Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Pedig ennek admin jog hibája van akkor...
Probáld ki azt hogy odamész ahova telepítve van és a bin32 mind a bin64 könyvtárban a Crysis.exe és Crysis64.exe fájlokon is jobb egérgomb, és a tulajdonságoknál admin jogokat adsz nekik... az összesnek.

Igen az eredetin csak lemez ellenőrzés volt, semmi aktivációs limit.
-
wednesday
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Próbáltam, nincs jelentősége.
Win7 x64. Elvileg a Steam mindent napra készen tart, ezért nem kéne külön trükköznöm, hogy kimaradt valami telepítésnél.
Meg ráadásul nem a multi nem indul, nem is multiznék. Régebben ment, kb 2-3x lehetett feltelepítve. Egyszer totál újrainstalláltam mindenféle játék nélkül már nem emlékszem, hogy miért...NetTom: nem tudom mi lehet, azt is olvasgatom fórumon, hogy sima Crysisnál nincs is telepítési korlát, ill vmi 50 darabot olvasok itt a steam leírásnál.
közben a kép beszúrást próbálgattam, nem a linkelést, nem sikerült.

-
-
wednesday
őstag
Hi.
Lehet a problémám nem a Steamra tartozik, hanem az EA-ra
, de azért leírom.Felraktam jó pár év után a steamen vásárolt Crysis-t. Erre nem indul..."Nem lehetett írni a licencadatokat!"
Hallottam már az aktivációs limitről anno, de ezen azért meglepődtem. Egyrészt azt gondoltam a Steam-es verziót nem érinti (ennél eredetibb nem is lehetne), másrészt, hogy ennyi év után ezeket el szokták távolítani a programokból. Ezen szerint nem?

A warhead kieghez volt is rewoke patch, de ehhez még az se volt. Írjak a steam-nek vagy nem nem rájuk tartozik?
-
CS:GO raktárat nem lehet rendezni?
Mert ha játékban átrendezem pl. a Dota 2-es raktáram akkor steamen is átrendeződik.
-
bul07
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Gondoltam nálam a hiba mert az IPTV is szaggat vagy fél órája és gondoltam a Telekomnál van a gond
-
bul07
nagyúr
Steamgifts másnál is elérhetetlen?
-
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Barátot szeretnék felvenni a steamben, de azt írja, hogy a fiókom nem felel meg a funckió használati követelményének.
Tudtok segíteni?
-
UserX
addikt
Felteszem itt is a kérdést, bocs. A 'VERDUN', szerintetek egy:
P4 (3 GHz)
3 GB DDR1 RAM (DC)
HD 4670 (AGP)konfigon low-on elfutna-e laggmentesen a játék (vagyis érdemes-e megvenni)???
A minimumban C2D-t ír, de a DX9 miatt meg nem annyira veszélyes...
Előre is kösz!

Üdv:
UserX
-
genndy
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Jó helyen kérdezed; nem, 3 DLC nincs benne az SP-ben:
Batman: Arkham Origins - Black Mask Challenge Pack
Batman: Arkham Origins - Online Supply Drop 1
Batman: Arkham Origins - Online Supply Drop 2
Nem fogod megkapni a GOTY-t, ha egyáltalán kijön (ami most már nem túl valószínű), meg nem is tudjuk hogy mindent bele akarnak-e tenni a GOTYba, illetve ha megveszel mindent meglesz a GOTYd. -
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem-e, de azt szeretném megtudni, hogy ha nekem megvan a sima Batman: Arkham Origins játék és most megveszem hozzá a season pass-t, akkor gyakorlatilag meg fogok kapni minden tartalmat a játékhoz? Ha kijön egy GOTY verzió (ahogy az előző két résznél is történt), akkor azt is meg fogom kapni? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Steam Wallet-nél van olyan szöveg hogy tudok ajándék kódot küldeni, és ezt bárhova betudja váltani az illető. Akár szoftverre akár játékra. Na most olyan lehetőség van hogy csinálok egy tegyük fel 50 eurós kódot, amit ha az illetőnek elküldök és beváltja, akkor a walletjén neki 50 EUR lesz?
-
-
-
maross
nagyúr
Valaki tud arrol valamit, hogy eltuntek a steames ertekelesek? mixed, mostly positive, positive, ilyesmik....bug vagy feature?
-
vorosmarti
senior tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Free game, és dob kártyát? Ilyet még nem is láttam. Mindig kellett hozzá vmi DLC-t venni.
-
Adebayor
aktív tag
ok köszi nektek

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Adebayor
üzenetére
Szia!
Ha megveszel valamit Steamen (legyen az játék vagy szoftver), az többször is le tudod tölteni. A Steam fiókodhoz fog kötődni az alkalmazás, amit kliensen keresztül más gépre is le tudsz tölteni majd.
A másolásban nem vagyok 100%-ra biztos, de elvileg mennie kellene, a felmásolt játékot elkezded "letölteni" (miután átmásoltad). A Steam elvileg látni fogja melyik fájlok vannak meg az adott játékból a gépen és ha a másolással valami nem kerülne át az új gépre, azt pedig újra letölti.Ayo pedig be is előzött már.

-
Adebayor
aktív tag
üdv.
nyilván hülye kérdés lesz. meg amatőr. de ha a pénzről szól a dolog, akkor szeretek utánajárni a dolgoknak.
első vásárlásra készülök steam-en.ha megvettem a játékot, akkor azok után már bármikor letölthetem, nem kell egyből?
Péntekig van egy akció, és addig nem jutok ahoz a géphez amin futna is a cucc. Megvenném most, és majd szombaton letölteném otthon.
(egy gyenge laptoppal netezek mivel koleszba vagyok)olyat nem lehet, hogy letöltöm a laptopra és átmásolom majd a PC-re? Koliba sokkal jobb a net, hamarabb lejönne

-
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Viszont a profil másra ruházása tiltott, így legálisan nem adhatod el. Az adathordozót persze igen, de az használhatatlan önmagában.
-
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Igen.
-
Bigmasterl
tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy dobozos NBA 2k15 játékom. Aktiváltam a steamen és az a kérdésem, hogy ha el akarom adni valamikor akkor ezt hogy tudom megtenni? Csak úgy ha a profilom is átadom a vevőnek? Előre is köszi a segítséget
-
bul07
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére

-
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszike!
-
EmptyParadox
senior tag
Nem tudom volt-e már.
Grimm 1. rész. 3 kártyát dob. -
-
Spet
addikt
Na meg persze kinek mennyi pihen a tárolójában (nálam
80valamennyi), de érzésem szerint jó ideig hozzájuk sem fogok nyúlni (barátnő, szakdoga záróvizsga munkakeresés etc.), így is a pár bejáratott címet nyüstölöm, ha ráérek. -
Ryder62
őstag
válasz
Assimilator
üzenetére
Én jobban elszórakozom néha kártyázással mint játékkal. A nagy sale-k alatt meg aztán pláne.
A játékok meg ugyan olyan élményt adnak csak te öregedtél közben.
Amúgy most böfögjem ide, hogy mennyi játékom van? Nekem is elég sok van, mégsem érzem többnek magam...
67
-
DJGABI
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
pedig 1000nél azért megszólalt a csengő hogy nem kéne, azóta nem veszek meg minden sz*r bundlit (csak minden másodikat
) -
válasz
Roxkex
üzenetére
Ne írd, mert nem a kulcsot kérik, azt ők is látják. Ilyen esetben azt kérik, hogy csatolj egy fényképet, amin látszik a CD kulcs a kiskönyvben/dobozon, és mellette kézzel papírra írva a felhasználóneved és a support ticket number (az ügy száma, amit a support oldalán látsz) is, így egyben, egy képen. Ezért jó ha van legalább egy dobozos cucc a fiókon.
Bankkártya esetén pedig random számokat kérdeznek (kártyaszám x,y,z.-ik száma), előre semmit ne írj, csak jelezd, hogy így tudod magad azonosítani.
-
Arkennys
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
ha valaki minden bundlet megvesz ha kell ha nem, ja. Nekem 400 van, amik érdekeltek is javarészt, bár így is van vagy 40 amit sose fogok játszani, csak be lett aktiválva szintén bundleból. Végülis ez a játékszámos e pénisz is olyan, mint a steam szint, stb. Van akinek fontos, van akinek nem ad élményt csak ez
-
maross
nagyúr
válasz
vorosmarti
üzenetére
"még 20 cm amire vágyom" -nak olvastam

-
vorosmarti
senior tag
válasz
Lackki
üzenetére
Értem, és nem is állt szándékomban senkit sem bántani. Erősen felnőttnek számítok, és nekem is 400-nál több olyan játék van a könyvtáramban, amivel jó eséllyel soha nem fogok játszani (Normális vagyok?).
A mondanivalóm arra irányult, hogy amíg sokaknak hihetetlen 1200 game egy accounton, addig másoknak ez természetes.
-
Lackki
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
nem e-cerka kérdése

azé itt javarészt felnőtt emberek vannak saját jövedelemmel...
a fiatalok monster energiaitalos dobozokat gyűjtenek, mi meg játékokat amivel nem játszunk
szenvedély ez is az is -
vorosmarti
senior tag
válasz
DJGABI
üzenetére
Hááát, nem tudom... Nyilván nehezebb kisebb e-cerkával érvényesülni, de nekem 600 jatek fölött még van vagy 20 cím amire vágyom, aztán annyi. Esetleg az uj megjelenesekben bizhatok.
Azért volt ez egyébként nekem érdekes, mert a konnektorosok tanakodtak rajta hogy érdemes lenne meginterjúvolni az 1200+os account tulajdonosát. Innen a fórumokból meg tudtam, hogy itt az 1200 jatek, az csak belépő kategória

-
DJGABI
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
tegnap hallgattam, pont ez ugrott be nekem is. 1200 se sok, nekem is megvan már annyi

-
válasz
vorosmarti
üzenetére
Pár éve volt cikk neten, hogy eladták a legtöbb játékot tartalmazó steamet, 300 pár játékkal.
Aki ügyes volt eddig, csak ingyenesekből össze tudott szedni ennyit szerintem.

-
genndy
addikt
válasz
Ryder62
üzenetére
Attól hogy milyen hamar kerül bundliba

Ezek szerint az emberek messze nem a motort nézik, hanem a játékot. Ha úgy gondolják hogy jó lesz, megtetszik a stílusa akkor tökmindegy milyen motor megy alatta (lásd a rengeteg népszerű pixelartot). Viszont indie játékokból is már annyi van mint a nyű, ha nincs valami mögött szóbeszéd, kampány, GreenLight, Kickstarter, ingyen osztogatás, akkor simán elsikkad még ha esetleg jó is lenne. Innentől viszont mehet a kibeszélés az offtopikban, mert köze nincs a Steamhez. -
Ryder62
őstag
Szerintetek mitől lesz egy indie cím népszerű?
Itt ez a Pneuma: Breath of Life és febr. 27 óta csak 35 értékelés jött hozzá.
UE4-el készült játékról van szó.
-
törölt tag
50%-KAL OLCSÓBB Boot Hill Heroes
75%-KAL OLCSÓBB INIT.
50%-KAL OLCSÓBB UBERMOSH
90%-KAL OLCSÓBB Larva Mortus
-
maross
nagyúr
ha eljott az ido a witcher 3 ru old tulajok majd oromkodjenek/sirjanak egy sort plz
-
válasz
Roxkex
üzenetére
Írd meg nekik, hogy hosszú idő óta nem használtad a fiókod, nem is jelentkeztél be, most viszont, mikor újra elővetted, ez az üzenet fogadott. Írd meg, hogy Te nem tettél ilyet, és lehetséges, hogy idegen kezekbe került a fiók. Utána folytasd úgy, hogy tudod igazolni, hogy a fiók a Tiéd, illetve kéred a zárolás feloldását. Ha van DOBOZOS játék kulcsod, amit aktiváltál, és nem online vetted, hanem a kód fizikailag megvan dobozostól (ez fontos, neten vett kulcs ez esetben nem biztos, hogy jó), akkor azzal (azokkal, ide játék címeket írj), ha nincs fizikailag létező kulcsod, akkor pedig bankkártyával fogod igazolni magad, feltéve, hogy vásároltál direkt kártyával Steam-en.
Ez a két út az egyszerűbb, ha egyik sem járható, akkor azt is írd meg, és kérj más módot a tulajdon igazolására.
Természetesen angol nyelvet használj.
Ha időközben változtattál jelszót és/vagy mail címet, azt is említsd meg.
E-mail címet változtatni egyébként főoldal (vagy bármely aloldal) jobb felső sarok, fiókneved-re kattintva (kis lefelé mutató nyíl is van ott), majd a Fiók részletei linket követve tudsz megtenni, már amennyiben lehetőséged van rá.
Lényeg az, hogy próbálj minden információt leírni, hogy ha lehet, ne kelljen visszakérdezni valamire, mert elég hosszú az átfutási idő.
-
Nálatok is lehalt a steam?
-
cskamacska
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Abban speciel igaza van, hogy mivel macerás egyenként tételeket lőni, már az egészen kazuárok is kezdenek automata megoldásokat keresni, tessék beütni gugliba hogy "csgo market", és az első 3 kiegészítés között ott lesz a "csgo market bot", vagy valamilyen variánsa.

Egyébként cyberwarfare is jó helyen kérdez, jó bűvész nem leplezi le a trükkjeit, pláne hogy már a botosok is sírnak, hogy sok a vadász és kevés a kopasztani való fókafaj.

-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Ma újra raktam a steamet és be is jelentkeztem (kb 1 hónapja voltam utoljára belépve) és egy olyan steam üzenet fogadott , hogy "a fiókot a tulajdonosa zárolta". Na már most én biztos nem zároltam le! Más meg nem tudta a jelszavat sőt még az e-mailomat se szóval más se nagyon lehetett (hacsak nem feltörték de hát akkor nem csak zárolták volna).
Most a kérdésem az az lenne , hogy akkor ez mégis hogy zárolódott ?
Ugye most nem nagyon tudok vásárolni , meg VAC-os játékokon játszani :\ (Vásárlást már próbáltam!)Az addig oké , hogy írni kell a supportnak , fogok is írni nekik ,hogy oldják fel de utána szeretném az e-mailomat megváltoztatni. Erre van valami lehetőség ? Mert én nem találtam :\
E-mailomat se törhették fel mert nem látok arra utaló jeleket , be tudok mindenhova lépni szépen !Illetve ha a steam supportnak én egy már meglévő cs: source (régiről) dobozos cd kulcsot elküldök akkor az elég bizonyíték nekik ,hogy enyém az account és feloldják ?
Szerk.:
Esetleg arra tudok gondolni , hogy magát zárolhatta !
No , meg a chaten online se tudok lenni , amint berakom ,hogy online vissza dob , hogy a barátaid offline fognak látni engem .. :\ -
Vertigo18
addikt
Annyira éreztem, hogy ezt Csabi nem fogja szó nélkül hagyni!

-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Pl. Dobjanak ki mindenki mást, aki vásárolni szeretne, csak azért, hogy te végre tudjál vásárolni? Úgy mégis, hány ilyen helyet ismersz?

Egyébként néz körül a böngésző plug-inek között!
Meg jól válaszd meg az időpontot, hogy mikor akarsz vásárolni. Most egy darabig pont csak felfelé mennek majd az árak, mert mennek vele játszani az emberek. Este meg lefekvés előtt majd a Marketre öntik a frissen szerzett kacatjaikat.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ember, ki panaszkodik? Kértem valakit aki jártas a piac botban, mert tuti van ilyen itt, segítsen . Ennyi.
-
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
CS:GO skineknél?
(#78101) Samus
Ok, de ennyire? Nincs szar netem, gép is gyors. F5-özök és annyit nem tudok, hogy rákattintok, mert ELADVA!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg ráadásul nem a multi nem indul, nem is multiznék. Régebben ment, kb 2-3x lehetett feltelepítve. Egyszer totál újrainstalláltam mindenféle játék nélkül már nem emlékszem, hogy miért...

, de azért leírom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)