Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
martonx
üzenetére
Korábban írta, hogy MariaDBt használ, azt meg nem támogatja az SQLFiddle.
Múltkor próbáltam felrakni a gépemre a MariaDBt, de már az is gondot okozott, hogy találjak Win7 x64-en elinduló verziót, asszem a 10.3.30-ig kellett visszamennem.
Utána meg szívtam a mellécsomagolt HeidiSQL IDEvel *, aminek a működése eléggé az agyamra ment, meg az Oracle hibaüzeneteinél is semmitmondóbb hibaüzenetektől ** is a falra másztam, amikor valami szintaktikai hiba volt, vagy éppen Oracle kompatibilis módban lévő MariaDBnek nem tetszett a kód.
Kb. fél nap google után inkább feladtam, hogy az Oracle alatt hibátlanul működő példámat átírjam MariaDBre.
*: Rég dolgoztam ennyire használhatatlan IDEvel, szerintem még az SQL Server 2000-ét is alulmúlja. (2005-től jött helyette a Visual Studio stílusú SQL Server Management Studio)
**: pl. a lemaradt egy vessző hibaüzenet végére odamásol sortörések nélkül 5 sor kódot, amiből minden látszik, kivéve az, hogy melyik sor végéről maradt le.

Ennyire hülye még az Oracle SQL Developer se szokott lenni, pedig az sem a szívem csücske.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi