Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Igen, hasonló dologról lehet szó.
Szerintem jó dolog az adaptív órajel, mivel jót tesz az akksi időnek. Útközben fontos hogy jól bírja az eszköz, biztos vagyok benne hogy ha emelt órajelen menne a switch akkor pokoli hamar lemerülne, ami nagyobb probléma lenne mint a 30FPS. Szerintem.
Peat:
Szerintem felesleges még a teljesítményen elmélkedni, konkrétan nincs jelenleg a piacon RDNA2 es hardver amit lehetne benchmarkolni. Ha ki jött a gép akkor jól megvitatjuk majd hogy elég e a performansz vagy nem. De szerintem jó lesz. A Valve nem dobna piacra elavult hardvert, főleg úgy hogy saját elmondásuk szerint, ezt a form factort szeretnék pusholni a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple MacBook Pro 16 (2019) i7, 32GB RAM, 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2