Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
keIdor, GAbre: Nem pontosan fogalmaztam!
A töltőképernyők a legkevesebb. Én olyanra gondoltam, mint a CP2077 esetében, hogy bizonyos frissítés óta, ha HDD-re van telepítve a játék (nekem erre egy 4TB-os WD Black van beállítva direkt), akkor a játék csökkenti az NPC-k és a forgalom számát automatikusan! A CP2077 nem tesz különbséget Sata SSD és nvme SSD között, tehát ott mindegy mire telepíted, csak SSD legyen, ez a lényeg, a kérdésem tehát az, hogy itt van-e valami hasonló, a játékélményt befolyásoló tényező, amennyiben SATA SSD-re telepítem ezt a játékot?(Most nem akarok venni 2-4TB-os nvme-t, másra kellett a pénz, meg előbb akkor VGA kellene).
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4/PS5 lemezes játékok korrekt áron eladóak/10.000Ft felett ingyen Foxpost
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- Nintendo switch oled zelda edition +metroid dread +táska
- Sony PlayStation 5 Pro 2TB Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest