- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Na igen drukkolni még lehet
Én kb erre számítottam és már nem is kérdés hogy nekem oké lesz mert a vidiben az engem leginkább érdeklő játék benne volt és az tudott stabil 60 fps-el futni innentől nekem nincs kérdés.
De aki mindenesnek meg win10-el használná azoknak lehet csalódás lesz.#96 Cucuska2: Az igaz hogy a vidi alapján a doom eternal szépen fut de vedd figyelembe hogy az egy marhajól optimalizált játék kb akármin elmegy ( főleg ha bekapcsolod a játék saját felbontás skalázását ), ez látható is mert a sokak álltal emlegetett Control aminek ugyanaz a gépigénye
( ajánlott gtx 1060 ) az meg alig megy alulról súrolva 30 fps-el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Sweet.tv - internetes TV
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Újszerű, 1 év alatti, csere is! ASUS Vivobook 15 X1504VA-BQ772 16GB/512GB/i5/FHD Iris Xe
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Video konferencia kamera - Vaddio ConferenceSHOT AV Camera White Intl - Űj dobozos
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2