- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Hmmm...nem vagyok rossz excelből de ez meghaladja már a kepességeimet :-)
Azert utanajarok kicsit. Köszi -
Memphis
tag
válasz
Diopapa
üzenetére
most is azt használok. De több usert is bevonnék + jogosultságokat. Ez meg mar excelben körülményes.
Meg őszintén szólva a mai világban már csak van valami jobb megoldás erre mint az Excel....elvégre nem agysebészetNem ártana egy kicsit grafikusabb felület. Semmi extra, de azert az excelnel valami szebb. Nekem tokeletes lenne az Excel de nem csak en használnám....hanem olyan emberek is akik az USB-re azt válaszoljak egészségére
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Én nem értek a programozáshoz, de lenne egy kérdésem tapasztalt emberektől.
Ha szeretnék egy tök egyszerű programot ami adatokat kezel bizonyos szempontok szerint mennyi lenne megcsináltatni? vagy tudtok ilyen szoftvert? mert több topicban próbáltam segítséget kérni, de nem nagyon kaptam választ.
Kicsit konkrétabban amire szükségem van.
Laci autót akar venni (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
2 milliót szán rá (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
4-7 éves közötti kocsit (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
csak német kocsi (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
illetve tudjak a mezők értékeire úgy rákeresni, hogy mondjuk bejön nekem egy 5 éves opel, és én leülök a géphez, hogy van egy 5 éves opelem ami 1,5 millióba kerül, akkor a program dobja fel nekem Lacit.A kocsi meg a többi adatot most találtam ki. a lényeg, hogy legyenek mezők amikbe tudok értékeket megadni és tudok szűrni.
Ez mennyibe kerülhet? vagy tudtok ilyet? csak nem lehet egy gyakorlott programozónak olyan nagy dolog. vagy igen?

Köszi előre is -
Memphis
tag
Sziasztok,
lehet, hogy már volt javaslat a problémámra, de ennyi hozzászólást nem tudok visszaolvasni.
A helyzet a következő. El akarok indítani egy vállalkozást ami értékesítéssel és tanácsadással foglalkozik. Egy olyan programot szeretnék amibe be tudom vinni az értékesítendő terméket, illetve a vásárlók igényeit. Meg persze a vásárlókat.
pl. mondjuk van egy ingatlan iroda és beviszem az eladó lakásokat meg a vevőket. és akkor ezekhez tudnék megjegyzéseket fűzni, esetleg párosítást lefuttatni vevő és eladó között.
ez most egy példa. nem kell, hogy ingatlanos programokat ajánljatok (ha vannak), igazából az lenne a lényeg, hogy a program tudja kezelni az "A" halmazt meg a "B" halmazt, és ezekbe a halmazokba be tudjak vinni értékeket.
valaki tud javasolni valamit? már ha egyáltalán érthető volt a kérdés???

köszi és üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 4000 8GB FHD
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Gainward RTX 3070 Ti Phoenix 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Fotó állvány eladó
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest