- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Történt egy érdekes jelenség. Csütörtökön úgy tettem le a gépet, hogy toltam Chiaki-val a RDR2-t, minden simán ment. Tegnap akartam ugyanígy játszani, erre a program valamiért nem látta a PS-t. Pedig a consoles menüben ott volt, de mintha nem lett volna neten valamelyik eszköz. Pedig mindkettő neten volt és semmihez nem lett nyúlva. Gondoltam oké, akkor összepárosítom újra, de nem akart menni. Másodjára sikerült, de ahogy próba gyanánt újraindítottam a PS-t, a Chiaki már nem látta újraindítás után sem. Aztán kb ötödik próbálkozásra sikerült megcsinálni úgy hogy működjön. Másnál is volt ilyen? Elég fura volt, hogy letettem valamit, ami működik, az másnap már nem. Pedig nem volt semmihez nyúlva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2