- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Lehet kicsit kiakasztom a társaságot a hülye kérdéseimmel, de ez a Steam Deck számomra sötét ló! Itthon PS4-et használok nekem bőven megfelel, de elgondolkodtam, hogy beszerzek egy hordozható konzolt! Itt került képbe a Switch Oled, majd szembejött velem a Steam Deck! Elsődleges szempont a hordozhatóság, nagyon nagyon elvétve lenne szerintem tv-re kötve, arra ott a PS! A kérdésem az, hogy milyen formában tudok játékokat rátenni vagy streamelni? Elvileg ugye nem csak Steam alól lehet játékokat beszerezni, olvastam itt az emulator dolgokat, ezek mennyire megbízhatóak, azt nem szeretném, hogy a játékminőség kárára menjen az emulálás! A PS4 játékaim például futtatható valamilyen formában a Decken, de ha működik is, gondolom online játék formájában nem menne!?
Köszönöm a válaszokat és elnézést a láma kérdésért, ez a Deck dolog még új nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2