- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
A Nemesis lett volna az utolsó film?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megtaláltam, hol vannak a WC-k az Enterprise-on.
De Riker-al mintha nem lenne minden ''rendben''Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ra3
őstag
most járok a ST:ENT utolsó epizódjainál, a két tüköruniverzumos rész alternatív főcim nagyon komoly, csak lestem hogy mi van.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No more startrek!!! [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ra3
őstag
válasz CPT.Pirk #190 üzenetére
én azt hallottam hogy sok epizódot az amcsiknál is vágva adták le, és a dvd-n jött csak ki a teljes, a ds9-nál úgy láttam hogy hol volt vágás, hogy ott nem volt magyar hang.
a válogatásokra majd rákeresek én is, biztos jó szinkronosan, a ST:ENT dual audioval van, és nézem igy is, úgy is.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Amit én szereztem, arra rátették a magyar hangot is meg a feliratot, lehet választani. Nem a film van megvágva, hanem az epizódok. Szerezd meg az endgame epizódot magyar nyelven, és hasonlítsd össze a DVD-n lévővel. De ugyanez igaz a többi részre is, elég sok helyen találtam vágást...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ra3
őstag
válasz CPT.Pirk #183 üzenetére
Nekem az időutazásos válogatás van meg, de azon nincs semmi, csak a menü, meg angol hang+felirat, és a dvd-t is ntsc-re kellett állítani természetesen, hogy ne akadozzon. A doboza szép, de kiakadtam mikor kézbe vettem, mert a dvdt tartó műanyag tok belül, a lemez felőli oldalon tartalmaz egy kiálló hegyes kis részt (itt lőtték meg az öntőszerszámban), ami szépen koncentrikus köröket varászolt a lemezre mire ideért az amcsiktól. Szerencsére csak az egyik lemez volt jobban összekarcolva (Endgame), szikével eltávolítottam a kiálló részt, de akkor is idegesítő...Ja, és ne is kérdezzétek, már nem tudok hozatni, már nincs meg a kontaktom
[link]
ja, közben elovalstam újra, értem, maga a film van kicsit megvágva.
[Szerkesztve]''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Állítólag külföldön bukásnak titulálták az Enterprise-t, pedig igen jó volt, néztemis amint tudtam...
Hát őőő a ''végtelen'' elnevezésű torrentoldalról szereztem őket. Cenzúrának meg nemtudom felfogni, mert nem olyat vágtak ki, ami obszcén, korhatáros, hanem pl. fontos részeket.
Ottvan a TNG befejező része, mikor Picard ugrál az időben, és a jövőben Worf segítségét kéri, hogy adjon határátlépési engedélyt a USS.Pastour számára, na ott a magyarban szépen beszélgetnek. Itt meg közben van egy szép kiabálás, amivel a klingoni büszkeséget, meg becsületét emlegeti fel worfnak, az megkérdezi, hogy miért mindig a becsületére apellál Picard, erre ő válaszolja, hogy mert magánál ez működik. Innen folytatódik a magyar hangal a megszokott sztori.
Szóval ilyen jellegű dolgok vannak kivágva, van ahol pl. csak 2másodperc, de van ahol fontos dolgok.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az egész sorozat jó volt, egyszerűen nem értem meg, miért volt bukás a sorozat.
más:
néztem külföldi DVD kiadásokat, pl. a 4*4 DVD-s rajongói válogatás az időutazós, borgos, klingonos, q-s részekből, ott megvan a magyar szinkron, viszont a részek tartalmaznak nálunk sohasem vetített jeleneteket, érthetőbben megfogalmazva a hazai TVken leadott részek vágottak voltak.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ra3
őstag
most nézem a ST:ENT 3. évadját, hát a vége felé nagyon pörögnek az események, ez az évad nagyon tetszik.
-
FireKeeper
nagyúr
a prometeus volt az a hajó, ami szét tudott válni 3 részre. meg akkor vették fel a kapcsolatot a haroginokkal is először, mert az ő kommunikációs hálójukat használták, hogy átküldjék a dokit.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
Ra3
őstag
A maquis-ról a ds9 első évadjaiban van szerintem a legtöbbet szó, amiatt hogy a kardassziai határ mellett éltek többségében, és a kardik ellen harcoltak, persze nem a föderáció jóváhagyásával. Sisko egyik régi barátja is beáll hozzájuk, meg Eddington is átpártol, Siksoval ezért jópár részen át kergetik is egymást. Végül a kardik számolják fel őket, mikor összeállnak a Dominiummal, a jem'hadar segítségével. Voyageren volt is nagy döbbenet a maquis között mikor hazatértek.
-
akaido
addikt
Nekem az egész sorozatból az tűnik ki, hogy a sorozat alapjában véve egy ''idillibbnek'' képzelt helyzetet feltételez a jövőben azaz az emberiség úgymond tanul a múlt hibáiból, és a mostani 21. századig-ban tartó egymással való ellenségeskedéseit, környezetszennyezést félre tudja rakni, és viszonylag egy irányba tart a Föderáció. Ez persze nem zárja ki a másként gondolkodókat, idegengyűlölőket, de hát izgalom kell a filmbe.
Azt sajnálom, hogy nagy valószínűséggel nem élhetjük át az első talit a valódi idegen lényekkel. Ez a nagy esemény úgyis másként fog lezajlani mint pl. a Harmadik típusú találkozásokban, vagy a Függetlenség napjában...
vagy a vulkániak első megjelenése a Földön, csak hogy a ST-nél maradjak.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Gergello
addikt
Az 5. filmben volt ilyesmi, vagy rosszul emlékszem? Én is nagy rajongó vagyok, bár mostanában scifi terén eltolódott az ízlésem a cyberpunk felé. Így kicsit idősebben reálisabbnak találom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Buszmegáló felé menve látok egy lányt, pólóján ez volt írva: ''Life is a dream'' Ránézek órámra, látom 17:01
-
Nimrod
addikt
[link]
A recommends alatt van több is. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
áááá klingon akadémia toboroz! [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
ááááááá [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érdekes dolgok a youtubérol:
jó zenés videók
[link] -time warp
[link] -I will survive
[link] -I too sexy for my shirt
[link] - Odo ''bigyó felügyelő''
[link] [link] - Trekkes lakás, dúrva!
[link] - 7/9 sztriptíz...
[link] - Voyager alternatív befejezése
Borgos dolgok:
[link] -Borg eredete, ST Legacyból
Borg documentary video:
[link]
[link]
[link]
Star Trek versus Star Wars
[link] -baromijó
Nah egyszerre ennyit.
mod: ez még kelett: [link]
[Szerkesztve]Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Integra
titán
ds9 nálam is befutó, mert itt volt a legdurvább az egész a végére, és itt volt a legtöbb legkülönlegesebb karakter, quark rulez meg a voyager a vége felé, a tng meg egyszerűen az új kezdet volt, sok bukóval és vicces dologgal, pedig picard sisko mellett messze a legmarkánsabb, ezért is vitték őt tovább.
de a régió jó tos, azért az az igazi
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
no comment...
[Szerkesztve]Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
DewiL
senior tag
TOS: nem igazán...
TNG szeretem
DS9 jó volt szép volt 1x elég volt
Voyager: Az abszolút kedvenc!
Enterprise láttam mind a 4évadot nekem ez is tetszik... még annyit hogy nem csak a sulibanok vannak hanem a xindi-k is. Kár hogy vége lett elviseltem volna még pár évadot biztos lett volna még sok téma de sajnos nem volt sikeres..."I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
Ra3
őstag
Kirk: ST:TOS
Picard: ST:TNG
Archer: ST:ENT - nekem ez az Enterprise Ezt kezdtem el most nézni, a TOS nekem sem tetszik annyira, az első évad megvolt annó, de nem néztem meg végig, pár rész megvan most is egy time travel válogatás dvd-n azokat láttam, elég volt. A TNG-t többé-kevésbé a viasat jóvoltából láttam, most is látni elvétve egykét részt, nem rossz. Az abszolút kedvencem a DS9, ezt oda-vissza többször is megnéztem, pedig 2000 környékén a Voyagerrel kaptam rá a Trekre. A Voyager szintén nézhető volt, kétszer biztos láttam, de DS9-hoz képest szerintem kicsit halvány, ha a tv-ben véletlen odakapcsolok nem mindig nézem végig, mindenesetre van benne egykét igenjó epizód. Az Enterprise-ból kb 20 részt láttam, úgy látszik a fő vonal itt a suliban faj lesz az idővonalas trükkjeikkel. Szerintem még azért nem fogott meg mert még nem alakultak ki olyan 'nagyarc' karakterek mint pl. a Doki a Voy-ből, vagy pl. Quark, Garak, Bashir a DS9-ból.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
decibel
aktív tag
Melyik Enterprise-t nézed? Mert van 3. Az eredeti Kirk-kel nem alkot összefüggő storyline, a részek csak lazán kapcsolódnak egymáshoz. Nekem nem igazán tetszik.
A Next Generation Picard/Data ésatöbbi. A legtöbb rész itt sem függ igazán össze, bár van egy erős borg, és q-s vonal. Ettől függettlenül érdemes megnézni, talán a legfilozófikusabb trekis sorozat. Meg a karakterek is nagyon eltaláltak. Must see szvsz.
A legújabb Archerrel. Na itt már van egy fő sztorivonal, sokkal több akcióval mint az előbbiek. Ez is must see kategória, nagyon jó színészekkel, karakterekkel, történettel, de a prímet mégis a next generation viszi."you are a monkey poo-poo"
-
Ra3
őstag
az Enterprise-t látta valaki végig? én kb 15 részt láttam eddig de nem nagyon fogott meg, semmi összefüggő dolog nem volt, persze ennyi idő alatt nem is nagyon lehetett. szóval érdemes végignézni? lekaptam pár részt a negyedik évadból is, belenéztem, vannak ígéretes részek, de úgy az egészről érdekelne valaki véleménye.
-
Bubuverke
csendes tag
Hali mindenkinek!
most írok ide 1ször
amúgy kérdeném, h vkinek nincs meg az összes moziflm, vmint a sorozat ???
legelőször 5 éves kormomban láttam a Kirk kapitány féle részeket, és már ott tetszett
aztán mostanában van a viasaton a voyager, előtte volt az új nemzedék, és lemaadtam egy pár részről
szal ha tudtok vmi oldalt, ahonnan lehet leszedni, v vmi, akko szóljatok
köszi
üdv -
chokeee
aktív tag
van egy-két DS9 dedikált plakátom (tehát a haverom előtt írta alá a színész a Trekker találkozón) érdekel valakit?
na már ha megtalálom...gumiczuczli
-
as_Rock
őstag
válasz CPT.Pirk #151 üzenetére
Win 3.1/95 NT 3.51/4.0-hoz való ''VideoSaver'' gondolom képernyőkímélő csak nem képeket, vagy animációt, hanem filmrészletet ad. Realmagic hardware-es videógyorsítókártyához járt annó. CD papírtokban, a tokon a First contact filmből egy részlet meg felirat, hogy ''Resistance is futile''!!!
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest