- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ez elég szomorú.
Úgy néz ki egy ekkora rendelés már nagyobb tételnek számít a raktárkészletükhöz képest. Gondolom a leadott rendelések között időrendi sorrendben osztanak ki az új rendeléseknél, szóval csak akkor biztosított, hogy kapsz a termékből ha van időben leadott és visszaigazolt(!) rendelésed. Ebben az esetben mindenképp fent kellene tartani egy rendelést, hogy a következő szállítmánynál biztosan kapjunk.
Szerintem az lenne a legjobb, hogy akinek lehet elküldeni a maradékból (ha igény van rá), illetve aki mindenképp azt akarja annak visszaküldeni a pénzt. Ezek után összevonni a két rendelés megmaradt embereit és leadni minél hamarabb egy újat és várunk ameddig kell.
Aki visszakéri a pénzt vagy később szeretne csatlakozni az max egy későbbi rendeléshez tud jelentkezni, mert a rendelés módosítgatással lehet megint lemaradnánk (visszaesünk a lista végére vagy mit tudom én hogyan van náluk...).
Szóval én nem kérem vissza a pénzt egyelőre.
Többiek mi a vélemény erről? -
Sentry1
csendes tag
Én mindenképp tartom a rendelésem.
Thomann meg tehet egy szívességet........
Rendeljenek több százat keletről aztán nem kell hetente rendelni nekik se és pénzkiesésük se lesz, hogy 3 hétig nem tud vásárolni a "paraszt".
Mindenesetre érdekes üzletpolitika ami csinálnak.Pedig hogy menőznek az oldalukon hogy mekkora raktárjuk van.... nem fér el benne 150 dbal több Superlux ?
Vagy tajvánon nincs elég szapora kéz legyártani ennyi fejhallgatót?!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest