Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Remélem jönnek majd a kollégák a logoutról is, invitáltuk őket

ollie: Olvastam a gamespotos infót. Nekem ebből a következők jönnek le:
-Nem lesz egy-egy megfeleltetés az egységek közt, tehát egyáltalán nem biztos, hogy lesz zerg, terran mothership.
-Szerencsére fontos szerepe marad az erőforrásoknak, gazdálkodásnak.
-Sokféle elágazó vagy-vagy alapú fejlesztés lesz, így egy bázissal kevesebb típusú egységet lehet majd építeni.
-a stalkereknek szerintem jó kézben nagyon nagy előnyük ez a teleportálgatás, talán nem is lehet őket megsebezni ground unittal? Pillanatok alatt visszavonulhatnak?
-a platformokról lelövő elleneket nem fogjuk meglátni, földi egységekkel a 'hol a fenéből lő a siege?' anyázás gyakori lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- LG 34UC79G Ultrawide 144Hz monitor
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HP ProBook 450 G8 - Felújított - 1 év garanciával - Áfás számla
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest