Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D.Orion

veterán

Megnéztem a részt, a poén az, hogy mindig tudtam mi fog történni a köv 10 percben. :((( Ez így nem sorozat... :(

(#2792) D.Orion

Kizárt dolognak tartom, hogy további szerkezeti károsodás nélkül képes legyen elhaladni a vörös törpe korona anyagának(gondolom innen nyerné valahogy az energiát) közelében.

<>Jah bocs, mégsem fogyott ki a hajó az energiából? :F Hát nagy csavar volt, de ritka gyenge előadás módban...

(#2832) Barthezz2

Chloe szerepe meg.. <> (#2833) ngabor2: Chloe szerepe szerintem pont ez: egy elkényeztetett apuci kicsi lánya, aki mindig afelé húz, akihez az érdekei kötik. <> Hát igen ez lesz végig a csaj szerep és már most nagyon utálom emiatt. Egy álszent kis *****.

Az meg pofás volt, hogy a végén Eli arca hogy le volt égve :DDD <> Már anno a sivatagos bolygón leégett. Én annak örültem, hogy nem felejtették el ezt a dolgot és továbbra is piros volt az arca, nem gyógyult meg egy-két nap alatt. Ez piros pont. :)

Rush kicsit olyan, mint McKay Atlantison, csak gyenge kiadásban, mimika teljes hiánya. :( Szerintem nem tudta, hogy ez lesz, csak sejtette. Hiszen azzal tisztában van, hogy egy állandó energia forrás sem képes ellátni ennyi időn át a hajót. Sejtette, hogy valahogy után kell töltenie magát, csak nem tudta, hogy hogyan. Ő csak reménykedett, hogy talán újra megmenti magát a hajó, ahogy eddig is tette.

-Ez a hazatelefonálgatás szerintem is irtó gagyi, bele se kellett volna venni a történetbe... Young kapott volna fel inkább egy Naquadah generátort ehelyett a hülye kommunikációs kövek miatt.
    -Greer kezd nagyon szimpatikus lenni. ;]
    -Eme 5. részben mikor kimondták, hogy a Végzet túl gyorsan távolodik azonnal rámondtam, hogy nagy cucc, felgyorsítják majd magukat a bolygóval, azt tessék... Az Atlantis-ban McKay az ilyen utolsó pillanat utáni ötleteket sokkal jobban adja elő, így nagyon gyenge lesz a sorozat... Komolyan jót tenne a sorozatnak ha lenne benne valami dráma és meghalna valaki, de nem ilyen hősi halált, hanem csak simán "véletlenül", egy balul sikerült dolog miatt. Hol vannak már azok az SG-1 -es események amikor fogalmunk se volt arról, hogy egy adott karakter túléli-e vajon a részt, vagy hogy mikor fogják meggyógyítani. Kéne valami új a nap alá. :U

• D.Orion

veterán

válasz CPT.Pirk #2798 üzenetére

Fotoszintetizálás elvén működő energiatöltés? Szvsz, ahhoz nem kell olyan közel menni a naphoz, hogy a legénységről patakokban folyjon a víz. Szerintem valahogy befogja a nap részecskéinek egy részét és abból nyer majd valahogy energiát. Majd meglátjuk.

• D.Orion

veterán

válasz ngabor2 #2793 üzenetére

Eddig részekből származó okfejtés(egyéb topikba jároknak írom ide, nem neked ngabor2):

Bevallom őszintén nem is gondoltam arra, hogy a pajzs nem tartja bent a levegőt, hiszen elvileg minden anyagot meg kell fognia, különben a fénysebességnél becsapódó atomi részecskék már rég széttépték volna a hajót. Igaz az valószínű, hogy egy pajzs kétirányú és kifele könnyebben mennek a dolgok, mint befele. Pláne ha sebesség és anyag függő a dolog.

A hajókészletben is igazad lehet, majd kiderül, elég nagy hajónak néz ki. Asgard "anyagszintetizáló" sugarrál lehetséges, hogy rendelkezik, hiszen egy hosszú úton nem mindig lehetséges megállni készleteket tölteni.

SPOILER lehet valakinek:

CPT.Pirk: Valószínű igen, csak az a kérdés, hogy mindezt hogyan teszi, mert az bizonyos, hogy nem napelemekkel. :DDD

• D.Orion

veterán

válasz ngabor2 #2790 üzenetére

SPOILER jellegű kérdés/okfejtés:

Tegyük fel, hogy a hajó tényleg energiáért megy a vörös törpéhez. Ezzel lenne egy nagy problémám:

Még egy teljesen épp hajónak 100%-os pajzsokkal se lehet ez egy rutinművelet. A Végzet pedig igencsak viharvert és energiaszegény állapotban van. Kizárt dolognak tartom, hogy további szerkezeti károsodás nélkül képes legyen elhaladni a vörös törpe korona anyagának(gondolom innen nyerné valahogy az energiát) közelében. Ezen kívül ott a sugárzás amit meg aztán végkép nem tud kezelni egy sérült hajótest+gyenge pajzs. Ugye a hajón emberek is vannak és velük igen hamar tud végezi az ilyenfajta sugárzás.

NEM SPOILER, az eddig részekben már megtörtént:
    Ha jól értettem az eddigi részeket, akkor nem csak pusztán az energia hiány miatt nem férnek hozzá a rendszerekhez. A sérülések/károsodásoknak is betudható ez. Mivel a hajó készleteit még nem térképezték fel és feltételezhetjük, hogy a hajó nem képes megjavítani önmagát(mivel eddig nem tette, vagy már elfogytak az erre felhasználható készletei) így a károsodásból adódó adatbázis lezárások még jó ideig fent maradhatnak.

A harmadik rész 42. percében levált valami robotjármű a hajóról és eltávolodott attól. Az mi lehetett, talán egy(vagy több) Csillagkaput vitt? Elképzelhető, hogy a hajó még most is telepít kapukat az egyes élhetőnek feltérképezett bolygókra?

• D.Orion

veterán

Üdv minden SG fannak, én is ide tartozom. :) Anno végignéztem angolul és magyarul is az SG-1-et, többször is. Atlantiszt már csak magyarul nézem, így csak az eddigi történeteket tudom. AXN Sci-fi az S05.E04-nél jár. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:

Elméletileg kedden kellett volna lennie a S05.E03-nak, de nem volt, Sci-fi honlapon szerda volt írva, de akkor se volt. Mára meg már a S05.E04 van írva, akkor mosta 3. rész hol a fenébe van? :F

Tegnapi nap folyamán kínomban leszedtem az Universe S01.E01-E03mat. Eddig nézhető, de baromira BSG(ez a másik amit párszor végignéztem:D ) hatása van, még a zenének is, az alaptörténet meg Atlantisz itt ragadtunk + BSG hajón(ha azt vesszük Atlantisz is egy hajó) ragadtunk összegyúrva, sztem eddig nagyon gyenge a történet. A színészekről inkább nem mondok semmit, [B]SPOILER[B/] eddig a legjobb jelenet mikor az E01 elején O'Neil beszél Eli-vel. Napszemüvegben meg se ismertem elsőre, csak a hangja alapján, bazira meghízott. :( Sam is jó nagy átváltozáson esett át, sztem nem áll neki olyan jól. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés