- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
válasz
Xantomas #3198 üzenetére
grat
"According to Mallozzi, the episode will have the "biggest HOLY #%&@!" ending he'd ever written"
hát nemtudom, de nekem nagy csalódás ez a rész.
Semmi utalás a jövőre, semmi borzongás, semmi.
Egy évadzáróban, le kellene zárni az aktuális problémát és az utolsó 5 percben egy nagyobbat kell bemutatni.
Pl amikor az SG1-ben, Oneill elindította az ős bolygóvédő energiahalacskás szuperágyút és pontot tett a támadás végére, de sztázisba kellett tenni és nem tudtuk, hogy megmarad-e. Az a rész felért az egész sgu évaddal. -
Joe_Black7
tag
válasz
Xantomas #3186 üzenetére
Én is inkább majd valami kényszerű együttműködés félére szavazok a két csapat között, meg is mondom, hogy miért:
1. tudom, hogy gonosz Lucian szövetség, meg minden, de ha belegondoltok, eddig semmi igazán csúnya dolgot nem csináltak (nem öltek meg semmit és hasonlók)
2. emiatt aztán a teljes csapat leradírozása a hajóról etikailag igencsak kifogásolható lenne
3. a vezető csaj nem a szokásos elmebeteg állat gonosz, inkább csak bizalmatlan a hajón lévőkkel szemben, ami alapján el tudom képzelni, hogy együttműködésre is hajlamosak/kénytelenek lesznek
4. és itt jön be a képbe a hajó meghibásodása, meg az emberke elhamvasztása: szerintem valami átjött még a kapun, és az babrál a rendszerekkel, és majd ez adja az apropót, amiért jól össze kell fognia a két csapatnak, ha túl akarják élni a kalandot.Aztán az is lehet, hogy tévedek, de valszeg a következő részből ez se fog kiderülni teljesen.
-
Jadro
veterán
válasz
Xantomas #2869 üzenetére
Lehet csak az a gond, hogy mást vártam. Nincs semmi bajom az elgondolkodtatós filmekkel, a Man from Earth pl rettenetesen bejött.
Az SGU viszont eddig nyálas és kiszámítható. Próbálok elvonatkoztatni attól hogy ez is csillagkapu, de így sem túl érdekfeszítő számomra a történet. Eddig legalábbis. A 8. rész előzetese viszont reményre ad okot...
-
Rive
veterán
válasz
Xantomas #2811 üzenetére
Nézik a BSG fanok, nézik az SG fanok. Mi kell még?
Háááát... Mint BSG fan szólok, hogy ha igy megy tovább, akkor biz' nem soká' fogom már nézni...SZVSZ nem sok köze van a BSG-hez.
Bár a fentebbi 'Battlestar Voyager' beszólás azért tetszett
Ui.: Találgassunk? Találgassunk. Szerintem arra megy ki a dolog, hogy hajó él és egyedül érzi magát
-
válasz
Xantomas #2720 üzenetére
Nekem is hiányzott valami belőle.. így elsőre nem rossz, és még akár nagyon jó is lehet, de nekem hiányzott a pilot-ból az, ami az első kettőnél(SG-1, SGA) megvolt. Ott még el sem kezdődött a film, de már zajlottak az események, elő kellett szedni Danielt az abydos-ról, aztán irány apofisz után, ott meg jött a rabság, meg a szökés, meg az elején a csapat összeállásakor, mikor összeszedik Jack-et, aki aztán összefut Carterral, és huhh
Vagy épp atlantiszban, mikor megtalálják a már a csk-1-ben is keresett elveszett város címét, aztán már mennek is, ott meg rögtön bajban vannak, és jöhet Rodney a világmegváltó ötleteivel, miközben Shaperd már harcol a gonosszal.Itt mindez az akció, szokásos SG humorral fűszerezve nekem nem jött le.. Oké, komolyabb, az talán nem is gond, mert azért ELI már így is hozza a poénokat a sorozatba(KINO LOL
), meg a szereplők is mind egytől egyig frankón játszák a szerepüket, de valahogy nem volt meg a "hűderögtönmertbajlesz" érzés.. Mindent csak szépen, lassan, mintha nem függne tőle az életük... Igaz azért ez egész más volt, hisz itt nincs alapsztori, mint volt a csillagkapu film az SG1-nek, vagy maga az SG1 az SGA-nak, tehát itt ténylegesen most kezdődött a sztori, és meg kellett ismerni a szereplőket, a körülményeket, meg úgy mindent, ami pedig szvsz el is érte a célját. Most átléptek a kapun, jöhet az izgalom. Kíváncsian várom a 3. részt
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Xantomas #2317 üzenetére
nekem muszáj felvennem a rejtettet, mert van 1-2 csodálatos csaj ismerősöm akik nem tudják hogyan kell láthatóvá tenni a számukat... msnen én is elutasítom azokat akikről nem tudom, hogy kik, így vagyok fent ~500 embernél, bár nálam ennek csak töredéke van fent, elég gyakran van, hogy olyan ember ír akiről fogalmam sincs már, hogy kicsoda és kérdez olyant, hogy nem tudjam sírjak vagy nevessek
persze akkor ráb@szott,.ha éppen nem vagyok jó kedvemben, akkor szoktak repülni a töröl+tilt kombók napi rekordom 33 ember
most akkor mikor is fog jönni az új rész? 3 vagy 10?
