- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Véleményem szerint, mivel ezt nem írták a válaszban, a módosításnak nincs köze az egészhez. Nem akarom schawo-t bűnbaknak kikiáltani, távol álljon tőlem, de az általa rendelt akusztikus elemek miatt nem küldték az R2 rendelést egyből. Itt megjegyezném még egyszer, hogy a rendelés leadásakor elérhető volt a termék (értsd zöld). Mivel ma törölték a rendelésem, és ma már csak 12 db volt, így vélhetően nem rakták félre a korábban rendelt 25 db-ot. Szóval ha csak töröltettem volna azt az egy terméket (ezt nem lehetett), vagy megvártuk volna a 17-ét, akkor sem hiszem, hogy lett volna elég. Legalábbis én így látom...
---
Írtam megint nekik, hogy fel tudják-e gyorsítani a beszerzést. Ezt a választ még mindenképpen várjuk meg.A pénz kérdés.
Javasolnám, hogy aki amúgy is megakarja venni a fejest, az ne kérje vissza a pénzt, mivel ezzel, csak a bankokat gazdagítjuk. Legrosszabb esetben februárban meglesznek a fejesek szerintem. Erre rákérdezek még.
Természetesen aki ragaszkodik a pénzéhez, annak visszautalom.Ha mindenkinek visszautaltam aki kérte, akkor leadom a rendelést, ha ez megfelel a "bentmaradóknak".
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest