Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Igen, hasonló dologról lehet szó.
Szerintem jó dolog az adaptív órajel, mivel jót tesz az akksi időnek. Útközben fontos hogy jól bírja az eszköz, biztos vagyok benne hogy ha emelt órajelen menne a switch akkor pokoli hamar lemerülne, ami nagyobb probléma lenne mint a 30FPS. Szerintem.
Peat:
Szerintem felesleges még a teljesítményen elmélkedni, konkrétan nincs jelenleg a piacon RDNA2 es hardver amit lehetne benchmarkolni. Ha ki jött a gép akkor jól megvitatjuk majd hogy elég e a performansz vagy nem. De szerintem jó lesz. A Valve nem dobna piacra elavult hardvert, főleg úgy hogy saját elmondásuk szerint, ezt a form factort szeretnék pusholni a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mazda topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2