- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
chemand
üzenetére
Megy, csak az nem az igazi. Kicsit homályos a kép és van hogy egy pillanatra szét is esik.

(#3039) consono: Köszönöm szépen!

Eltettem picit pihenni a gépet, addig írok tapasztalatot. Feltettem a GTAV-öt, a Hokko Life-ot, szenvedtem a Fortnite-al, de mint kiderült az natívan nem fog menni Linux alatt, így feltettem az Xbox Cloud Gaming-et is. Bár utóbbit amúgy is fel akartam, csak azt hittem hogy a Fortnite menni fog Heroic Launcher-el, de hát nem...na mindegy. Maga a gép nagyon tetszik, durva, hogy ennyire testreszabható, na meg az is, hogy a GTA V elég stabil 60fps-t tud produkálni nappal és éjszaka is egyaránt úgy, hogy felcsavartam a grafikát, árnyékot feltekertem, hogy a fénynek dinamikus árnyéka legyen pl amikor megvilágítasz valamit este a kocsi fényszórójával. Tudom hogy ez egy 9 éves játék, de korábban a PC-m papíron jóval erősebb volt és ott éjszaka alig gyakran drop-olt 60-ról 35-40-re. Ami elég zavaró volt, ezen meg megy simán...döbbenet. És ha már testreszabhatóság, beállítottam 45fps lock-ot a GTA-nál, ami szerintem nem annyira durva kompromisszum, mégis lényegesen kitolja az üzemidőt. Más komolyabb játékkal nem próbáltam még, elkezdtem feltenni a Doom-ot, meg majd körülnézek a könyvtárban mi van még. Kíváncsiságom hajt, szóval erősen gondolkodom Windows telepítésén is hogy megnézzem azzal hogy muzsikál a gép. Hokko Life megy stabil 60fps-sel, annál semmi meglepő nincs. Xboux Cloud-ban Forzáztam és Fortnite-oztam, ezek simán mennek 60 képkockával, viszont bízom benne hogy a MS kicsit jobban ráfekszik erre a dologra, mert mint írtam néha szétesik a kép és az nem is túl éles. Bár ha felteszem a Windows-t és marad, akkor igazából nem lesz ez szempont.
Egyetlen negatívumot találtam eddig, mégpedig hogy a két kicsi trigger elég alacsonyan van. Egy Xbox vagy egy Nintendo Pro controller-en a két felső trigger kitüremkedik, magasabban van, míg a Deck-nél jóval alacsonyabban van. Ez annyira nem tetszik, de majd megszokom. Összességében nagyon tetszik a gép, durva hogy mennyi potenciál van benne és mi mindent tudsz vele csinálni. Vagyis hát gyakorlatilag bármit... látom, hogy még sok mindent ki fogok rajta próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- ÚJSZERŰ, MAGYAR! Dell XPS 13 9315 2in1 - 13" 3K Touch / i7-1250U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / 5G
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- Dell Precision 5550 Workstation /i7-10850H/16GB RAM/512GB SSD/QuadroT1000/FHD+
- Dell Latitude 7430 14" FHD Touch/i5-1245U/16GB RAM/512GB SSD/
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2