-
diegho
nagyúr
válasz
Xantomas #2182 üzenetére
néha egy kis indeed jöhetne, mondjuk évadonként 2szer háromszor, de Klaudia Black-et is hozhatnák, sőt... Ben Browder-t is, nekem szimpik voltak, kár hogy RDA kiöregedett, talán az ő beszólásai voltak a legkeményebbek, na jó mondjuk úgy az eredeti 1-8. évad volt az etalon, ezt soha nem fogják überelni, kár hogy kiöregedett a társaság, szívesen elnéztem volna őket még évekig, így marad az 5 évente elejéről kezdés.
-
-
bdav
őstag
válasz
Xantomas #1591 üzenetére
''A sci-fi ott kezdődik, hogy: ürhajó, ismeretlen világító biszbaszok, szintetizátorral előállított high-tech szerű hanghatások, lövöldözés lézerpisztollyal, és idegenes gumimaszk. Ja igen, meg fémes bádogemberek.''
hát ebben nagyon nem értünk egyet (mondhatnám úgyis hogy nagyon nincs igazad) ilyen értelemben pl. a StarWars scifi pedig én inkább a fantasyhoz tenném közel. Más kérdés h. sok scifiben valóban megvannak amit felsoroltál de ne ezzel definiáljuk már
Nézzetek Babylon5öt amúgy amíg nincs más éppazt meg lehet tenni párszor anélkül h. megunnád
-
shev7
veterán
válasz
Xantomas #1461 üzenetére
en is ugy latom/varom, hogy az ori szal nem lesz most lezarva. A 10x20 ( vagy mi lesz az utolso) sztem egy hatalmas cliffhanger lesz, hogy jol felcsigazzanak a mozifilm(ek)re. Aztan szerintem az(ok) is egy jo nagy cliffhangerrel er(nek) veget, es kezdodhet az ujabb spin-off
''unom már a hightech sablonos origyilkolós részeket, pont az ilyen röhögős részek miatt kezdtem a sorozatot anno nézni, amint amilyenek a 10. évad vége.''
Igen, nekem is ez jon be, es ebben a reszben talan Cam-en kivul mindenki jol tolta. Daniel kiakadasa pl nagyon ott volt -
KPepe
senior tag
válasz
Xantomas #1385 üzenetére
Azért ahhoz tehetség kell.
Én már nagyon várom, ez az idei év jó kis SG-maratonos lesz a 2 filmmel, 2 sorozattal, és még a Stargate: Worlds mmorpg is idén jelenik meg. ^^
És tervbe van véve, hogy ismét megnézzem az SG-1 -et előről. Hm, de fura lesz, hogy milyen kis ügyetlenek voltak az elején, nem értettek még semmihez, nem volt egy tisztességes hajójuk... Nem baj, O'Neill (''with double l-s'') hülyeségei kárpótolnak majd. Úgyis a stílus az SG legjobbja.
-
dzsoni
senior tag
válasz
Xantomas #1125 üzenetére
Ha úgy vesszük 4 új rész, mivel a 2 film egyenként másfél órásak lesznek. A filmeket csak DVD-n fogják kiadni. Mozifilmekről nincs konkrétum, Wright és Devlin is szeretett volna csinálni Csillagkapu 2.-t.
szerk.: Devlin trilógiát akart, és így lenne meg a 4 sg film amit emlitettél (most értettem meg a kérdésedet)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest