Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz donsergiooo #280 üzenetére
System requirements lab [link]
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz donsergiooo #283 üzenetére
Ámen! Igaz, ez se nem ajax, se nem flash, de viszont java/activeX és jó lassú
Hw-s linkek még itt: [link]
[Szerkesztve]Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz donsergiooo #285 üzenetére
Jaja, tényleg van még.
Csak hogy ON legyek: Számomra is az egyik legjobban várt játék pár éve, bár az biztos, hogy ha addig nem jelenik meg, a telem a GTA4-el fog elmenni (tanulás helyett), mert ha nem is ennyire régen, mint ezt, de azt is nagyon várom.
A starcraft első részét megvettem, és azóta is nézegetek bnetre, csak már nem köt le annyira, ahogyan a cs1.6 sem, és ha már van új vas, akkor szívesen veszem az újított, és fejlesztett kiadásokat.
Az ingame múvi alatt tiszta Világok harca fílingem volt ezektől a lépegető, a HL2 stridereire is hajazó colossustól, számomra nagyon hatásos volt ez a bemutató, tetszett, hogy bevállalnak tényleg nehézsúlyú egységeket, és biztos vagyok benne, hogy tökéletes játékegyensúlyt fognak tudni még így is csinálni. Kiváncsi vagyok a terranok, zergek 'ultimate weapon'-jeire, mint amilyen a protoss mothership. Anno a Dune2-ben volt hatalmas feeling a faj specialitásait kihasználva küzdeni a másik ellen, miközben a másik fél is ugyanúgy bevetettte azokat.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz BigBadPlaYeR #287 üzenetére
Érdekes kérdés, anno az ultraliskek számítottak talán az egyik legerősebbnek, de gyakorlatilag sosem használtam őket, (persze nem a rusholós multikról beszélek, mert ott nyilván ritkán kerülnek elő, hanem a komótosabb campaign pályákról), persze a Starcraftban az volt a jó, hogy nem voltak igazán tápos egységek egyik oldalon sem. Talán megmarad a zergek föld alatti uralma miatt valami föld alatt mozgó/támadó egység?
Itt a 2-ben nagyon nyomják a protossokat, próbálják a fölényüket bizonygatni, pl. hogy az immortalok ellen mindig kell egykét kisebb tűzerejű egység, a colossus és a stalker elég nagy mozgási előnyben van a pályán a platformokon. A zealotok eddigis az egyik legjobban használható alapegységek voltak, a gyorstámadásukkal nagyon erősek lettek. Ezek ellenében nyilván hasonló előnyöket kap majd a többi faj is.
A szintátukülönbségek átugrálása nagy előnyt jelent majd szerintem a játékban, és kicsit elősegíti a gyors játékmenetet, nem lesz hova 'bebújni', repülő egységek nélkül is hátbatámadhatóak lesznek a bázisok, minden irányból kell a földi egységek ellen is védekezni. Teljesen új felépítésű pályákra lesz szükség majd sok 'járhatatlan' területtel, hogy ne lehessen ezt túlzottan kihasználni.
A Terranoknál a mothershiphez hasonló valamiféle BC jellegű hajót képzelek el, bár valami tuningolt siege tank sem elképzelhetetlen.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
Hát igen, csak az inkább egy RPG, és az nem a starcraft. A wc3 is már-már inkább rpg, mint rts, szerintem nincs szükség rá egyszerűen a játékban, maradjon meg színtiszta stratégia. Bár ez a mothership dolog azért valamennyire mégiscsak kicsit azzá teszi pl. a protossokat.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz Wolverine #289 üzenetére
Ez bizony könnyen lehet, főleg azért lehet mindez, mert ők a 'leglátványosabb' faj (fényeffektek, és plazmashieldek megjelenítése), bemutatóra ők a legjobbak. Sejtem, hogy nem protoss pártiak a blizzardnál, és szerveznek gyűjtést a fejlesztők a szegény zealotok megsegítésére, a rohadt humanoidok ellen
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz BigBadPlaYeR #294 üzenetére
Így van, eddig is tökéletesen megoldották nélkülük, tényleg felesleges egy ilyen vérbeli stratégiába*. Bízzunk a kreativitásukban.
Anno a Brood Wars számomra nem hozott elég újítást, kicsit a 'még1 bőr' kategória volt, de igenis élvezetesebbé tette a multiplayer játékot, főleg a haverok ellen a lanpartykon. Profi mérkőzéseken (mivel ilyesmiben nem vettem részt) nem tudom, mennyit használták ezeket az új egységeket.
*(Okok, belemehetnénk, hogy a starcraft nemis igazi stratégia, mert a Sid Meier's Antietam!, meg a Shogun az igazi, ez csak kattingatás, de teljesen felesleges, sokak számára ez a játék A kiegyensúlyozott, nagyon változatos többjátékosmódra kitalált startégia, énis közéjük tartozom)Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
Nahigen, az atom anno a dune2-ben is meghatározó volt, bár ott még elég sok múlott a szerencsén is, hova csapódott be. Emlékszem, mindig mentettem az atomkilővés előtt, hogy jó helyre essen
Vérben forgó szemekkel ismételgettük a LANokon egymásnak: 'Atomot nekik! Atomot a bestiáknak!' (-Függetlenség napja)Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
A WC3 tényleg nem rpg, ez biztos, tényleg nagyon kicsi a diverzitás, nekem, mint starcraft, vagy pl. wc1 rajongónak mindigis alapvetően az egységek száma és mozgása marad az rts szíve, és nem kedvelem a hős rendszert. A Starcraftban is vannak, de úgysem lehet őket kihasználni rendesen, hiszen nagy a kockázat, így nem rohangál mig mindenki velük, így marad meg a klasszikus formájában a játék. Remélem Blizzardék is eleget fejlesztettek az rpg vonalon más játékokban, és ide nem hozzák be csak a szokásos starcraft szintjén (épületben nyersanyagért fejlesztés - új képesség).
Kicsit énis azt érzem, hogy túl sok lesz az egység, az ember nem fogja tudni eldönteni, hogy épp melyiket gyártsa, a túl sokféle egység pedig méginkább megköveteli a sok bindolást, és tökörészést, hogy az összes egység képességét ki lehessen használni. Bonyolultabb lesz, mint felszállni egy boeing 747essel. Kattingató és billentyűnyomkodó világbajnokság rulez.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
Az SCben az egységeket és az épületeket a számbillentyűkre lehet rakni, ha valaki igazán effektív haditechnikát akar, az berakja a gyárakat, hisz egy szám és egy betű és már épül is az egység, így sosincs feleslegesen álló nyersanyag, a rally pointtal pedig a kész egység már megy is rögtön a helyére. Tényleg kéne egy ilyen panel, klasszikus hiba, hogy az ember elfelejt egységet gyártani a harc hevében, pedig sok a res.
Nyilván a kolléga a versenyeken sem ismeretlen, és azért mondja ezeket az észrevételeket, hiszen az sc, mint az egyik legjobb valaha kreált multis játékkal folyamatosan játszanak a mai napig versenyszerűen, és ott hidd el, sokat számít, hogy az ember a harcmezőn látja az egységei HPját, vagy le kell néznie a menüre, és kitalálni, hogy melyik kijelölt egység, a sok közül, aki épp a fronton van. A csillogó villogó, a gépet néha pár ms-re belassító effektek pedig nagyon is sokat jelenthetnek, amennyiben elterelik a figyelmet, vagy lassítanak.
[Szerkesztve]Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
Végülis ez egy rts, azt remélem, hogy régebbi gépeken is (2.4ghz+) menni fog, kisebb felbontásban, vagy kevesebb effektel. A Blizzard eddig figyelt erre, jó lenne, ha a WC3-éhoz hasonló rendszerkövetelményekkel lehetne játszani.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz frame>24 #315 üzenetére
Kell hogy legyen valami ellenpontjuk a másik 2 fajnak is ezekre az egységekre. A siege valahogy esetlennek tűnt, biztos lesz még pár újítás, az atom egyszerűen nem eléggé használható (bajos a cloak, és a hosszú becsapódás miatti odafigyelés), a mothership, mint egy bevethető egység, előnyösebb.
A zergeknek(nydusw), protossoknak van ezekszerint olyan lehetőségük, hogy bárhova generáljanak egységeket, biztos lesz a terranoknak is lesz hasonlójuk.
De a zerg még így is nagy fejtörést okoz, nagy fejlesztés kell neki, mert a számbeli fölény, ami eddig működött, mostmár egyszerűen nem elég.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
Tényleg nagyon jól használható egység volt, és teljesen univerzális, ha az is megmaradna, tényleg nagyon sokat kéne fejleszteni a másik két fajon, hogy egyensúlyba legyenek. Kérdés, hogy a videóba bemutatták-e az összes protoss egységet, vagy csak az újításokra mentek rá? Szerintem A, és nemlesz keri.
-
mr.geeZ
aktív tag
Én őszinténszólva nem szeretem a BCt, elég esetlen, még ha sok van belőle sem elég jól védhető, önmagában az esetlensége látszik többszöris a videóban. Ha a yamato területre hat, akkor lehet valami haszna is talán.
-
mr.geeZ
aktív tag
Ez igaz, de a multik során egyszerűen túl jól fel lehetett készülni ellenük, főleg a terran és a protoss ellenfél ellen volt nehezen bevethető a jólfelkészült ellenfél ellen, és ehhez túl drága. Mondjuk elég mapfüggő a használhatóságuk.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz frame>24 #350 üzenetére
Nekem pl. az eredetimmel az alapverzió elindult az install után, aztán kiléptem, patcheltem, és nem ismerte fel erdetiként a CDmet, széngyenszemre azóta is crackekkel kell boldogulnom, pedig megvettem a játékot.
Nem semmi változtatások ennyi év után, felrakom énis ezt a patchet.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
Remélem jönnek majd a kollégák a logoutról is, invitáltuk őket
ollie: Olvastam a gamespotos infót. Nekem ebből a következők jönnek le:
-Nem lesz egy-egy megfeleltetés az egységek közt, tehát egyáltalán nem biztos, hogy lesz zerg, terran mothership.
-Szerencsére fontos szerepe marad az erőforrásoknak, gazdálkodásnak.
-Sokféle elágazó vagy-vagy alapú fejlesztés lesz, így egy bázissal kevesebb típusú egységet lehet majd építeni.
-a stalkereknek szerintem jó kézben nagyon nagy előnyük ez a teleportálgatás, talán nem is lehet őket megsebezni ground unittal? Pillanatok alatt visszavonulhatnak?
-a platformokról lelövő elleneket nem fogjuk meglátni, földi egységekkel a 'hol a fenéből lő a siege?' anyázás gyakori leszBass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz horvathkrisz #385 üzenetére
Csak tudnám mi ezen a Gold... 2 éve is már jóideje lehetett az SC+BW párost 2 ezerért kapni... Jah, persze nem egyszer volt az embernek egy köre az N-TEC-nél (kiadó), hogy lenyúlták a key-ét, de a számla ellenében mindig adtak újat.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz donsergiooo #391 üzenetére
Lol, tényleg kicsit vicces a 19esen nyomni, öklömnyi pixelekkel
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz donsergiooo #393 üzenetére
őőő... aha.
Még nem lehet konkrétat tudni, ami biztos, hogy legalább HD felbontás lesz, mert a gameplay movie az volt. Sejthetően a mai kor igényeinek megfelel majd a maxfelbontás. Hogy hányszoros AA lesz benne, azt nemtudom, de őszinténszólva nem érdekel, mintahogy az is hidegen hagy, hogy milyen blur, meg lightning effektek lesznek benne. Bár érdekelne, jövő héten vizsgázom OpenGLből, de rühellem...Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz donsergiooo #399 üzenetére
BME műszaki infó V. éves vagyok, de emiatt a tantárgy miatt csak jövőre végezek. Az a szomorú hír, hogy ez egy kötelező tantárgy, amiből csak egy kis rész, hogy jól kell C++ban és OpenGLben programozni, a lényegi rész a grafika elméleti tanulmányai (pl. hogy lehet egy gömböt szimulálni a képernyőn (3d koordinátageo), a fényforrásokból a fény irányának követése, visszaverődések, simítási módszerek, leképezési technológiák) Ez valóban szépen hangzik, de nagyon kemény elméleti háttere van (Mátrixok, analízis, és számításelmélet), amit nem könnyű felfogni sem, nemhogy alkalmazni, sőt leprogramozni. A vicces, hogy ezeket azoknak, akik 3Dben terveznek, egyáltalán nem kell tudni, manapság az animáció, és a fényforrások is előre megírt programokon keresztül mennek, nem beszélve arról, hogy ugye alig pár informatikus fog ezzel foglalkozni életében, így egyszerűen nincs rá szüksége. Szó van arról, hogy egykét éven belül megszűnik a tárgy, de nekem úgynézki még nem sajnos, pedig maga az animáció, és design, mégha csak 2Dben is, de nagyonis érdekelne.
-
mr.geeZ
aktív tag
Anno mi is toltuk LANba, 4en minden felállásba, de főleg 2vs2.
Még nem nagyon lehet tudni, sok függ attól, mennyire optimalizálják a motort, és mennyire lesz skálázható a megjenítés. Én örülnék neki, ha elfutna régi gépeken is, az összes effektet kikapcsolva. Sajnos az a trend, hogy azért kell majd alá egy izmosabb konfig, én a helyedbe várnék még vele, és ha kicsit még lemegy az ára, venném a 7600GTt, nekem nagyon bevált, és időtálló lett, főleg a galaxyt ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Mazda topik
- AliExpress tapasztalatok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest