- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EGOKA
tag
Fú, de rég jártam itt.
Ki van csukva, hogy végigolvassam.
Tessék pár kép Dr. Radek Zelenkáról és Simonról.
-
EGOKA
tag
Az atlantisi kapuk újabbak.
De így vili, akkor mégis a "nincs tárcsázónk" illetve a "babráltunk vmit a kapuval/tárcsázóval" volt a gond.
Az SGUban meg szimplán baromi régiek a kapuk. Talán a legrégebbiek. Bár ott sincs rendes tárcsázó a hajón kívül.
-
EGOKA
tag
Végre megint up to date vagyok SGUból. Ez az utolsó már egész emészthető volt számomra.
Időutazás, most hogy mondjátok. Tényleg az volt legtöbbször, h hív egy külső kaput, a féregjárat vmi napkitörésen megy keresztül, erre visszakanyarodik az időben.
De a legelső alkalommal nem az volt, h ilyet csak a Földről lehet, mert a mi tárcsázónk kihagy egy csomó protokollt, hogy létrejöjjön a féregjárat? Ez esetben Atlantison nem lehetett volna ilyen. A másik meg, hogy John nem egy másik bolygóról ment Atlantisra, amikor időutazott? Mert akkor nem a kiindulási bolygóra kellett volna visszatérnie (ha egyáltalán lehetséges egy rendes tárcsázóval ilyen)? Mert most is a bolygóra ment vissza a féregjárat.
Mert mondjuk a Continuum az ok, lehet hogy Baal átírta a protokollokat.
-
EGOKA
tag
válasz
ngabor2 #2786 üzenetére
Ez azért így elég vicces, ha belegondolsz. Itt a földön mióta jellemző az írástudás?
Hidd el, könyvek nélkül is meg lehet tanulni egy-egy szakmát. A céhek pont erre voltak.
Lehet, hogy a tudomány nem igazán fejlődött volna (bár ebben sem vagyok biztos), de a gazdaság/társadalom nagy valószínűséggel igen.
-
EGOKA
tag
válasz
remington2 #2783 üzenetére
Na, azt hiszem értem.
Igen, ez kb azt felételezné, hogy az asgardok is az ősök "atyáskodása" (vagy nem) mellett fejlődtek ki. Szerintem nem lehetetlen. Bár tény, hogy ilyen időtávlatból furának hat,
De ez az evolúció/technikai fejlődés dolog nem egy egyértelmű valami. Kezdjük azzal, hogy (nekem már anno ezzel is bajom volt) elméletileg az embereket nagyrészt az goaudok telepítették szét a galaxisban (később kiderül, h ez nem teljesen igaz, de maradjunk ennél). Attól, hogy elvisznek pár száz/ezer ember valahova nem feltétlenül áll meg a civilizációs fejlődésük azon a szinten amikor elvitték őket.
(E.g. az a mongol jellegű törzs az Emancipáció c. részben. Komolyan 3-4 ezer év alatt egy fikarcnyit sem fejlődtek volna? Ki van csukva. Mégis az első kb 4 évad arról szól, h nálunk jóval fejletlenebb emberekkel találkoztak, Kivéve talán a tollánokat.) Igaz ez csak pár ezer év, de ha ezt vesszük alapul akkor akár az asgardok "fejletlensége" is magyarázható.
Bár ez az egész már nagyon nyakatekert. Ezért mondtam, h van benne nem kevés logikátlanság.
-
EGOKA
tag
válasz
remington2 #2778 üzenetére
Kicsit belezavarodtam az okfejtésedbe.
Izé, nagyon.
Mondjuk Destiny és energia. Azt még bele lehet magyarázni, h úgy tervezték, h frissítse a készleteit. Míg ugye Atlantison ott éltek, ergo azt kicserélték manuálisan, ha baj volt.
De ez csak mások bizonyítványának magyarázása.
Annyit szerintem leszögezhetünk, h az SG nem a logikára épít, egyszerűen csak szórakoztat.
-
EGOKA
tag
Na, akkor egy kis ős matek.
Danielék kiszámolgatták (Ayiana volt az egyik támpont, meg persze az Antarktisz alatt lévő kapu), hogy az ősök olyan 5 és 10 millió (!!!) éve hagyták el a Földet és mentek a Pegazus galaxisba.
Ayianára kb azt mondták, h olyan 5 millió éves. És ezzel rájöttek, h az emberek ennek az evolúciónak nem az első verziói...
Naszóval, az Atlantiszon is jól elvoltak az ősök. A felügyeletük alatt kifejlődött az élet a Pegazusban (a lidércek is), majd a "teremtményeik" fellázadtak és jött a háború. Amit a számbeli hátrányuk miatt (addigra már rájöttek a felemelkedés titkára) vesztésre álltak és visszajöttek a Földre a kapun át. A várost meg leeresztették. Ez volt olyan 10.000 éve.
Szóval, ha jól számolom min 5 millió évet éltek Atlantison, amit valszeg karban tartottak azért. Aminek amúgy volt valami pajzsa is a vízben, és azért elég rozoga volt, amikor megérkeztek. Igazából a replikátorok után lett egy csomó rész használható.
SGU matek (SPOILER)
A hajó feljegyzései szerint a Destiny még a Földről indult. Vagyis min 5 millió éve (ki tudja mi hajtja, de az tuti, h nem a hiperteret használja), az előtte menő hajó kapukat tett le és adatokat küldött. Ezt az útvonalt követi a Destiny. Az ősök gondolták felfedezik az univerzumot, de közben (volt rá idejük) a felemelkedés felé fordultak. Amúgy ez a hajó járta be először a Pegazust is.
Vagyis ha minden igaz mindenképpen rozogább és jóval régebbi tervezés, mint Atlantis. -
EGOKA
tag
Hmm, ez valahogy nem rémlik,de a 200 amúgy sem jött be.
Amúgy a macgyver egy ige lett az angolban. Kb annyit tesz, h összebarkácsolni és az 1 részben is használják.
[looking the Abydos Stargate's DHD]
Samantha Carter: Amazing. This is what was missing from the dig at Giza. This is how they controlled it. It took us 15 years and three supercomputers to MacGyver a system for the gate on Earth.
Jack O'Neill: Captain?
Samantha Carter: Look how small it is! -
EGOKA
tag
Ezt elvileg egy mondattal megoldották talán már a 3. részben. (Mármint a fagyás/kiesés dolgot.) Hogy az azért volt, mert valami rosszul volt beállítva az itteni kapun. Ugye nincs tárcsázó, a gépek meg nem tudnak minden protokollt.
Szóval az volt benne, h valamit átállítottak és már simább az átkelés.
Az igazat megvallva abban sem vagyok biztos, h a trekkiek találták ki a transzportert.
-
EGOKA
tag
Na végre láttam az új SGUt.
Szerintem ígéretes, ebből még akármi is lehet.
-
EGOKA
tag
Hehe, tegnap néztem az 5. évad Proving Ground, 48 Hours és Summit című részeit.
Egyrészt benne van Sharon Boomer.
Előkerült Rodney, olyan unszimpi még ebben a részben.
Dr. Daniel Jackson: So, how are you gonna get me in?
Jacob Carter/Selmak: Yu will be among the System Lords attending the meeting.
Major Samantha Carter: I thought you said he was going in as a slave.
Jacob Carter/Selmak: The System Lord, Yu.
Major Samantha Carter: Little joke there.
Colonel Jack O'Neill: [dryly] Funny."Thank Yu!"
Vicces a 10. évad és az SGA 5. évada után ezt látni.
-
EGOKA
tag
Egynéhány cikk (in inglis)
http://io9.com/5354900/
http://www.mediapundit.net/2009/09/stargate-universe-is-a-promising-show-worth-seeing.html
http://www.tvguide.com/News/10-Anticipated-New-1009428.aspxMing Na ajánlásával.
-
EGOKA
tag
Jó, hát Rodney egyszeri és megismételhetetlen, még a párhuzamos világokban sem olyan utálni és egyszerre szeretni való karakter, de szerintem, mivel az írók továbbra is ugyanazok, előferdülhet, h lesz hasonló vagy hasonlóan kidolgozott karakter,
Azért kíváncsi vagyok Dr. Rush indítékaira és Ming-Na leszbi IOA ügynökére. No meg lesz ott egy Peter Bishop jellegű David Blue is.
