Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ÁdiBá

veterán

válasz adrian360 #43278 üzenetére

Teljesen igaza van BeLucZ kollégának.
    Nyomom követet amúgy a BlizzCon?
    Ott figyel az orbitális Intel, Gigabyte, EVGA cégek mint támogatók, és még sorolhatnám.
    A játék hardveres kihasználása egyenlő a nullával, még is megöl minden vasat.
    Ez szerinted tök normális, ugye?!

Lehet téged annyira nem izgat mert nem tartasz otthon erős, viszonylag erős számítógépet.
    De mikor egy több száz ezer forintos rendszerről beszélünk, és nagyobb csatákban 4v4 re gondolok, elkezd bedadogni.
    Az azért kicsit kellemetlen, és teljesen mindegy milyen számítógépet veszel alá, meg hogy mennyi GTX780Ti van SLi-be kötve a gépedben.
    A játék ugyan úgy befog lassulni, illetve dadogni.
    Én úgy gondolom hogy nem csak a hardver illetve a szoftver tehet erről a problémáról.
    Én szerintem a DirectX nem kóser ennek a játékban. Valamit, valahogyan változtatni kellene az APi...

Mellesleg én is nyomom követem a mérkőzést és néztem is tegnap is, ma is.
    De olyan félelmetesen játszanak már hogy az számomra nem nevezhető szórakozásnak.
    Még át se gondolom milyen taktikával kellene támadnom az ellenfelet az már megölte a másikat.
    Nem is tudom hogy lehetnek valakik ennyire jó játékosok, főleg ezeket a banelinges akciókat nem tudom hogy csinálják.
    Terránnal egy pillanat alatt szét tud szaladni a földi egységgel és nem tudja területben sebezni a banelings őket.
    Én már itt leragadtam hogy ez számomra nagy dolog. :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés