- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Véleményem szerint, mivel ezt nem írták a válaszban, a módosításnak nincs köze az egészhez. Nem akarom schawo-t bűnbaknak kikiáltani, távol álljon tőlem, de az általa rendelt akusztikus elemek miatt nem küldték az R2 rendelést egyből. Itt megjegyezném még egyszer, hogy a rendelés leadásakor elérhető volt a termék (értsd zöld). Mivel ma törölték a rendelésem, és ma már csak 12 db volt, így vélhetően nem rakták félre a korábban rendelt 25 db-ot. Szóval ha csak töröltettem volna azt az egy terméket (ezt nem lehetett), vagy megvártuk volna a 17-ét, akkor sem hiszem, hogy lett volna elég. Legalábbis én így látom...
---
Írtam megint nekik, hogy fel tudják-e gyorsítani a beszerzést. Ezt a választ még mindenképpen várjuk meg.A pénz kérdés.
Javasolnám, hogy aki amúgy is megakarja venni a fejest, az ne kérje vissza a pénzt, mivel ezzel, csak a bankokat gazdagítjuk. Legrosszabb esetben februárban meglesznek a fejesek szerintem. Erre rákérdezek még.
Természetesen aki ragaszkodik a pénzéhez, annak visszautalom.Ha mindenkinek visszautaltam aki kérte, akkor leadom a rendelést, ha ez megfelel a "bentmaradóknak".
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest