Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dany007
üzenetére
Ezt fanboyként írom, de nem annyira fanboyként, hogy rózsaszínben lássam minden részletét vagy önkéntes Bethesda PR-t játsszak egy publikus fórumon.
Single player játék, nem maradsz le, viszonylag kevés innováció ami a látványt illeti. 1, 2, 3 év múlva is kb pont ezt az élményt kapod, cserébe sokkal olcsóbban.
Pluszban: addigra lesz DLC, fixek, jobb driverek, több setting-tweak. Kb mint ahogyan most a Fallout4 is radikálisan jobb élmény/pénz, én pl -75%-on vettem meg a GOTY-t és így, hogy maxon ment acélstabil 60fps, teljesen más élmény mint ha megjelenéskor elvertem volna rá egy vagyont és még úgy is 35-40-es padló fps-t produkált volna.
Alternatíva, ha veszel egy kártyát a hónap vége felé, 30-40 nap alatt letudhatod a Starfieldet, Cyberpunkot+PL DLC, vagy ami még érdekel, 1-2 hónap alatt vélhetően nem veszít a VGA sokat az értékéből, utána eladod a kártyát. Radeonhoz elvileg még él a játék bundle is?
-
negyven2
nagyúr
válasz
Dany007
üzenetére
Igen kell kontroller hozzá, mert a játék Xbox változatával játszol mindig! Igaz vannak olyan játékok Xbox-on is amit lehetne bill. és egérrel játszani, de jelenleg a Cloud Gaming még nem támogatja ezt. Viszont nem kell Xbox-os kontroller hozzá, mert jó hozzá szinte bármelyik. Igaz a megjelenő gombkiosztás marad Xbox-os.
Én amúgy Cloud Gaming-ben játszom, Xbox One X-en, és igen, ott a legelején én is úgy voltam vele, hogy ha ez ennyire szaggat, akkor hagyom a fenébe az egészet (a Cloud-ban is 60fps-el futó Sea of Thieves után mentem át azonnal, és nagyon zavaró volt a sub 30fps). De aztán adtam neki még egy esélyt és mikor kijutottam a nyíltabb világba, akkor vagy hozzászoktam, vagy stabilabb lett a framerate.
Egyébként PC felhasználóként még ott van az Ultimate-ben a PC Game Pass és az EA Play is. Itt magukat a játékokat is le tudod tölteni.
ps. Amúgy kerülni kell az ilyen kontroller emulátorokat, mert elég rossz eredményt adnak. Illetve a bár látom már lemondtad, de érdemes lett volna az Xbox-os natív app-ot használni, mert böngészőből nem a legjobb élmény. Bár igaz, hogy Edge-ben van egy Clarity Boost opció, amivel több fps-t nem, de picivel szebb képet azt kapsz. És mint minden ilyen online szolgáltatás esetében. Vagy 5GHz-es WiFi, vagy LAN-t érdemes használni.
-
törölt tag
válasz
Dany007
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a 3900X és a 64GB RAM is cserélős a Starfieldhez, csak a friss i5/r5 vagy feljebb jó neki, DDR5 6000MHz CL30 vagy jobb, és gyakorlatilag top tier VGA, de legalább az ajánlott 6800 XT 1440p-ig bezárólag... és még így is kelleni fog az upscale + dinamikus felbontás, hogy kikalapálja a hullámvasút szerű futást.
Hardware Unboxed
13600K OC... az "olcsó" CPU a játékhoz..
-
keIdor
titán
válasz
Dany007
üzenetére
Vannak játékok, amik jobbak controllerrel, nekem az összes TPS és autóverseny ilyen.

Rendes hardver mindig jobb lesz a felhőtől, mi is néztük direkt csak próbából a Forza Horizon 5-öt tavasszal és mosott, input laggos az egész. Talán 10 év múlva… mert gyerekcipő az egész, még a Google is hatalmasat bukott a projektjével pár éve és nekik a pénz nem akadály. Amíg lesz lehetőség dedikált hardveren játszani a jövőben, én maradni fogok annál.
-
Vesa
veterán
válasz
Dany007
üzenetére
"Szal akkor megéri a 225k-t?"
Erre meg azért nem lehet válaszolni, mert egyéni ízlés dolga, hogy kinek mi éri meg. Lehet, hogy Te pont hányingert fogsz kapni a látványtól még Ultrán is, akkor tehát neked nem érte meg. Másnak meg a Medium is megfelel, szóval ezt neked kell eldönteni.
(Freelancer űrszimulációja, a hajók irányíthatósága körökkel jobb volt. A Starfield-ben pl. élből nincs natív joystick támogatás. Persze ettől még megoldahtó a dolog). Igazából ez egy Fallout az űrben, némi No Man's Sky beütéssel. Szerintem...
-
Vesa
veterán
válasz
Dany007
üzenetére
A krájzisz egy kvázi "csőjáték" volt nem rendes OW, ami ráadásul arról volt híres, hogy a korabeli top hardveren sem futott. A másik, hogy itt ugye számos bolygó és hold van a játékban, eltérő környezeti hatásokkal (gravitáció, légkör stb.). Lehet, hogy itt pl. statikusnak tűnnek a fák, mert mondjuk nincs szél, a másik bolygón pedig viharba fogsz kerülni és 6G fog rád nehezedni. A harmadikon pedig ugrasz egyet és felpattansz 6 méter magasra, mert alig van gravitáció. Nem sok bolygón jártam még, de ahol voltak, azokon mozogtak a levelek és a fák is!
Egyebekben, az ilyen grandiózus RPG-ben a garfika gyakorlatilag mellékes. Nyilván növeli az immerziót, de nem ez a lényeg. Nem sokra mennénk egy RPG-ben csodás grafikával, ha egyébként a sztori, és a játékmechanika nem érne semmit. Ez nem erről szól. A Bethesda játékok soha nem a grafikáról szóltak. A Fallout 4 kifejezetten ronda volt már a megjelenésekor is, ehhez képest sikerült 800+ órát beletennem.
A Starfield meglepően szép ahhoz képest, hogy Bethesda game. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Dany007
üzenetére
valóban a grafika nem etalon, bár annyira nem szörnyű de tény hogyha belemélyedsz a sztoriba és a tenni valókba a legkisebb "gondod" is nagyobb lesz a játékban a nézelődésnél és a grafikánál, szerintem

amúgy én linkeltem elég sok képet a topikban ma is tegnap is, azok 4k és a játékból vannak, egy kis nvidia filterrel visszavéve a gamma és a fényerő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megveszem/játszom..oké vannak kompromisszumok..de azokat elviselem.