- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Megnéztem a részt, a poén az, hogy mindig tudtam mi fog történni a köv 10 percben.
Ez így nem sorozat...
(#2792) D.Orion
Kizárt dolognak tartom, hogy további szerkezeti károsodás nélkül képes legyen elhaladni a vörös törpe korona anyagának(gondolom innen nyerné valahogy az energiát) közelében.<>Jah bocs, mégsem fogyott ki a hajó az energiából?
Hát nagy csavar volt, de ritka gyenge előadás módban...
(#2832) Barthezz2
Chloe szerepe meg.. <> (#2833) ngabor2: Chloe szerepe szerintem pont ez: egy elkényeztetett apuci kicsi lánya, aki mindig afelé húz, akihez az érdekei kötik. <> Hát igen ez lesz végig a csaj szerep és már most nagyon utálom emiatt. Egy álszent kis *****.
Az meg pofás volt, hogy a végén Eli arca hogy le volt égve
<> Már anno a sivatagos bolygón leégett. Én annak örültem, hogy nem felejtették el ezt a dolgot és továbbra is piros volt az arca, nem gyógyult meg egy-két nap alatt. Ez piros pont.
Rush kicsit olyan, mint McKay Atlantison, csak gyenge kiadásban, mimika teljes hiánya.
Szerintem nem tudta, hogy ez lesz, csak sejtette. Hiszen azzal tisztában van, hogy egy állandó energia forrás sem képes ellátni ennyi időn át a hajót. Sejtette, hogy valahogy után kell töltenie magát, csak nem tudta, hogy hogyan. Ő csak reménykedett, hogy talán újra megmenti magát a hajó, ahogy eddig is tette.
-Ez a hazatelefonálgatás szerintem is irtó gagyi, bele se kellett volna venni a történetbe... Young kapott volna fel inkább egy Naquadah generátort ehelyett a hülye kommunikációs kövek miatt.
-Greer kezd nagyon szimpatikus lenni.
-Eme 5. részben mikor kimondták, hogy a Végzet túl gyorsan távolodik azonnal rámondtam, hogy nagy cucc, felgyorsítják majd magukat a bolygóval, azt tessék... Az Atlantis-ban McKay az ilyen utolsó pillanat utáni ötleteket sokkal jobban adja elő, így nagyon gyenge lesz a sorozat... Komolyan jót tenne a sorozatnak ha lenne benne valami dráma és meghalna valaki, de nem ilyen hősi halált, hanem csak simán "véletlenül", egy balul sikerült dolog miatt. Hol vannak már azok az SG-1 -es események amikor fogalmunk se volt arról, hogy egy adott karakter túléli-e vajon a részt, vagy hogy mikor fogják meggyógyítani. Kéne valami új a nap alá. -
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz
ngabor2 #2793 üzenetére
Eddig részekből származó okfejtés(egyéb topikba jároknak írom ide, nem neked ngabor2):
Bevallom őszintén nem is gondoltam arra, hogy a pajzs nem tartja bent a levegőt, hiszen elvileg minden anyagot meg kell fognia, különben a fénysebességnél becsapódó atomi részecskék már rég széttépték volna a hajót. Igaz az valószínű, hogy egy pajzs kétirányú és kifele könnyebben mennek a dolgok, mint befele. Pláne ha sebesség és anyag függő a dolog.
A hajókészletben is igazad lehet, majd kiderül, elég nagy hajónak néz ki. Asgard "anyagszintetizáló" sugarrál lehetséges, hogy rendelkezik, hiszen egy hosszú úton nem mindig lehetséges megállni készleteket tölteni.
SPOILER lehet valakinek:
CPT.Pirk: Valószínű igen, csak az a kérdés, hogy mindezt hogyan teszi, mert az bizonyos, hogy nem napelemekkel.
-
D.Orion
veterán
válasz
ngabor2 #2790 üzenetére
SPOILER jellegű kérdés/okfejtés:
Tegyük fel, hogy a hajó tényleg energiáért megy a vörös törpéhez. Ezzel lenne egy nagy problémám:
Még egy teljesen épp hajónak 100%-os pajzsokkal se lehet ez egy rutinművelet. A Végzet pedig igencsak viharvert és energiaszegény állapotban van. Kizárt dolognak tartom, hogy további szerkezeti károsodás nélkül képes legyen elhaladni a vörös törpe korona anyagának(gondolom innen nyerné valahogy az energiát) közelében. Ezen kívül ott a sugárzás amit meg aztán végkép nem tud kezelni egy sérült hajótest+gyenge pajzs. Ugye a hajón emberek is vannak és velük igen hamar tud végezi az ilyenfajta sugárzás.
NEM SPOILER, az eddig részekben már megtörtént:
Ha jól értettem az eddigi részeket, akkor nem csak pusztán az energia hiány miatt nem férnek hozzá a rendszerekhez. A sérülések/károsodásoknak is betudható ez. Mivel a hajó készleteit még nem térképezték fel és feltételezhetjük, hogy a hajó nem képes megjavítani önmagát(mivel eddig nem tette, vagy már elfogytak az erre felhasználható készletei) így a károsodásból adódó adatbázis lezárások még jó ideig fent maradhatnak.A harmadik rész 42. percében levált valami robotjármű a hajóról és eltávolodott attól. Az mi lehetett, talán egy(vagy több) Csillagkaput vitt? Elképzelhető, hogy a hajó még most is telepít kapukat az egyes élhetőnek feltérképezett bolygókra?
-
D.Orion
veterán
Üdv minden SG fannak, én is ide tartozom.
Anno végignéztem angolul és magyarul is az SG-1-et, többször is. Atlantiszt már csak magyarul nézem, így csak az eddigi történeteket tudom. AXN Sci-fi az S05.E04-nél jár. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Elméletileg kedden kellett volna lennie a S05.E03-nak, de nem volt, Sci-fi honlapon szerda volt írva, de akkor se volt. Mára meg már a S05.E04 van írva, akkor mosta 3. rész hol a fenébe van?
Tegnapi nap folyamán kínomban leszedtem az Universe S01.E01-E03mat. Eddig nézhető, de baromira BSG(ez a másik amit párszor végignéztem
) hatása van, még a zenének is, az alaptörténet meg Atlantisz itt ragadtunk + BSG hajón(ha azt vesszük Atlantisz is egy hajó) ragadtunk összegyúrva, sztem eddig nagyon gyenge a történet. A színészekről inkább nem mondok semmit, [B]SPOILER[B/] eddig a legjobb jelenet mikor az E01 elején O'Neil beszél Eli-vel. Napszemüvegben meg se ismertem elsőre, csak a hangja alapján, bazira meghízott.
Sam is jó nagy átváltozáson esett át, sztem nem áll neki olyan jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest