- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék

Új hozzászólás Aktív témák

- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motoros topic
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest