Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
CPT.Pirk #183 üzenetére
Nekem az időutazásos válogatás van meg, de azon nincs semmi, csak a menü, meg angol hang+felirat, és a dvd-t is ntsc-re kellett állítani természetesen, hogy ne akadozzon. A doboza szép, de kiakadtam mikor kézbe vettem, mert a dvdt tartó műanyag tok belül, a lemez felőli oldalon tartalmaz egy kiálló hegyes kis részt (itt lőtték meg az öntőszerszámban), ami szépen koncentrikus köröket varászolt a lemezre mire ideért az amcsiktól. Szerencsére csak az egyik lemez volt jobban összekarcolva (Endgame), szikével eltávolítottam a kiálló részt, de akkor is idegesítő...Ja, és ne is kérdezzétek, már nem tudok hozatni, már nincs meg a kontaktom
[link]
ja, közben elovalstam újra, értem, maga a film van kicsit megvágva.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest