Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Szeretnék egy kis taktikai segítséget kérni.
Egy haverral elkezdtünk 2v2-őt játszani HofS-al. Az elején minden taktika nélkül, szénné is vertek, aztán 8 perc körül támadva, már sikerült hiba nélkül építkezni, és a meccsek nagy részét nyerjük. Viszont ez kezd unalmas lenni, de hiába tervezzük el előre, hogy 12-15 nél támadunk, simán földbe döngölnek.
Szerintem azért, mert nem játszunk eléggé össze, és nem tudjuk egymást segíteni.Amúgy Portoss terran vagyunk. Ilyen 2 személyes taktikákat nem lehet találni a neten? Esetleg itt nem tudna valaki mondani 1 olyan kombót amit érdemes kipróbálni?
Mindig is szerettem ezt a zsugát, de örülök hogy végre sikerült megvegyem. Online tényleg sokkal szórakoztatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest