- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért annyira a sorozatok sem voltak következetesek, volt pár hülyeség ott is... Szóval az autóaksis rész lenne a legkevesebb, ha nem lenne ennyire ZS-kategóriás az egész.
Komolyan mi az az eseményhorizont már ? 25 évvel ezelőtt szebbet csináltak, a színészi "alakításokról" nem is beszélve.
-
Hujikolp
őstag
Ez igaz.
Viszont ami nekem tetszett, az az, hogy a barlangban lévő földi címet itt épségben találták, majd Ketrin összetörte az alját. A filmben is össze volt törve az alja, így ez beleklappolt.
Reméljük, ha lesz új sorozat, akkor kicsit összeszedik magukat. Én örültem, hogy volt valami SG. -
Hujikolp
őstag
[SPOILER]
És a kapu is nagyon ratyin néz ki
Tudom, újra kellett csinálni, de akkor is borzalom. A lámpákat meg direkt hagyták ki belőle?!
az az esemény horizont cgi...
Megvárom azt a 7 hetet, s majd inkább egyben, ez így nem jó...
A te felvetéseid is igen, khm... Valahogy nem paszírozták bele eléggé. Ezek után felvetődik bennem a gondolat, hogy ez lenne az új SG film előhírnöke? (mert pedzegették, hogy csinálnak új filmet, ami az előzőhöz nem kapcsolódik) -
-
Kvazár
őstag
Hallottam arról az időszakról.
Csak sajna ma is vannak ilyen filmek, nem csak a '80-as évekre igaz.
(Pl.: Mentalistában, Hajdu István (Steve) valami oltári béna, szerintem nagyon nem illik a karakterhez.(Egyéni vélemény volt.)
De ugyan ez igaz a Hot Rod-os filmekre is a Discovery-n, ott is a narrátor hangja félelmetesen rossz.) -
Fryskitt
addikt
Én is nézem, meg fogom is, de az emberi mélylélektan talán mégsem igazán sci-fi műfaj. Se az etika. Néhány érdekes attitűdtől eltekintve az a sorozat a Rabszolgasors (Isaura, lol?) remake-je, legalábbis, amíg az egyik fővonal az, hogy ki kit csal meg (a sci-fi meg az benne, hogy ezt mindenki más testével teszi meg).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én veled értek egyet, nekem tetszik a sorozat, és a mostani rész is jó volt.
Karakterekből nekem főleg Rush nem szimpi. Katonák közül Greer a legjobb, nagyon jól alakítja a szerepét, és a színész is illik hozzá.
spoiler
Amúgy nagyon csönd van a székbe beült fasziról, és elvileg következő részben sem fog még előkerülni, mikor arra a szép bolygóra mennek. -
De könyörgöm akkor ne a csillagkapu nevet és a SciFi műfajt "égessék" egy brazil szappanoperával. Nekem meg ez a véleményem.
És nézem, mert vannak benne jó dolgok, van kismillió nyitott kérdés az előző sorozatokból, és abban bízok, hogy ebben lesznek válaszok(ősökről pl). De eddig nagyobb rész volt olyan, hogy nem tetszett amit látok, mint hogy tetszett volna..dying_star: caprica-t még egyet se láttam
Egyébként elvileg lesz még film. Ha jól tudom a CSK-1 filmet már forgatják, az Atlantisz filmre meg kivárnak, hogy legyen jó dvd piac..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest