Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Hmmm...nem vagyok rossz excelből de ez meghaladja már a kepességeimet :-)
Azert utanajarok kicsit. Köszi -
Memphis
tag
válasz
Diopapa
üzenetére
most is azt használok. De több usert is bevonnék + jogosultságokat. Ez meg mar excelben körülményes.
Meg őszintén szólva a mai világban már csak van valami jobb megoldás erre mint az Excel....elvégre nem agysebészetNem ártana egy kicsit grafikusabb felület. Semmi extra, de azert az excelnel valami szebb. Nekem tokeletes lenne az Excel de nem csak en használnám....hanem olyan emberek is akik az USB-re azt válaszoljak egészségére
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Én nem értek a programozáshoz, de lenne egy kérdésem tapasztalt emberektől.
Ha szeretnék egy tök egyszerű programot ami adatokat kezel bizonyos szempontok szerint mennyi lenne megcsináltatni? vagy tudtok ilyen szoftvert? mert több topicban próbáltam segítséget kérni, de nem nagyon kaptam választ.
Kicsit konkrétabban amire szükségem van.
Laci autót akar venni (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
2 milliót szán rá (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
4-7 éves közötti kocsit (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
csak német kocsi (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
illetve tudjak a mezők értékeire úgy rákeresni, hogy mondjuk bejön nekem egy 5 éves opel, és én leülök a géphez, hogy van egy 5 éves opelem ami 1,5 millióba kerül, akkor a program dobja fel nekem Lacit.A kocsi meg a többi adatot most találtam ki. a lényeg, hogy legyenek mezők amikbe tudok értékeket megadni és tudok szűrni.
Ez mennyibe kerülhet? vagy tudtok ilyet? csak nem lehet egy gyakorlott programozónak olyan nagy dolog. vagy igen?

Köszi előre is -
Memphis
tag
Sziasztok,
lehet, hogy már volt javaslat a problémámra, de ennyi hozzászólást nem tudok visszaolvasni.
A helyzet a következő. El akarok indítani egy vállalkozást ami értékesítéssel és tanácsadással foglalkozik. Egy olyan programot szeretnék amibe be tudom vinni az értékesítendő terméket, illetve a vásárlók igényeit. Meg persze a vásárlókat.
pl. mondjuk van egy ingatlan iroda és beviszem az eladó lakásokat meg a vevőket. és akkor ezekhez tudnék megjegyzéseket fűzni, esetleg párosítást lefuttatni vevő és eladó között.
ez most egy példa. nem kell, hogy ingatlanos programokat ajánljatok (ha vannak), igazából az lenne a lényeg, hogy a program tudja kezelni az "A" halmazt meg a "B" halmazt, és ezekbe a halmazokba be tudjak vinni értékeket.
valaki tud javasolni valamit? már ha egyáltalán érthető volt a kérdés???

köszi és üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest