- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Valamit Lqrtam, de nem tudom mit
Szóval vannak viszontagságok a Win-SOS telepítése körül
Első a Win volt (a recovery volt az első, de akkor csak a partícionálást rendeztem el), mindent beállítottam, ment... Jött a SOS. Itt az extra partíciót megformáztam btrfs-el és beállítottam, hogy használja a Steam. Ez is ment, át Win-be, btrfs driver fel, látszik a meghajtó és használható. Vissza SOS-be és itt még az alap rendszert reszelgettem (brtfs tuning, jogosultságok, stb...). Tettem fel rEFInd-et, hogy csecse legyen, nem ám BIOS-t turkálva indítunk újra
. Szóval ma játszottam a btrfs hangolásán tovább hol az egyik, hol a másik rendszeren. Egy újraindítás után nincs Win indítás (ikon az van, de sehová mutat). No nem gond, gondoltam leporolom a csekély Windows ismereteim és fuss repair. Hát eddig ő áll nyerésre, mert bár megvan a teljes tartalom, nem indul (ez talán nem nagy gond, újrahúzom és akkor most már csak a legutolsó lépéseket állítom be, tehát ez nem akkora gond. Viszont a SOS alatt telepített játékok (pl.: CS:GO ami natív ...tán... ha igaz...) kompatibilitási problémával nem indulnak. Win alatt csak egy játékot töltöttem le, a PUBG-t, mert az amúgy sem SOS kompatibilis, a többihez (elvben) a Win nem nyúlt. Mit állíthattam el, hogy a korábban működő játékok nem mennek?
P41N: a btrfs hangolásról összeszedem amit felfedeztem (és meg is csináltam) és írom, amint rendben van a Win megint, mert előbb kellene legalább egy tesztet futtatnom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megújult a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- 27% számlával! HP Omen 17 GAMER Notebook! i7-13700HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Acer Aspire A3 -i5 11 Gen. 8/ 512 GB -GeForce MX350
- Hp Zbook 15 G3 / i7 6820HQ / 32Gb / NVIDIA Quadro M2000M /256SSD /15,6" Full HD / jó akku
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest