Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Sziasztok, elakadtam. Segítséget kérek:
Van egy weboldal, ahonnan le kell szednem egy .csv fájlt, majd annak tartalmát szerektálva betölteni egy táblába. (MS SQL alól)
PowerShell utasítással leszedem a fájlt SQL alól (EXEC xp_cmdshell 'powershell .....'), majd létrehozok ideiglenes táblát, abba BULK INSERT, majd ebből kiválogatva beszúrom egy táblába, amit előtte kiürítek.
De az a baj, hogy van amikor nem jön le a fájl, és a procedúra kiüríti a végső táblát, és nem tölt be semmit. Azt kellene megoldanom, hogy ha nem elérhető a fájl, akkor próbálkozzon mondjuk 3x letölteni, majd ha ez után is sikertelen a letöltés, akkor álljon meg a művelet, minden adat marad a végső táblában. JOB-ot csináltam belőle, óránként kellene frissíteni. Ez megy is, ha a fájl letölthető, de van hogy 1-2 óráig üres a tábla. Hogyan tudom kezelni SQL alól a letöltési hibát, valamint megoldani, hogy 3x próbálozzon újra, és ha sikertelen, akkor majd a következő JOB periódusidőben újra megpróbálja?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő