Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Nem piszkálom el, rendszer szinten folyton elcseszodik.
A kártya maga jó valoszinuleg.
Most olvasgattam, azzal lehet osszefuggesben, amivel mar a steamdeck megvetelekor is szenvedtem es azota is, hogy nem a decknek megfelelő formátumba van formatálva a kártya. Egyszeruen erre azért van szuksegem, mert maskepp nem tudok rá jatekot masolni a pc-mről. Ezerszer kitárgyaltuk a fájlátviteli módszereket, nekem semelyik nem működött.
Annak ellenére h nem a megfelelő a formátum, már asztali módban felismeri a deck, el is indulnak a játékok, a gond ott kezdődik ha kiveszem es visszarakom a kártyát. Akkor ott elveszik a kapcsolat, nem indul, ha el is indul, akkor a mentések vesztek el...
Érdekes pl h tegnap nem allitottam semmit de idovel elindultak a jatekok. Csak az egyiknél elveszett a mentésem. A másiknál nem xD itt minden is elofordul. Permutál, kombinál a deck, amilyen kedve van.Most azt látom egyetlen esélynek, h a 256-os belso ssd-t lecserélem egy 1 terásra es az sd kártyát csak tranzitra használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- YouTube
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13s 1,06 kg Notebook! 13.3" / 16GB 4266MHz / Snapdragon 8cx! BeszámítOK
- Acer Nitro V15 Gaming laptop
- MacBook Pro 14" 2021 - M1 PRO - 16GB - 1TB - Space Gray - Fóliázva
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2