-
EGOKA
tag
Valszeg azért, mert nem akarják végleg lezárni soha, hisz a franchise megy tovább. Bármikor elő lehet venni a karaktereket, a sztorit egy másik sztorihoz.
-
EGOKA
tag
válasz
remington2 #2682 üzenetére
Nofene. Azt hittem beletesznek, nem elvesznek belőle.
-
EGOKA
tag
Az AXN SciFi folytatja az Atlantiszt, így a negyedik évad első része megszakítás nélkül már június 29.-én érkezik 23:00-kor.
-
EGOKA
tag
-
EGOKA
tag
válasz
Csiborbogár #2658 üzenetére
Torrent tv felvette Neked.
-
EGOKA
tag
http://axn.hu/stargatechat
-
EGOKA
tag
-
EGOKA
tag
-
EGOKA
tag
válasz
Superman #2640 üzenetére
Pont azt mondom, h nem ugyanúgy kezdődik. Atlantisra úgy mennek, h mindenki vállalkozik rá, tudják kb mire számíthatnak. Itt meg 1 max 2 ember eddig ismeretlen okokból vitte oda őket. Valszeg mindenki k*rvára meglepődött, h hol vannak.
Na meg a hajón tutira nincsenek lidércek.
Amúgy már 7 részre van kiírva imdbn, szóval nem hiszem.
-
EGOKA
tag
Ha jól tudom, az a filmből (forgatókönyvből) készült könyv. Lehet kicsit másképp írnak le dolgokat, de a film képi világára épít. (Nem olvastam, csak annyit sikerült leszűrnöm belőle, h ott lehet tudni, h a jaffák Anubis és Horus asszem.)
Mindenesetre szerintem akkoriban ez volt a filmes teljesítmény csúcsa. Roland Emmerich szokásához híven a legtöbb pénz a látványba nyomta.
-
EGOKA
tag
Ezek szerint sitcomokat nem is néztek?
-
EGOKA
tag
válasz
remington2 #2598 üzenetére
És mi alapján választod ki azt a keveset?
-
EGOKA
tag
válasz
remington2 #2595 üzenetére
Érdekes hozzáállás. Mondjuk ÉN is ritkán adok fel dolgokat, de ha egy sorozat nagyon nem jön be, egy idő után már nem adok neki esélyt.
Hány olyan sorozat volt, amit elkezdtem, de a 2. 3. évadot már nem is láttam végig, mert annyira leromlott...
-
EGOKA
tag
Amikor ilyeneket hallok/olvasok, mindig felötlik bennem a kérdés, akkor minek néztétek?
Sok-sok ziccert hagytak ki, ez tény. (Ez az SG-1-re is igaz.) Amiket nagyon sajnálok, de azért ÉN spec szerettem és sajnálom, h vége.
-
EGOKA
tag
Valakinek van AXN SciFi csatornája?
Márciusban leadják a SG1 10. évadját. Kíváncsi vagyok szinkronos lesz-e, és ha igen, kikkel csinálják.
-
EGOKA
tag
Na, csillagkapu.hu-n van SGU infó, lehet valakinek spoiler.
-
EGOKA
tag
Első bejelentett SGU színész: Robert Carlyle
-
EGOKA
tag
Dupla.
-
EGOKA
tag
Na, tegnap megnéztük mindkét filmet. Pedig ki akartam várni, de a 19 is csak a pre-release verzióban van meg. Mind1.
SPOLER esetleg:
19 töltelék rész és szerintem a zenéjén változtattak (még nem láttam a péntekit). Ok, h meg kellett magyarázni a dolgot, de hogy ennek egy egész részt szenteljenek... Sheppard meg azzal az életunt enyhén alkesz fejjel.
20 igazából tetszett. Benne volt az egész csapat, nekem ez fontos. Volt akció is bőven. A halottak kivételével minden fő(bb) szereplő belekerült. Édes volt, ahogy Carson elmanőverezett a várossal, pedig régen hogy félt még a drone-októl is.
Mondjuk azt hittem ilyenkor Lorne-t veszik elő. Sebaj, legalább ott volt a kedvenc dokim.
És nagyon sajnálom, h vége lett. (Tudom, tudom, mindennek vége szakad egyszer.) Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem ez nem cliffhanger lett. Lezártak mindent szépen. Ha lesz is film, max olyan lehet, mint a Continuum.
-
EGOKA
tag
válasz
Wolverine #2559 üzenetére
Valami ilyesmi rémlett. Ezek szerint nem vagyok elveszve STben sem.
Mondjuk elég sokat láttam azokból is. A Voyager pölö nagy kedvenc volt. A filmeket is láttam szerintem, csak a fene sem emlékszik már rájuk.
Mind1, a lényeg az, h nekem nagyon úgy fest az SG franchise-ból is akkora üzletet akarnak, mint az ST-ből.
OFF vége.
-
EGOKA
tag
SGA: Nekem bejött, családiasabb volt, mint az SG1. És hozott vmi újat, csak sajnos nem használták ki. Ez inkább az írók vérszegénysége, mint a sorozat hibája.
SGU: Azt hallottam róla, h kicsit Trekkies lesz. Szóval akikkel találkoznak, nem emberek (vagy nem annyira) lesznek. Valakinek az a "végre!" kategória.
Amúgy Star Trek. Már nem azért, de abban is volt annyi kraft (húdeszépszó), hogy összehozzanak belőle 5(?) sorozatot, meg ki tudja hány filmet. Őszintén remélem ebben is lesz. És ez szerintem csupán az írókon/producereken múlik. Jah, meg azon a rémes Sci-Fi csatornán. :S
-
EGOKA
tag
Komolyan nem értem miért jó megnézni ezeket a pre-release-eket.
-
EGOKA
tag
válasz
grabber #2447 üzenetére
A Trióban Jennifer gyakorlatilag kijelenti, h Rodney jó pasi és a végén meghivatja magát egy italra.
Arról nem tehetek, h a pasik ilyen egyértelmű utalásokat nem látnak meg.
A következő tényleg az, amikor Rodney a The Shrine-ban videóra mondja, h szereti már egy ideje és Jennifer ezt többször visszanézi.
-
EGOKA
tag
Tegnap végre megnéztem az új részt. Szerintem baromi jó volt. Végre sikerült meglepniük. De mondjuk azért durva volt, h szegény Shep miktől retteg.
Még mindig sajnálom, h vége lesz.
-
EGOKA
tag
Nem volt rossz rész, de azért ÉN is azt várom, h egy boncasztalon látom viszont Michaelt.
Addig úgysem hiszem el, h meghalt.
Amúgy végre egy egész csapatos rész volt, mindenki szóhoz jutott. Torren és Woolsey is szerepet kapott, bár Jennifer nem. Szóval összességében nagyon jó rész volt. Akcióból az első (bár a dupla rész is tetszett), sztoriból talán a második (a The Shrine-t nehéz felülmúlni).
-
EGOKA
tag
Jah, amúgy kis hazán sci-fi-hez való hozzáállásának ellenére rendeznek itt is konferenciákat Neelix-szel.
-
EGOKA
tag
válasz
ngabor2 #2396 üzenetére
Pont azért emlegettem azt a sorozatot, amit. Lehet, h hype-oljék, de nem itthon. Rétegsorozat (tény, h szélesebb, de akkor is az), a vetítési idejéből is szokott látszani. No meg szerintem kevesebben néznek Viasatot, mint tv2-t.
Annyi sz*rt képesek kiadni, akkor egy olyat, minek lenne közönsége miért nem? Letöltögetés ide, letöltögetés oda, szerintem sokan megvennék (csajos hozzáállás, h a letöltést azzal legalizálják, h megveszik, amint lehet).
Amúgy meg megy az AXN-en, az AXN SCI-FI-on is.
-
EGOKA
tag
Töltelék rész. Ráadásul szeintem baromság volt. Látszik, h a készítők kínjukba már nem tudnak mit kitalálni. (Már biztos a Universe forgatókönyveit írják.)
-
EGOKA
tag
Szerintem annyira nem volt rossz, Legalább tovább vittek pár dolgot.
Meg végre az egész csapat benne volt rendesen, már nagyon untam az olyan részeket, amik 1-2 emberről szóltak.
Amúgy szerintem sem mertek a lidércek kockáztatni. Valszeg már messze nem olyan erősek, mint 4 évaddal ezelőtt. Egyrészt az atlantisziak is kicsináltak pár kaptárhajót, aztán a replikátorok is, végül egymással kezdtek el harcolni. Jah, meg ott a hoff betegség, azt sem tudhatják, h kit ehetnek meg. Ciki... Szerintem a helyükben mi is óvatosabbak lennénk.
Különben is, mi van akkor, ha az egy másik lidérc szövetség vadászterülete? Amint megtudták volna, mennek kinyírni a kaptárhajót, valszeg ezt sem kockáztathatták.
-
EGOKA
tag
válasz
Darth_Revan #2350 üzenetére
Jah. De hogy fel sem merült bennük. Eleve úgy rontottak be, hogy elrabolják azt ami/aki ott van a laborba.
-
EGOKA
tag
Ha kukacot kapsz a kobakodba, akkor már nem is a tied a tudás. És mondjuk a Tok'ra sem kifejezetten átadta a tudást, hanem elvitte az embert, cserébe néha felbukkantak.
De nem is erről beszéltem, mert persze a végén megkaptuk az asgard technológiákat, hanem arról, h első találkozásra minden fejlettebb faj körberöhögött. Jó ez a nanitos elmegy, de azért ott nem teljesen a saját érdemük volt a tudásuk.
Nem semmi, h olyan 300 résznyi anyagból ennyit sikerült találni.
-
EGOKA
tag
SPOILER
Azért az tényleg lol volt, h azzal a tákolt hajóval lelőttek 2 asgard hajót. A harmadik meg lelépett. De így is kicsináltak jó sok szürke emberkét. Kérdés, hogy tényleg meghaltak-e. Mivel asgardéknál tudjuk, h van néha backup.
Szóval lehet, h valahol megvan a tudásuk és újra letöltik vmi új klónozott testbe.
Amúgy ennek se sok értelmét láttam. Amint megtudta a főnökük, h ismerik az asgardokat, meg azért szerintem látták, h nem olyan középkori technológiával bírnak az emberek, eszükbe sem jutott, h esetleg szövetségesek legyenek? Sokkal több esélyük lenne nekik is, meg az atlantisiknak is.
Minden nálunk fejlettebb faj ilyen idióta? (tollanok, a Tűz és vízben lévő halember, az asgardok is eleinte azt mondták, h fiatalok vagyunk, a nox is...)
Meg azért Ronon sem volt semmi.
-
EGOKA
tag
Na, Sci-Fi szerint next episode oct 3.
http://www.scifi.com/atlantis/
Hmm... a videón meg okt 10 áll. Na erre varrjatok gombot!
-
EGOKA
tag
Hmm. Ok, akkor másik 8 ékzár? Mert ki mondta, h 8-al csak a Pegazusba lehet menni? Vagy 9-el csak a Sorsra?
-
EGOKA
tag
Na, tegnap végre megnéztem az új részt.
Nekem tetszett, de tényleg elég hirtelen lett vége. Mondjuk azért kíváncsi vagyok Toddra, h mi lesz. -
EGOKA
tag
Sajna ezek a válaszok is sántítanak.
Van pár királynő, ok. Kicsinek nem lehet beültetni a szimbio(n?)tát, csak egy bizinos idő után, amit egy jaffaban töltött. Ha annyi kukac van, ahány jaffa, akkor egy idő után csak kukacos emberek szaladgálnának a világokon. Ok, párat megesznek, de akkor is sokkal több goa'uldnak kéne lennie. Meg aztán az első részben (3.) az volt a bibi, hogy lazán ki tudták vágni a goa'uld testének a nagyját. Később ilyenkor a kukac szimbio(n?)ta mérget fecskendezett a gazdatestbe. (Lővésem sincs hogy írják.)
Naquada, passz. Arról tényleg sokat beszélnek.
A kapun 39 jel van. Ebből egy a kiindulási bolygóé (tegyük fel, h ez vmi olyan, ami mindig más szimbólumot kap). Akkor marad 38 tárcsázni. A filmben azt mondják, h csillagképek. De akkor sem lehetnek ugyanazok az összes kapun, mert ami innen oroszlán, az onnan ki tudja minek látszik. (Ezt később sem magyarázzák meg.)De ezeken kívül is akad millió és egy megválaszolatlan kérdés. Szóval jó sok baki van a sorozatban. De mint mondtam, nem ezért szerettük/jük.
-
EGOKA
tag
válasz
ngabor2 #2237 üzenetére
Jah, hát ilyen apróságokkal már nem is törődünk. Ennél jóval több baki van bennük (nem ezekért szeretjük őket).
Nem ismerem az SG1 nézettségi adatait, de felteszem, h egy-egy táposabb új ellenfél behozatala megdobta a nézettséget. Az Atlantisban viszont a lidércek miatt nem lehetett erősebb népeket (akár ellenfél, akár szövetséges) behozni. Jó, azért igyekeztek megoldani, de valljuk be, nem lett tökéletes.
Nekem speciel hiányoznak az asgardok. Főleg Thor.
És mi lett a furlingekkel?
A Pegazusban meg senki sincs? -
EGOKA
tag
válasz
raczger #2235 üzenetére
A legelején elcseszték. Nem kellett volna rögtön egy olyan fajjal kezdeni, ami a legerősebb a galaxisban és minden más fajt visszatart a fejlődésben. Ezzel elvágták a lehetőségét, h az embereknél (földiek) erősebbekkel találkozhassanak. Aztán próbálták orvosolni (genii), de nagyon félre csúszott magyarázatok lettek.
Szerintem ez volt igazából a gond vele, de ÉN így is imádom/imádtam.
-
EGOKA
tag
Tegnap kezdték el forgatni az utolsó részt SGA-ból. :S
-
EGOKA
tag
válasz
Superman #2218 üzenetére
Sajna tartok tőle, h vmi Smallville féle szirupos-szerelmes-intrikus-limonádé lesz némi szájönszfiksön háttérrel.
Amúgy, a 40 éves ember már nem is néző??? Jó, h nem fognak a negyvenesek babákat meg telefoncsengőhangokat venni, de basszus, akkor is ők a fizetőképes kereslet, nem a 15 éves emók.
Amúgy is ki mondta azt az égbekiáltó baromságot, h az idősebbek (ez most komoly?) nem rajonghatnak?
-
-
EGOKA
tag
Na, SGA mentőoldal: SOSGA.NET
McKay fanok, nézzetek A Dog's Breakfast-öt.
http://adogsbreakfastmovie.com
-
EGOKA
tag
Azért amikor Jennifer bebábozódott vagy mi, az durva volt.
De figyeltetek, h azért arra ügyeltek a készítők, h akkor se maradjon doki nélkül a csapat.
-
EGOKA
tag
Indeed.
Azért amikor Ronon szól Teal'c-nek, h túl sokat mondja.
McKay jó lenne, de szerintem ő nem lesz. Viszont a klónozott dokit ÉN is értékelném.
Amúgy RDA nem öreg, csak többet akart lenni a családjával.Jah oda vajh csak emberek mennek és megint ott szednek össze idegeneket, vagy már eleve visznek magukkal vkit?
-
EGOKA
tag
-
EGOKA
tag
-
EGOKA
tag
Ezt is megtaláltam. (Épp idejében.
) Szinte nem telik el olyan hét, h ne néznénk meg legalább egy részt valamelyikből. Komolyan jó lenne egy ilyen helyen lenni, ha máshogy nem is legalább a filmek révén. Kiváncsian várom az SGU-t. Szóval nagy a cerelem.
SG1-et nemrég végeztük ki, de már el is kezdtük az Istenek gyermekeit újra.
SGA S03E15 jön nekem asszem.Valaki tud vmit a magyarországi dvd megjelenésről?
Bocsi, de nem fogok 2100 hszet visszaolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Akciókamerák
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest