a többi hangszínt (AKG K324P, most pedig Brainwavz M1), de azt is élvezet hallgatni, lehet azt is szeretni (én is szeretem).
Ezek alapján a 668B: kiegyensúlyozott, részletes, természetes hangzás, ahogy írtad, de félnyitott-annyira nem szűri a hangokat, de ahogy olvasgattam ez változó, aprón valaki azért adta el, mert zavarja a szobatársakat (de ki tudja milyen hangerőn!), valaki meg azt írja, hogy normál hangerőn alig hallatszik ki.
A 662 az biztos hogy NAGYON jól szigetel ki-be, erős mély és magas kiemelés, de ezt is lehet élvezni, főleg ha előtte nem valami minőségi fülesed volt, még szerintem ez is hatalmas ugrás lenne hangminőség terén.
Ha nem vagy basshead, akkor a 668B-t vedd szerintem, a szigetelés nem tudom mennyire fontos szempont.
Esetleg még a SUPERLUX HD-662B-t is meggondolhatnád, logika alapján ez meg a 681B zárt verziója.
szerk: 662B nincsen raktáron thomannál, sztornó
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest