Új hozzászólás Aktív témák

• fi:zi'k

nagyúr

válasz D@ve89 #890 üzenetére

Véleményem szerint, mivel ezt nem írták a válaszban, a módosításnak nincs köze az egészhez. Nem akarom schawo-t bűnbaknak kikiáltani, távol álljon tőlem, de az általa rendelt akusztikus elemek miatt nem küldték az R2 rendelést egyből. Itt megjegyezném még egyszer, hogy a rendelés leadásakor elérhető volt a termék (értsd zöld). Mivel ma törölték a rendelésem, és ma már csak 12 db volt, így vélhetően nem rakták félre a korábban rendelt 25 db-ot. Szóval ha csak töröltettem volna azt az egy terméket (ezt nem lehetett), vagy megvártuk volna a 17-ét, akkor sem hiszem, hogy lett volna elég. Legalábbis én így látom...
    ---
    Írtam megint nekik, hogy fel tudják-e gyorsítani a beszerzést. Ezt a választ még mindenképpen várjuk meg.

A pénz kérdés.
    Javasolnám, hogy aki amúgy is megakarja venni a fejest, az ne kérje vissza a pénzt, mivel ezzel, csak a bankokat gazdagítjuk. Legrosszabb esetben februárban meglesznek a fejesek szerintem. Erre rákérdezek még.
    Természetesen aki ragaszkodik a pénzéhez, annak visszautalom.

Ha mindenkinek visszautaltam aki kérte, akkor leadom a rendelést, ha ez megfelel a "bentmaradóknak".

Új hozzászólás Aktív témák